Cengiz Koşak 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 (düzenlendi) Uzun zamandir aradigim ama cogunlukla hayal kirikligiyla biten aramalarimin sonunda pazartesi günü 35 mf plakali araba izmirde ilana girdi , aradik gittik baktik aldik ama arac cifte vatandaş bayandan 173 binde orjinal km 2 parca lokal 1 parca tam boya var Hasar kaydi yok Ici disi piril piril Motor stock Hor kullanilmamiş Kronik arızası yok 3.sahibiyim oldum Son 8 yildir bayan kullaniyormus arabayi Bakimlari yetkili opel servis bakimli faturalari saklanmis duruyordu Stepne ve kriko hic kullanilmamiş Simdilik yapilanlar Komple detayli temizlik Mor renk cam filmleri sokuldu Siyah 3m komple 3 numara çekildi zindan diyelim Nolur nolmaz diye filtreler dahil yagi suyu degisti Bakimlari yapildi Farlar yarın orjinal valeo ile degisicek cok sararmis durumda Ayak aydinlatma Xenon - park modulu Komple 51lik düz boru + dowpipe MG-REMAPS Hard dumanli + rev limiterli yazilim motor temizligi yapildi Eksikler var zamanla yapilcaklar 2 adet lastik arkalara önler yeni Teyp ve müzik sistemi Mazot pompa beyni yukari tasinacak ( en önemlisi) Ön arka tampon alinacak Küçük bir göçük var o duzeltilecek 1 ay sonra muayene var o yapilcak Pasta cila muayeneden sonra ki specler Atego big turbo 7lt intercooler Büyük enjektorler MG-REMAPS yazilim 200+hp bizi bekliyor ınsallah Simdilik bukadar. Detayli güncel fotograflar yakinda İi 28 Ekim 2015 tarihinde Cengiz Koşak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Güzel fakat bunların xenonlu farları çok göz alıyor.Bi xenon çok güzel oluyor öneririm. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 Güzel fakat bunların xenonlu farları çok göz alıyor.Bi xenon çok güzel oluyor öneririm.Yakin zamanda mercekliycem biraz toparlanimde 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 İlişkimize ihanet heee..Ne biçim fotolar bunlar la sana birde kameraman lazım,onuda ekle(yani beni ) Hayırlı uğurlu olsun bebeğim.Allah kaza bela göstermesin.Güzel haberlerini bekliyoruz İzmit'ten 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Bu fara sadece Hella gen3 ( yeni tip ) sığıyor ona göre güle güle kullan bol dumanlı 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 İlişkimize ihanet heee..Ne biçim fotolar bunlar la sana birde kameraman lazım,onuda ekle(yani beni ) Hayırlı uğurlu olsun bebeğim.Allah kaza bela göstermesin.Güzel haberlerini bekliyoruz İzmit'ten Denizli soğugunda araba temizledim 3 tane ellerim tutmuyordu normal fotolar güzelleri ve videoları gelecek cinim ) sen herdaim lazimsin izmite korfeze yolumuz var daha Amin kardesim cümlemize 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Güle güle kullan bu dti can yakar [emoji6][emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 hayırlı olsun gelişmeleri merakla bekliyorum:) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Teknokent değil mi orası Hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 cengiz hayırlı olsun buda dumanlımıTesekkur ederim abii , en bolundann dumanli 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Güle güle kullanın son zamanlarda bu araçlara takmış durumdayım baya hoşuma gidiyo:-) 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Güle güle kullanın son zamanlarda bu araçlara takmış durumdayım baya hoşuma gidiyo:-)Satalim 1 Yorum bağlantısı
Celil Alpay 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 200 hp ile gider ama dururmu bilmem:) fren sisteminede modifiye yapmalısınız. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Tam proje arabası olmuş. Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun. Downpipe ile boru DPF iptali mi demek? Remap ile maliyeti ne oldu aşağı yukarı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Güle güle kullanın. Tamponlar niye değişecek? Bi de lastikler yeni alınana kadar öndeki yenileri arkaya takın ki, araç kıçtan kopmasın virajda. Ayrıca stepne ve krikonun kullanılmamış olması önemli. Hiç kazası yok demek ki 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Tam proje arabası olmuş. Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun. Downpipe ile boru DPF iptali mi demek? Remap ile maliyeti ne oldu aşağı yukarı? Bunlarda dpf yok katalatik var onun iptali demek , remapa ucret odemiyorum cunku bayiyiz Güle güle kullanın. Tamponlar niye değişecek? Bi de lastikler yeni alınana kadar öndeki yenileri arkaya takın ki, araç kıçtan kopmasın virajda. Ayrıca stepne ve krikonun kullanılmamış olması önemli. Hiç kazası yok demek ki Teşekkürler sani abi , lastikleri degisene kadar öyle yaptim tamponlar orjinal gm suan uzerindeki 2003 den beri farlar dahil tamponlar solmus hep arkada sıkıntı yokta ön tampon altinda catlaklar mevcut yapmisken tam yapalim dedik Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 200 hp ile gider ama dururmu bilmem:) fren sisteminede modifiye yapmalısınız.Big turbo girildiğinde fren sistemi zorunlu olarak yapilacak çünkü bu haliyle zar zor duruyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts