Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Cengiz, aracın dışını da biraz güzelleştirsene? Ticari görünümden çıksın artık. Jant, tampon, far vs.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Cengiz, aracın dışını da biraz güzelleştirsene? Ticari görünümden çıksın artık. Jant, tampon, far vs.. O zaman nasıl şaka yapacak [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 Cengiz, aracın dışını da biraz güzelleştirsene? Ticari görünümden çıksın artık. Jant, tampon, far vs.. Abi ici beni yakar disi seni atasozunu burada kullanmak isterim 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 Cengo corciler çok kafama girdi napsak DTİ corcimi yapsak PD130 ibizamı yapsak:) Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 11 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2016 Cengo corciler çok kafama girdi napsak DTİ corcimi yapsak PD130 ibizamı yapsak:) Kanka cebine güveniyorsan pd130 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 16 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2016 Denizlinin En Hizli Corsasi Suan için Antalyaya opsiyonlanmistir arabayi satmamak icin en yuksek fiyati verdik yinede zorla aliyorlar arabami bizede hayirli olsun ve iyi gunlerde kullansinlar demek düşüyor buraya yaris videolari atmak isterdim ama yonetim izin vermedigi icin atamiyorum isteyene özelden aracin yururunu merak edenlere atabilirim ☺ #KatilDVJCorsa saygilarimla Devrini verdikten sonra buraya yapim asamasi ve ilk halinden bu yana olan tum fotoğraflari aticam teşekkür ederim ☺ GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 21 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2016 01 DVJ 40 Nam-i Diyar #KatilDVJCorsa Merak edenlere 18bine satilmistir alan arkadasa hayırlı ugurlu olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts