İçeriğe Yönlendir

2006 Fiesta Farı 2004 Fiesta Ya Uyuyormu ?

Cihan Efe

Recommended Posts

Cihan Efe

SeLamın  Aleyküm.

2006 Model Ford Fiesta Makyajlı farları

2004 Model Ford Fiesta'ya düz makyajsız fara takılır mı ?

Angel lara baktım cok aşırı fiyat çıkıyor. o yüzden en azından makyajlı far olur mu diye merak ettim.

Makyajlı

https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiesta-sol-far-komple-makyajli-20062008-pid-12135.html

Makyajsız

http://www.hakanoto.com.tr/ford-f%C4%B0esta-on-far-20022006-arasi-p-2315.html

Yorum bağlantısı
Cihan Efe

eyw. sağolasın benim araca makyajlı takmayı düşünüyorum farımın birinin içi dağıldı dedim dağılmışken 2 sini de makyajlı yapayım.

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Ben takan gördüm ama hiç yakışmıyor tamponlardan dolayı yerinizde olsam orjinalinden taktırırdım.

Yorum bağlantısı
Cihan Efe

Ben takan gördüm ama hiç yakışmıyor tamponlardan dolayı yerinizde olsam orjinalinden taktırırdım.

Tampon da değiştirmeyi düşünüyorum zaten o yüzden makyajlı istiyorum :) yoksa düşünmezdim ... önerileriniz için tşk ederim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

angel dedğiniz hunnjan vs. gibi markalar mı?.  makyajlı farda sinyal duyu çıkmaz kutudan onun da rakamına bakın. aydınlatma olarak eskisi daha iyi onu da ilave edeyim. yan sanayi makyajlılar 1 sene içinde solabilir ona da dikkat.

çıkma temniz makyajlı bulursanız iyi seçim olur

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)

Vasfi hocam bizim takanın farlarını incelemenizi tavsiye ederim. Link aşağıda  :good1:

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Efe

angel dedğiniz hunnjan vs. gibi markalar mı?.  makyajlı farda sinyal duyu çıkmaz kutudan onun da rakamına bakın. aydınlatma olarak eskisi daha iyi onu da ilave edeyim. yan sanayi makyajlılar 1 sene içinde solabilir ona da dikkat.

çıkma temniz makyajlı bulursanız iyi seçim olur

Eyw. abicim bu söylediklerini dikkate alacağım.

Vasfi hocam bizim takanın farlarını incelemenizi tavsiye ederim. Link aşağıda  :good1:

Gayet güzel olmuş :) Allah kaza bela göstermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...