İçeriğe Yönlendir

Renault Clio Iv 0.9 Turbo 90 Hp Touch Start&stop Testimiz

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Merhaba Fctr Ailesi,
Bu bölümde renault'un b segmenti temsilcisi clio yu 1 litre bile olmayan 0.9 tce motor ile inceledik. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yardımcı pilot telefonuyla oynamasa telefonu ekrana sokmasa daha iyi olurmuş ☺

Bunun dışında gayet bilgilendirici.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yandaki arkadaşın bazı kısımlarda senin sözünü kesip espri yapmaya çalışmaları pek olmamış, telefondan notlara bakıyor sanırım ama onu, kenardan çeken kameradan uzak tutsa daha iyi olurmuş :) emeğinize sağlık

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

İnceleme güzel ama partner olmamış. Artık başka platformlardan size teklifler gelirken,  hem diyalog ve şiveye kayan konuşmalara çok dikkat etmek lazım.Amaç komedi inceleme değilse partnerin konuşmasında dikkat edecek. Diğer arkadaşlarımızın belirttiği gibi, elde cep telefonu ile inceleme olmaz. Daha amatörken teknik sorunlarınız vardı ama çok daha dikkatli çekimleriniz vardı.Şimdi tekniksorunlar giderildi, heyecan atıldı, araç inceleme için artık daha akıcı video çekeceğiniz altyapı var ama artık kendine senin kalitende sana eşlik edecek sabit bir partner bulman lazım. Bir de ilave; bu videolarda uzatmalı "ya" nidaları kalitenizi düşürür.

Saygılarımla.

tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Daha öncekiler içinde en kötüsü bence. Burada paylaşılmasa normalde bir yerde denk gelse o girişten sonra izlemezdim. Partnerin daha önceki videolarda bu kadar değildi ama bu videoda biraz ciddiyetsiz mi desem ne desem ayıp etmek de istemem. . .  emeklerinize ama. . . Mert'in kibar ve yumuşak ses tonu yanında birazcık kaba kalmış bu seferlik gibi geldi bana, öncekilerde böyle değildi. 

ellerinize sağlık yine de. . 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Eleştirellik güzel bir şey elbette, girişi Mert yaptı ben değil. Ses tonuma ve tonlama yani sesimi kullanma kısmına gelirsem normalde diksiyon ile ilgili problemim yok ama videoya eğlence katmak amacıyla bu tarz bir yol izledim yoksa çok donuktum. Testi iki kere çektik ve bu ikinci hali ben eleştiriyi kabul ederim ama saygı çerçevesi dahilinde olursa. Bu işe emek verdim,veriyorum,vereceğim elbette hatalarım olacak hatalarımı düzeltmek konusunda çalışmalarımda devam edecek eğer beklentileriniz diksiyon( bunun içine tonlama,sesimi kullanma gibi ses özelliklerini katabilirsiniz) ise. Şu konuda da katılıyorum telefonun yeri ve tutuşum, kameranın açısı çok güzel olmasına rağmen görüş engelleyici şekilde oldu hak veriyorum. Merte test başında dedim ama az aşağı da tut dedi demek ki başaramamışım özür diliyorum. Söylediğim gibi uzun süredir testlerde olmadığım ve testlere çıkmadığım için ''bocaladım'' diyeyim ve suçumu kabulleneyim, afedersiniz.

Emeğinize laf yok tabi ki de . onu belirttim zaten. Diğer videolarına göre yorum yaptım sadece. Saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Nazıkçe ifade etmeye çalıştım. Af lık bir durum yok yahu şahsımıza yapılan bir video değil. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Direksiyondaki arkadaş tamam ama co-pilot  :i-ih:  İlk bir kaç dakikasını seyrettiğimde şundan rahatsız oldum; video konuşma esnasında kelime bitmeden birden kesiliyor, diğer sahneye geçiliyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Buğra'nın üyelik sildirmesine üzüldüm ve anlam veremedim. bu işler yapılıyorsa bunları yutmak gerek,elbet beğenmeyen etmeyen olacak. Örnek olarak otopark.com kendilerine yeri geliyor altta küfür dahi ediliyor. Yapıcı yorumlar yapıldı,alınmasına gerek yoktu

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Üyelik sildirmek mantıklı birşey değil. Ani karar. Eleştri kaldırama olgunluğuna erişememiş demekki. Bizim Garaj açısından problem yok,yeni bir kadro ile tam gaz devam ediyoruz. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Yeni izleme fırsatı buldum. Buğrayı tanıyorum, gerçekten eğlenceli şirin bir çocuktur. Üyelik sildirdiğini de yeni öğrendim açıkçası anlık karar verdiğini düşünüyorum ve gerçekten üzüldüm.

Evet telefonun kameraya yakın tutması, not okuması, söz bölmesi, espri katayım derken biraz aşırıya kaçması olabilecek şeyler bunlar, Sonuçta tam profesyonel şeyler çekmiyorsunuz, ama bu yolda da ilerliyorsunuz,

Şahsım adına sizi gönülden destekliyorum, sonraki video'nuzun daha iyi olmasını da bekliyorum. 

Paylaşımlarınızın bitmemesi dileğiyle.. 

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

İncelemen çok güzel kardeşim emeğine sağlık.. :good1:

Devamını bekliyoruz.. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İlk günden bu yana bu eleştriler sayesinde geliştik zaten. Fctr'nin büyük payı var. Bunu da ekleyim. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...