İçeriğe Yönlendir

Audı A4 1.8T Quattro

Fatih Ozdemir

Recommended Posts

Fatih Ozdemir

Iyı gunler degerli forum uyeleri 2002 audı a4 1.8T quattro almayı dusunuyorum sızce alınabılecek bı arabamıdır fıyat durumları nelerdır kronik sıkıntıları var mı yardımcı olabılıtmısınız

Yorum bağlantısı
Misafir

Yeni bir audi kullanıcısı olarak ve araştırmalarım neticesi ile cevaplıyorum,

Kronik baş ağrıtan bir sorun yok. En azından motoru için yok. Quattro sağlıklı çalışıyorsa alınabilir..

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bence VAG'ın en kaliteli motoru 1.8T'dur. A4 ü kalite bazında tartışmaya bile gerek yok araç eğer temiz ise alınır binilir diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Alacağınız araç tam geçiş senesi B6 kasa mı B5 kasa mı? B6 kasa A4 1.8T Quattro 190 ps manuel vites seçeneği ile güzel bir makina. Ancak durumuna çok çok iyi bakılmalı. Almak istediğiniz aracın ilanı varsa gönderin.  Daha net bilgi verebilirim. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Alacağınız araç tam geçiş senesi B6 kasa mı B5 kasa mı? B6 kasa A4 1.8T Quattro 190 ps manuel vites seçeneği ile güzel bir makina. Ancak durumuna çok çok iyi bakılmalı. Almak istediğiniz aracın ilanı varsa gönderin.  Daha net bilgi verebilirim. 

Arkadaşın bahsettiği kasa B5 tir, 150 beygir olan. 1.8 T ufak bir turbo ile kuvvetlendirilmiş 125 beygirlik 1.8 motora sahip. LPG takılabiliyor, gayet te sağlam bir motor.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

125 ps ise kesinlikle turbo değil 1.8 atmosferik motordur

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Mümkün değil 150 ps den başlıyor. Atmosferik 1.8 ler 125 ps

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozdemir

Baktıgım kasa b6 163 bg olanmış degerli forum uyelerı arac arkadasım da ama km bıraz fazla geldı 280 bin yalnız 200 bındeyken rektefıye yapılmıs motor yagsız kaldıgı ıcın o bıraz rahatlattı beni ne dersınız bu duruma fıyat 38 dıyor

Yorum bağlantısı
Fatih Ozdemir

Bırde aracta sadece hız sabıtleyıcı yok en fulune gore dıger ozellikleri aynen mevcut aracın ıcı krem deri doseme orjınal yıpranma yok kaporta olarakta sag arka kapı degısmıs orjınali ile sag taraf boyalıymıs 3 bınlira hasar kaydı varmıs muhtelif ıkı uc parcada cıkabılır lokal olarak dedı sızce alınırmı

Yorum bağlantısı
Misafir

Alinir ama yagsiz kaldigi icin rektifiye gormus bir arac denildiginde, bu bakiminin ne kadar aksatilmis oldugunun gostergesidir. Yani yagsiz, susuz binilmimis bir aractan hele de premium markadan ben uzak dururum.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

163 ps ve multitronic ise quattro değildir. Fiyat uygun ama rektifye nasıl yapıldı önemli. 280 bin ağır bakım zamanı gelmiştir.  Tüm Kayışdağı değişecek yaklaşık 2500 tl bakım masrafı mı gözden çıkarın.

Hız sabitleyici 400 500 tl arası sonradan takılabikir

42 45 aralığında 2004 s-line lar var. Hasar kayıtsız. 35 36 gibi almaya çalışın

Yorum bağlantısı
Fatih Ozdemir

Yarın aracı gostermeye gıdecegım mekanik olarak ve kaporta olarak sızlerın verdıgı bılgıler dogrultusunda hareket edecegım tesekkurler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...