İçeriğe Yönlendir

E200 Avantgarde


Hamit inan

Recommended Posts

Hamit inan
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba. 1996 E200 Avantgarde 

Bu aracı gözüme kestirdim. Bir tane buldum iki yanı çizikten boyalı orjinal 280k da. Bakımlı deniyor. En son 32.000 olur dediler. Fiyatla ve araçla ilgili yorumlarınız nelerdir. Son 4 aydır aylık 4000km şehir dışı yolculuk yapıyorum. Normal zamanda da 2000 km şehir dışı yolculuğum oluyor. Yakıtı, bakımı, fiyatı vs. ile ilgili bilgileriniz önemli benim için. Araçtan pek anlamam.

tarihinde Hamit İnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

aracı çook eskiden kullandım ciks araç fiyatı yıldız derler lakin bence çok ve yakıtı 1,4 Tdci ararsın kardeşim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

O kadar yol yapıyorsan yorgun araçla yollarda kalman olasıdır. Yıpranmış mekanik, yıpranmış elektrik sistemi başına iş bir şekilde iş açar. 

Ben olsam daha yeni araca bakardım.  Ali beyin satılığa koyduğu Elysee gibi mesela.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
TamerErdoğan

Alet gerçekten çok güzel kuşkum yok ancak bence 20 senelik bir araca göre cok para, şehir dısı diyosunuz nerden bakarsanız en az 9-10 lt yakar sehır dısında ..Temizliğine bişiy diyemem ama bu zamanda kimse aracına laf ettirmez.boyaısz gıcır gıcır bakımlı olan da temiz diyor. arac nerdeyse perte cıkmıs 20 küsür bin hasar kaydı var ama o da süper temiz diyor.Baktırmadan emin olmayın derim.Sorun çıkarma ihtimalini herzaaman akllınızın bi köşesinde tutun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eski eskidir, bencede başka araçlara bak kardeş, heleki 20 yaşında bir araba (merso değil feriştah olsa farketmez)  :i-ih:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

96 Model olması kötü. Fiyat yüksek biraz. Düz motor olması performans adına tat vermez. 97 sonu ve üstü kompressor bakın. Ve ya 98 üstü c200 kompressor. 20 yaşında araba alınmaz ama otomobil alınır. O konu biraz karışık. Yıldıza sahip olan bilir.

Yakıt konusunda ise uzun yolda sakin sürerseniz lpg ile dizel fiesta kadar yakar, iki kat sürüş zevki sağlar

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Askere gitme yaşı gelmiş başka araba bakın bence o fiyatlara

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

W201 çok kral arabadır ölüsü diğer arabaların dirisini siler atar , motoru ölü OLMASIN yeter emsal fiyatlara alacağınız hiçbir araç w201 in kalitesini yansıtamaz w140 haricinde :)

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Dün akşam aracı inceleme şansım oldu. Biraz gezdim baktım araçla. Dıştan çok diri temiz. Bulunduğum yerde detaylı expertiz yapacak bir yer yok. Bir kaportacıya oradan bir motor ustasına  gittik. Üfleme vs. yok dediler. Tam bitti derken aklıma geldi. Şu aracın altına bakayım dedim. Bir tanıdık mersedesle kaldırıma çıktı üstte çizik bile yoktu araç alttan pert olmuştu dedim. Aracın altına bir baktım ki :)  Motor ayrı boşaltıyor yağı şanzıman ayrı. Aracı Ankarada komple göstereyim dedim. Satıcı vaktim yok dedi. Sen bunları göster baktır sonra görüşürüz dedim çıktım. 

İnsanların tecrübesinden istifade etmek kadar akıllıca birşey yok. Yorumlarınız çok faydalı ve çok işe yarıyor. Fordu bana sevdiren Henry FORD değil, fordclub üyeleri :)

52M6lL.jpg

d0kgdX.jpg

bYJ7Xb.jpg

XJLR1k.jpg

QWZO3Z.jpg

MWLAGg.jpg

qRPOkR.jpg

9E2Z15.jpg

gyZM05.jpg

tarihinde Hamit İnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Dediğim gibi son 4 ayda aylık 4 bin km yi geçer oldum. Bu hafta sonu da 1600 km yaptım ve bu yolları acil işimi görsün dediğim şahinle yaptım :). Sabah direk iş yerine geldim beynim titriyor. O psikoloji le mercedese saldırdım :)
Sanırım bana 2010 model esp li az yakan birşey lazım
 

tarihinde Hamit İnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...