Cengiz Koşak 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 ER corsa, speclerine yaklaşınca, 2.0 vtec ile denersin artık Cengiz. Maaşallah diyelim kocaman bir nazar benden Abi iyi dileklerin icin teşekkür ederim , ER corsada cok emek var onun nami ayri ama ona yakın specler yapip namimizi yaymayi isterim Allah razi olsun abicim tekrardanER corsa speclerine yaklassada komple sokmesi lazım. Aman kanka girme o ise makina nasil gergin oldu mu şimdi Sökerim sorun olmaz suan kisik kanka ama yinede gergin 1.4 net bar var 2.0 peak var 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Over drive'da s2000 ile topspedde kesiciye girmesi bir dizelin gerçekten efsane 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 yazılımın nimeti belli, bagaj kapağının renginden 2 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 hayırlı olsun kardeşim. ER gerçekten emek verilmiş bi corsaydı.onun gibi olmasada 1.7 her türlü şaka makinası.Adanadada ciddi yürüyen birkaç corsa var 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 18 Aralık 2015 Yazar Paylaş 18 Aralık 2015 yazılımın nimeti belli, bagaj kapağının renginden Nimet nimet abi Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 O zaman üstüne bitane daha bulman lazım kanka Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 18 Aralık 2015 Yazar Paylaş 18 Aralık 2015 O zaman üstüne bitane daha bulman lazım kanka Vardi da satttik neyse sapandasi var Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 24 Ocak 2016 Yazar Paylaş 24 Ocak 2016 Selam olsun Yeni plakaligim geldi cok hosuma gitti Suan oglanin 2 basinc hortumu yarildi son güncel olarak 1.6 Turbu 207 GT ile denedik 2 boy ( 55-185 arasi basildi) 1.6 tdi polo yazilimli +dsg ( 60-200 basildi ) 1.5.boy gecmis bulunuyorum mutluyuz emeklerimizin karşılıgini aldigimiz icin #KatilDVJCorsa saygilar 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 (düzenlendi) Maşallah canım,yaza en bomba şekilde bekliyoruz 24 Ocak 2016 tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Bi kadran kırma videosu bekliyorum katil corsadan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Maşallah. Kendinizi ve kimseyi tehlikeye sokmadan bol dumanlı hava sahaları size. Heç tarzım değildir .Yüzü geçemem korkarım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Bi kadran kırma videosu bekliyorum katil corsadan Forumumuzda kuraldışı özendirici tüm videolar yasaktır. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Forumumuzda kuraldışı özendirici tüm videolar yasaktır.paylaşılmış kural dışı ve özendirici bir sürü video bulabilirim ama neyse öyle olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 paylaşılmış kural dışı ve özendirici bir sürü video bulabilirim ama neyse öyle olsun. Bulun, derhal gereğini yapalım. Teknik konu harici "bak bu kadar bastım, bak bununla böyle kapıştım" tarzı tüm videoları siliyoruz. 1 senedir bizimlesiniz, mutlaka bu kuralın olduğunu biliyor olmanız gerekiyor. 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Bulun, derhal gereğini yapalım. Teknik konu harici "bak bu kadar bastım, bak bununla böyle kapıştım" tarzı tüm videoları siliyoruz. 1 senedir bizimlesiniz, mutlaka bu kuralın olduğunu biliyor olmanız gerekiyor. kural dışı olarak sadece hız ile alakalı şeyleri kastetmedim ve kastetmiyorum şuan mobildeyim bilgisayara geçince bakacam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 kural dışı olarak sadece hız ile alakalı şeyleri kastetmedim ve kastetmiyorum şuan mobildeyim bilgisayara geçince bakacam. Kural dışı bulabildiğiniz tüm videoları derhal yönetimce değerlendirir ve ne gerekiyorsa yaparız. Hem foruma da yardımınız dokunur. İlgili mesajlarda "yönetime bildir" ile bildirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 paylaşılmış kural dışı ve özendirici bir sürü video bulabilirim ama neyse öyle olsun.Bize gelince yasak boşver ben sana faceden atarim emre'm en kisa zamanda sözüm olsun Maşallah. Kendinizi ve kimseyi tehlikeye sokmadan bol dumanlı hava sahaları size. Heç tarzım değildir .Yüzü geçemem korkarım. Asla abi trafiğe kapali yollarda gazliyoruz , teşekkür ediyorum Maşallah canım,yaza en bomba şekilde bekliyoruz Yaza Suprizler Bizi bekliyor kardesim Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Bize gelince yasak boşver ben sana faceden atarim emre'm en kisa zamanda sözüm olsun Asla abi trafiğe kapali yollarda gazliyoruz , teşekkür ediyorum Yaza Suprizler Bizi bekliyor kardesim tamam kardeşim eyvallah [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Bize gelince yasak boşver Cengiz, bize gelince diye bir şey yok.. Ancak, bizimle dikleştiğin inatlaştığın için her hareketimizi de ters anlıyorsun.. Efendice geldin, abi yazılım işi yapıyorum, forumda reklam yapmak istiyorum gereği neyse yapalım dedin.. Ben de efendice dedim ki.. Cengiz, daha önce defalarca denendi bu iş ve sorun yaşamadığım hiç kimse olmadı, sorun yaşamamak için sana bu konuda izin vermek istemiyorum dedim.. Peki dedin.. Ama durmadın.. Her konuda her mesajda reklam yapmaya çalıştın çoğu zaman da üslubunu bozdun.. Üslubunu bozarak veya yönetimle zıtlaşarak bir şey kazanamazsın. Ve tekrar Ben yazılım işi yapanların hepsiyle kötü oldum, yada forumda iş yaptıranlar hep sorun yaşadı. Sen iyi olabilirsin, iyi yapıyor olabilirsin ama tecrübem, bu işten uzak dur diyor bana.. Senin yapman gereken, Birilerini kötüleyerek değil de, bilginle tecrübenle akıllarda ve gönüllerde yer edebilmek, ben şuyum ben buyumdan ziyade, uygun konularda bildiğini yazmak, bilmediklerini öğrenmektir. Bu forumda çıkar da Paşaoğlu da kimmiş, onun bozduklarını biz yapıyoruz dersen, kimseyi ikna edemezsin. Şahsınla derdim yok, şahsından şikayetim yok. Dikkat edersen sen bu işe girene kadar da kimseyle derdin yoktu.. 13 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 Cengiz, bize gelince diye bir şey yok.. Ancak, bizimle dikleştiğin inatlaştığın için her hareketimizi de ters anlıyorsun.. Efendice geldin, abi yazılım işi yapıyorum, forumda reklam yapmak istiyorum gereği neyse yapalım dedin.. Ben de efendice dedim ki.. Cengiz, daha önce defalarca denendi bu iş ve sorun yaşamadığım hiç kimse olmadı, sorun yaşamamak için sana bu konuda izin vermek istemiyorum dedim.. Peki dedin.. Ama durmadın.. Her konuda her mesajda reklam yapmaya çalıştın çoğu zaman da üslubunu bozdun.. Üslubunu bozarak veya yönetimle zıtlaşarak bir şey kazanamazsın. Ve tekrar Ben yazılım işi yapanların hepsiyle kötü oldum, yada forumda iş yaptıranlar hep sorun yaşadı. Sen iyi olabilirsin, iyi yapıyor olabilirsin ama tecrübem, bu işten uzak dur diyor bana.. Senin yapman gereken, Birilerini kötüleyerek değil de, bilginle tecrübenle akıllarda ve gönüllerde yer edebilmek, ben şuyum ben buyumdan ziyade, uygun konularda bildiğini yazmak, bilmediklerini öğrenmektir. Bu forumda çıkar da Paşaoğlu da kimmiş, onun bozduklarını biz yapıyoruz dersen, kimseyi ikna edemezsin. Şahsınla derdim yok, şahsından şikayetim yok. Dikkat edersen sen bu işe girene kadar da kimseyle derdin yoktu.. Abi ben size karsi asla saygida kusur etmedim etmemde reklami kapali yolla yaptım yapmadım demem , ama fotografta arabada sticker var buda reklama girdi yine sesimi cikarmadim ama haklisiniz saygim var görüşlerinize saygi duydum.Ama söyle bir durum varki bazi abilerimizin beni zorlamasi kiskirtmasi sonucu benimde sinirlerimin gerilmesi sebebiyle bazi laflar olabiliyor tekrardan kusura bakmayin ama cok sıkı bir inceleme yapılıyor bize karsi buda beni rahatsız ediyor. Rakip veya başka firmalarda burada ovuluyo ama onlara kimse ses etmiyor bazen buda beni sadece sinirlendiriyor bu yüzden bende isi abartiyorum bazen ama yinede bundan sonra daha dikkatli olurum. Mesajin icin tesekkur ederim abi saygilar 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Temizlik Önemli husustur 1.5 haftadir ayriyiz oglanla bi kavussakta özlem gidersek #KatilDVJCorsa Saygilar Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 13 Şubat 2016 Paylaş 13 Şubat 2016 (düzenlendi) Kanka benim arabayıda yıkasana 2 ay oldu yıkamayalı plakalar gözükmüyor satılık kum beji ibiza var alan olur mu 13 Şubat 2016 tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 Kanka benim arabayıda yıkasana 2 ay oldu yıkamayalı plakalar gözükmüyor satılık kum beji ibiza var alan olur mu Benimkide gittigimde öyle olacak kafa kafaya takasa girerim istersen Yorum bağlantısı
Recommended Posts