Güven Kaya 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Beni buluyor anlamıyorum ama, bir haftada 2 vida lastiğime girdiği için sorun yaşadım Lastik İnik şekilde lastikciye kadar gittim bi ara reklamlarda bir şey görmüştüm lastiğe çivi vida batırıyorlardı ama bir şey olmuyor du o maddeden kullanan var mı ? zararlımıdır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 o maddeyi nasıl geri temizlenceğini yazılı olarak verirlerse kullanın. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Bende var ama kullanmak mantıklı değil gibi sonra ne olacak o madde içinde kalacak sürekli Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 En iyisi lastikçiye gidip içeriden yapıştırmak. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Beni buluyor anlamıyorum ama, bir haftada 2 vida lastiğime girdiği için sorun yaşadım Lastik İnik şekilde lastikciye kadar gittim bi ara reklamlarda bir şey görmüştüm lastiğe çivi vida batırıyorlardı ama bir şey olmuyor du o maddeden kullanan var mı ? zararlımıdır siboptan sıkıp lastiği şişiriyor,köpük gibi oluyor,ama sürekli kullanılmıyor,diyelim ki stepneniz yok , jant yere oturmuş , o zaman lastikçiye kadar kullanırsınız.Ama lastikçiye gittiğinizde sayar mı, söver mi birşey diyemem, çünkü onu kullandıktan sonra yama yapabilmek için, lastiğin içinin çok iyi şekilde o maddeden temizlenmesi gerekli, yıkanması,kurutulması gerekli.konuştuğum birçok lastikçinin yorumu ortak " bunu icad edenin... " şeklinde başlıyor, yoğun bir şekilde hal hatır soruluyor Yorum bağlantısı
Turkay Enez 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Benim aracımda stepne yok. Pompa ve lastik tamir köpüğü var. 3 yılda 3-4 defa lastiğim (vida) patladı. Ben köpüğü hiç kullanmadım. Vidayı çıkarmak yerine iyice sıkıp, pompayla şişirip lastikçiye gittim. Bir keresinde de çivi girmişti. Çiviyi çıkarıp yedekte beklettiğim vidayı kullanarak aynı şekilde lastikçiye kadar gittim. Lastikçimin köpüklü lastiği tamir etmediğini biliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 yeni bi kac arabada stepne olmadigini bu tamir kitinden oldugunu gordum. sıkıntılı bi uygulama olsa uretici kullanmazdi diye dusunuyorum. ama lastikci acisindan sorun olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 sıkıntı derken. kullanımda sıkıntı yok sonrasında patlayan lastiği atığ yeni almak ta üretici için bir sıkıntı olmayınca? smax varken Ford a sordum bu tamir köpüğünü uygularsan sonra ne olacak diye. resmi bir cevap gelemedi. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Bende almışdım hepsiburada.com'dan bi hevesle zamanında bir sene filan oldu galiba bagajda duruyor 20 lira filandı ama yazdığınız yorumlardan sonra kullanmamak en iyisi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Lastikci yıkıyor içten. Sonra onarımı yapıyor delik yerin. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Lastik tamir köpüğü mü burada sorulan yoksa lastik zırhı denilen şey mi? ilki lastik patlayınca sıkılan tüpte satılan bagajlarımızda taşıdığımız ürün. 2. si bazı lastikçilerde bulunan, bir makinayla lastiklere sıkılan lastiğin patlamasını önleyen( bally gibi jel tarzı bir şey,deliği tıkıyor) lastik zırhı denilen madde mi? lastik zırhını burada ambulanslara uygulamışlardı. patlamasını önlüyor ama kötü yanı balansı bozuyor. madde jel topu halinde lastiğin içinde dolaşıyor ve balans tutmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Burak Şahin2 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Daha önceki aracım için almıştım, focus alınca bu aracıma koymuştum. Bir haftasonu ön lastik yerdeydi. Ağır kaldırmamam gerektiği için bu spreyi deneme fırsatı oldu. Sibop başına takıp vidalı gibi çevirerek sabitleyip, basıyorsunuz spreye. Lastikçiye gidene kadar götürdü. Lastikçi gence anlattım durumu, lastiği çıkardığında baktım, içinde beyaz kireç gibi bir sıvı vardı. Genç içine hortumla su tuttu, kolayca çıktı. Yapışkan vb yoktu. Belki de kısa süre olduğu için öyleydi. Sonrasında normal lastik tamiri. Bence bagajda olması gereken bir ürün. