Cihan Efe 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 SeLamın Aleyküm. 2006 Model Ford Fiesta Makyajlı farları 2004 Model Ford Fiesta'ya düz makyajsız fara takılır mı ? Angel lara baktım cok aşırı fiyat çıkıyor. o yüzden en azından makyajlı far olur mu diye merak ettim. Makyajlı https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiesta-sol-far-komple-makyajli-20062008-pid-12135.html Makyajsız http://www.hakanoto.com.tr/ford-f%C4%B0esta-on-far-20022006-arasi-p-2315.html Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 aleyküm selam uyar bi sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Cihan Efe 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 eyw. sağolasın benim araca makyajlı takmayı düşünüyorum farımın birinin içi dağıldı dedim dağılmışken 2 sini de makyajlı yapayım. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Ben takan gördüm ama hiç yakışmıyor tamponlardan dolayı yerinizde olsam orjinalinden taktırırdım. Yorum bağlantısı
Cihan Efe 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Ben takan gördüm ama hiç yakışmıyor tamponlardan dolayı yerinizde olsam orjinalinden taktırırdım. Tampon da değiştirmeyi düşünüyorum zaten o yüzden makyajlı istiyorum yoksa düşünmezdim ... önerileriniz için tşk ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 angel dedğiniz hunnjan vs. gibi markalar mı?. makyajlı farda sinyal duyu çıkmaz kutudan onun da rakamına bakın. aydınlatma olarak eskisi daha iyi onu da ilave edeyim. yan sanayi makyajlılar 1 sene içinde solabilir ona da dikkat. çıkma temniz makyajlı bulursanız iyi seçim olur Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 (düzenlendi) Ben takan gördüm ama hiç yakışmıyor tamponlardan dolayı yerinizde olsam orjinalinden taktırırdım. Vasfi hocam bizim takanın farlarını incelemenizi tavsiye ederim. Link aşağıda 20 Ekim 2015 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Efe 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 angel dedğiniz hunnjan vs. gibi markalar mı?. makyajlı farda sinyal duyu çıkmaz kutudan onun da rakamına bakın. aydınlatma olarak eskisi daha iyi onu da ilave edeyim. yan sanayi makyajlılar 1 sene içinde solabilir ona da dikkat. çıkma temniz makyajlı bulursanız iyi seçim olur Eyw. abicim bu söylediklerini dikkate alacağım. Vasfi hocam bizim takanın farlarını incelemenizi tavsiye ederim. Link aşağıda Gayet güzel olmuş Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts