Erkan Tekin 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Arkadaşlar 2 saat once yoldan geldim.. şehir içinde trafikte iken gosterge panelinden yada o civardan belirli aralıklar la sinyal sesi gibi tık tık............. tık tık diye ses geldi kafama takıldı onceden boyle bişi yoktu ne olabilir ki bu ? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Misafir 27 Ekim 2015 Çözüm Paylaş 27 Ekim 2015 Silecek calisti mi? Saygilarimla. Silecek fasila rolesinin sesi olabilir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Direksiyonun alt yada o bolgeden geldiğini düşünüyorum.. SAbah kontrol edicem.. Acaba yüksek suratten olabilir mi ? bi ara otoban da 190 görmüştüm Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr Silecek calisti mi? Saygilarimla. Silecek fasila rolesinin sesi olabilir. Saygilarimla. Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş. Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor? ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Orda role var onun icin ses ordan gelir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Sileceğin derdinin röle olduğuda çıkmış oldu ortaya ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor Orda role var onun icin ses ordan gelir.Saygilarimla. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim Yorum bağlantısı
Recommended Posts