İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelindeki Ses

Erkan Tekin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Erkan Tekin

Arkadaşlar 2 saat once yoldan geldim.. şehir içinde trafikte iken gosterge panelinden yada o civardan belirli aralıklar la sinyal sesi gibi tık tık............. tık tık  diye ses geldi kafama takıldı onceden boyle bişi yoktu ne olabilir ki bu ? 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Misafir

Silecek calisti mi?

Saygilarimla.

Silecek fasila rolesinin sesi olabilir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Direksiyonun alt yada o bolgeden geldiğini düşünüyorum.. SAbah kontrol edicem.. Acaba yüksek suratten olabilir mi ? bi ara otoban da 190 görmüştüm  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Sigortadan falan gelmesin göstergeden ne sesi çıkacakki benim aklıma birşey gelmiyopr

Silecek calisti mi?

Saygilarimla.

Silecek fasila rolesinin sesi olabilir.

Saygilarimla.

Evren Bey'in söylediği başıma gelmişti connect te. Arka silecek çalışıyormuş meğer onun sesiymiş.

Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yalnız benim arka silecek arızalı... çalışmıyor 

Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Belki de çalışmaya çalışıyor, onun sesi geliyor?

ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor :D 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sileceğin derdinin röle olduğuda çıkmış oldu ortaya :)

ben şu sileceğin kolunu kontrol edeyim en iyisi.. ama bu gün direksiyonun altındaki sigorta kısmına baktım ses ordan geliyor :D

Orda role var onun icin ses ordan gelir.

Saygilarimla.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim :rolleyes:  :rolleyes:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Evet arkadaşlar tespitleriniz gerçekten doğru.. Arka sileceğin çalıştırma kolu takılı kalmış.. çalışıyor gibi ses yapıyo ancak silecek çalışmadıgından farkında değilmişim :rolleyes:  :rolleyes:  :unsure2:

:bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...