Serhat Mutlu 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 xenon kit önerirmisiniz sislerede beyaz ampul alıcam tavsiyeleriniz nelerdir Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 (düzenlendi) Mercekli far yoksa xenon taktırma, hele hele sislerini de gerek yoksa hiç açma mümkünse. 24 Ekim 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Sislere ancak 3000k sarı renk xenon olabilir Yorum bağlantısı
Serhat Mutlu 24 Ekim 2015 Yazar Paylaş 24 Ekim 2015 mercekli far var aracta hangi marka almalıyım pscar ve hig diye marka ver dedi ust 150 montaj dahil dedi sizce almalımıyım sislere beyaz ampul takıcam sislerde zenona karşıyım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 bunların hepsi çin malı zaten diğerleride zaten alınamayacak kadar pahalı ben çinden 4300k takımı 19 dolara getirmiştim dolar 2 lirayken kendim taktım hala tık demedi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Öncelikle senin aracındaki mercek halojen ampul için.Xenon takarsan bir süre sonra eski halini arar olursun.Xenonun yüksek ısısı merceği karartacaktır.Bunun yerine paranı biriktirip bi xenon + d1s CBI osram ampul kiti almanı öneririm.Sana maliyeti ortalama 1000 i bulur.Fakat daha kaliteli ve uzun süre kullanırsın.Forumda aracın için satılık farlar olması lazım diye hatırlıyorum.Bir incele sonra iyi ki dediğinizi dinlemişim diyeceksin.Ha illa xenon alacaksan 4300k dan yukarısını alma önümüz kış yolu göremezsin.Arkadaşıma bi xenon yaptık geçici olarak 8000k çin malı kiti verdim.Yolda yanyana gelince farların yanıyor mu diyorum. Sen düşün. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Mutlu 24 Ekim 2015 Yazar Paylaş 24 Ekim 2015 gökhan bey bilgileriniz icin teşekkür ederim araştırıcam Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bu ıslak zeminde 5500 d1s cbi ampul ile cekildi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 spot ve yaygın aydınlatma oalrak aratın. yaygın: odaklanmamış gaz deşarj tipdir. sokak lambası gibi. bol ışık ama odak yok önünüzü göremezsiniz ama daldaki kuşları da aydınlatırsınız. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Işık 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Normal sarı farlar bile gözümü alıyor benim. Adam en yukarı yapmış resmen. Ben hep park sis geziyorum istanbulda ışık olmayan yol yok zaten herkes böyle gezse kimse kimsenin gözünü almayacak keşke böyle olsa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Gereksiz polemikler için yonetimce karar verecegiz. Normal sarı farlar bile gözümü alıyor benim. Adam en yukarı yapmış resmen. Ben hep park sis geziyorum istanbulda ışık olmayan yol yok zaten herkes böyle gezse kimse kimsenin gözünü almayacak keşke böyle olsa Sis farları sadece kotu hava koşullarında kullanilabilir. Geri kalan durumlarda kullanilmasi yasaktir. Ayrica farlarin tek amacı yolu aydinlatmak degil, karşıdan gelirken farkedilmenizi de saglamaktir. Sis farlari 20mt ye kadar buna imkan sunarkan normal farlar 100mt ye kadar aydınlatma saglar. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Mutlu 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 merceksiz asla takmam ali abi zaten bende karşıyım sislerdede sıkıntı oldugunu bu forumda ogrendim göz aldıgını onun icin sislerden vazgectim 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Sislerle gezilince arkadan geleni çok geç fark ediyorum, Sani beyin dediği gibi farkedilmek için farlar açık olmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Arkadaşlar! Konuda gereksiz kişisel polemiklere girilmemesi, sorun teşkil edecek mesajları yazılmaması rica olunur. İlgili mesajlar Sani nin de dediği gibi Yönetimce değerlendirilecektir. Konunun özüne, arkadaşımızın sorusuna odaklanalım lütfen. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts