Aziz günal 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Arkadaslar 63000lik fiyatiyla tatminkar donanimiyla, kendini kanitlamis multijet motoruyla sizce Egea alinir mi? Geçen hafta gittik test sürüşü yoktu ama showroomda inceledik. Multijet motoru biliyorsunuz zaten. İç malzeme kalitesi Lineaya göre oldukça yükselmiş. Göğüs, torpido yumuşacık bir malzemeden üretilmiş ve çok ergonomik. Kapı iç döşemelerinin kalitesi de oldukça yeterli. Sıfır araba alınacaksa kesinlikle alınır. Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 (düzenlendi) 2-3 Yaşında MONDEO alırım Arabam Var Derim Satarken Zararda Etmem Egea Kumar Şu Anda... 3 Kasım 2015 tarihinde Sercan AKAN59 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 4 Kasım 2015 Yazar Paylaş 4 Kasım 2015 2-3 Yaşında MONDEO alırım Arabam Var Derim Satarken Zararda Etmem Egea Kumar Şu Anda... Arabam var derim derken Sercan Bey? Ben de bunu anlmıyorum biri de cıkar derki sıfır araba alırım araba aldım derim ne öyle milletin eskisine bineceğim derse, yani D segmenti veya Mondeo'su olmayan arabam var demesin mi? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 sıfır araba her zaman sıfır arabadır . o konuda herkesin fikir aynıdır . Ama 73bintl çok ciddi bi rakam bana göre. hemen kafamda şu oluşuyor. bu arabaya 73bin vereceğime 1.16D alırım az km li arabaya binerim. Egea 55bin olsaydı eğer bende almayı düşünebilirdim. Geniş bagaj + dizel olması + yedek parça ve servis maliyetlerinin az olmasından dolayı . Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Sahsen ben bu arabanin bu paralari hakettigini düşünmüyorum. Az birsey daha ekleyip S60 veya mondeo alirdim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 elentranın neresi bu kadar beğenilmedi bilemiyorum. Tabiki tercih meselesi zevk meselesi. ben uzun yol tecrübesi dahil dizel manuelini kullandım çokta keyif aldım. konu sıfır arabalar arasındaki karşılaştırma ise ikinci el şunu alırım demek pek yol gösterici olmayabilir. Birde üzerine biraz daha eklerim konusuda çok çok az kişi için geçerli olabilir.Benim ve tüm arkadaşlarım araba alırken hep son noktaya kadar zorladık cebimizden çıkabilecek son parayı çıktık. mesela atıyorum 44.750 tl verdik ise extradan kalan para bakım -kasko-sigorta için kaldı Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 4 Kasım 2015 Yazar Paylaş 4 Kasım 2015 elentranın neresi bu kadar beğenilmedi bilemiyorum. Tabiki tercih meselesi zevk meselesi. ben uzun yol tecrübesi dahil dizel manuelini kullandım çokta keyif aldım. konu sıfır arabalar arasındaki karşılaştırma ise ikinci el şunu alırım demek pek yol gösterici olmayabilir. Birde üzerine biraz daha eklerim konusuda çok çok az kişi için geçerli olabilir.Benim ve tüm arkadaşlarım araba alırken hep son noktaya kadar zorladık cebimizden çıkabilecek son parayı çıktık. mesela atıyorum 44.750 tl verdik ise extradan kalan para bakım -kasko-sigorta için kaldı Evet sıfır araba tavsiyesi isteyene ısrarla düşük kilometreli x aracı tavsiye ederim demek cidden yazmış olmak için yazmak bence de. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 63bin lira o arabaya verilmez yazık günah, 2.el bandında ne arabalar var neler B7 Passat alınır en azından araba diye binilir Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 (düzenlendi) 63bin lira o arabaya verilmez yazık günah, 2.el bandında ne arabalar var neler B7 Passat alınır en azından araba diye binilirEmre simdi farzet ki ben diyorum ki, 100.000tl'ye 0 passat alacagim adam gibi araba. Birisi cikip bana diyor ki 100.000tl passata yazik, 100.000'e ne E200 Cdi'lar var en azindan Mercedes. Bu tamamen bakis acisi. Ben hic sifir arac almadim fakat 0 arac alan olacak ki ben de onlardan ikinci el alabileyim:) Sifir arac almak yerine ikinci elde daha dusuk model yerine daha donanimli tercih ederim ama 0 kullanmak aslinda ikinci el kullanan cogu kisi icin de guzel bir hayaldir. Asla ikinci el kullanmak istemeyen bazilari icin ise vazgecilmez bir tabudur. 0 tabusu olani ve artik ikinci elden sifira gecme asamasina gelmis birini ikna etmem artik mumkun degildir.Saygilarimla. 26 Aralık 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 ikinci el araçlar türkiyede hala pahalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 arka camında alt köşelerde garip lastikler gördünüz mü? Bir yanda tek diğer yanda çift. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 sıfır araçlar pahalı olduğundan 2. elde pahalı olacak. piyasa bunun altına iner diye beklemek zarar ettir ancak Yorum bağlantısı
Recommended Posts