İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelindeki Ses

Erkan Tekin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Erkan Tekin

Arkadaşlar 2 saat once yoldan geldim.. şehir içinde trafikte iken gosterge panelinden yada o civardan belirli aralıklar la sinyal sesi gibi tık tık............. tık tık  diye ses geldi kafama takıldı onceden boyle bişi yoktu ne olabilir ki bu ? 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Misafir

Silecek calisti mi?

Saygilarimla.

Silecek fasila rolesinin sesi olabilir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Direksiyonun alt yada o bolgeden geldiğini düşünüyorum.. SAbah kontrol edicem.. Acaba yüksek suratten olabilir mi ? bi ara otoban da 190 görmüştüm  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin
  emre öğüt yazdı:

Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr

Evren İskent yazdı:

Silecek calisti mi?

Saygilarimla.

Silecek fasila rolesinin sesi olabilir.

Saygilarimla.

Tuncay Arslan yazdı:

Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş.

Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Erkan Tekin yazdı:

Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor 

Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin
  Sani Gerşon yazdı:

Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor?

ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor :D 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sileceğin derdinin röle olduğuda çıkmış oldu ortaya :)

Erkan Tekin yazdı:

ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor :D

Evren İskent yazdı:

Orda role var onun icin ses ordan gelir.

Saygilarimla.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim :rolleyes:  :rolleyes:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan
  Erkan Tekin yazdı:

Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim :rolleyes:  :rolleyes:  :unsure2:

:bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...