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Reklamlarda bahsedilen lastik zırhı sanırım. Genelde köpükle ilgili yorum yapılmış. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Lastik tamir spreyi ise belirtilen eski aracımda da bu aracımda da toplam 4 kez kullandım, ancak denildiği gibi lastikçilerin işine gelmiyor, diğer türlü olsa fitil yapıyorlar, bunda lastiği çıkarıp yıkaması sonra kaynak yapması lazım zor geliyor. Kısacası ben çok memnunum ve aracımda mutlaka bulunduruyorum, diğer türlü lastiği sök stepneyi tak sonra lastiği yaptır tekrar tak daha zor geliyor. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Ben de bir kaç kez kullandım köpük. Gerçekten işe yaradı ve lastikçiye kadar güvenle gittim. Çok bekletmediğim için temizlenmesi çok kolay oldu. Lastikçi su ile temizledi ve içten yamasını yaptı. Şikayeti de olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Lastik tamir köpüğü zor anlarda en büyük yardımcıdır..Düşünsenize karanlıkta şehirlerarası yolda lastiğin patladığını..karanlıkta lastik değiştirmekle uğraşacağına sık köpüğü gitsin en kötü yeni lastik alırsın nolacakki..Bazı şeylerin değeri para ile ölçülemez 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Gayet hayat kurtarıcı bir ürün, lastik değiştirmenin mümkün olmadığı yerlerde, bayanların kullanımındaki araçlarda ve acil durumlarda çok faydası olacaktır. Yorumlardan da anlaşılacağı üzere şuna dikkat etmek lazım, bu ürünler inik lastiği şişirmek için değil, en yakın lastikçiye kadar idare etmesi için kullanılmalı. Bizim ilk deneyimimizde lastiğin içini temizletmediğimiz ve nasılsa artık hava kaçırmıyor diyerek umursamadığımız için maalesef lastiğımız yarıldı. İç kısmın en kısa sürede yıkanması ve yamanın yapılması gerekiyor. Bu ürünler lastiğin içine sıkıldığında bekledikçe sertleşiyormuş ve çıkarması zor olduğu gibi sertleşen lastikte bizim gibi yandan yırtıkla karşılaşabilirsiniz aman dikkat. (Bereket araba vosvostu o zaman ve çok hız yapmıyordu) 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Lastik tamir köpüğü mü burada sorulan yoksa lastik zırhı denilen şey mi? ilki lastik patlayınca sıkılan tüpte satılan bagajlarımızda taşıdığımız ürün. 2. si bazı lastikçilerde bulunan, bir makinayla lastiklere sıkılan lastiğin patlamasını önleyen( bally gibi jel tarzı bir şey,deliği tıkıyor) lastik zırhı denilen madde mi? lastik zırhını burada ambulanslara uygulamışlardı. patlamasını önlüyor ama kötü yanı balansı bozuyor. madde jel topu halinde lastiğin içinde dolaşıyor ve balans tutmuyor. En açıklayıcı cevap olmuş... Saygılar... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Arkadaşlar bence köpük sorulmamış konuda.. Sorulan lastiklerin içine sıkılıp sürekli orada kalan lastiğe çivi de soksanız tornavida bile soksanız patlamaması durumu.. Ben bunu anladım. Köpük sıkılan lastiğe başka bir çivi vida girse yine patlar.. Çünkü mevcut içerik sertleşmiş olacağı için delinen yeri gidip kapatmaz.. Reklamlarda vida çivi batırılan şey bizim sprey şekilde sıktığımız 10-15 tl lik ürün değil.. Bence sorulan ürün işte bu ; https://www.youtube.com/watch?v=kbibzztgXFQ 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Arkadaşlar bence köpük sorulmamış konuda.. Sorulan lastiklerin içine sıkılıp sürekli orada kalan lastiğe çivi de soksanız tornavida bile soksanız patlamaması durumu.. Ben bunu anladım. Köpük sıkılan lastiğe başka bir çivi vida girse yine patlar.. Çünkü mevcut içerik sertleşmiş olacağı için delinen yeri gidip kapatmaz.. Reklamlarda vida çivi batırılan şey bizim sprey şekilde sıktığımız 10-15 tl lik ürün değil.. Bence sorulan ürün işte bu ; Abi ben bunu biliyorum gördüm lakin iç kısma eşit yayılmadı için balansa neden oldu söğlenmekte 2 Yorum bağlantısı
Güven Kaya 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Arkadaşlar video da Ayhan bey paylaşmış lastik zırhı olan şeyden basediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Arkadaşlar video da Ayhan bey paylaşmış lastik zırhı olan şeyden basediyorum o sıvıyı satan bir yer vardı bir süre sona artık satmadı... diyeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts