Caner Akıncı 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Oncelikle iyi forumlar arabalar hakkinda pek bilgi sahibi degilim.Sizlere sormak isterim arac 2015 fiesta titanium x hic bi opsiyonu yok diye biliyorum sorum menu de cekis kontrol diye bi ayar var bu esp mi oluyor cekis kontrol ile kavsakta ve ya kalkista patanaj cekemiyorum ayrica kontak halinde gostergenin resmini cektim esp ve esp off lambalari ayni anda yaniyor ancak viraja girip araci zorladigim anda esp lambasi yanmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Tcs ve esp bağlantılı çalışan parçalardır, esp var aracınızda. Yorum bağlantısı
Caner Akıncı 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Tcs ve esp bağlantılı çalışan parçalardır, esp var aracınızda. esp olması lazım sizde. peki esp nasil kapaniyor bilginiz var mi karli havada kalkmaz diyorlar arac esp ile tus yok menude sadece cekis kontrol var onunla mi kapatacagim Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 karda kalkarken çekiş kontrolü kapatırsınız. Esp sanırım kapatılamaz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Esp çoğu araçta kapatılamıyor, karlı havada kapatılması gereken tcs, oda çok extreme durumlarda Yorum bağlantısı
Caner Akıncı 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 karda kalkarken çekiş kontrolü kapatırsınız. Esp sanırım kapatılamaz. Esp çoğu araçta kapatılamıyor, karlı havada kapatılması gereken tcs, oda çok extreme durumlarda Cok tesekkur ederim Eren ve Eray Bey ben cevabimi aldim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 yolda kayabilmek için kar yağmasını bekleyip esp kapatıyoruz ford ailesi olarak .. çok zor durumdayız 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 yolda kayabilmek için kar yağmasını bekleyip esp kapatıyoruz ford ailesi olarak .. çok zor durumdayız İşte bunlar hep sürüş zevkini törpülüyor Amerikanyanın oyunları... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Yağışlı ve karlı havalarda çekiş kontrolünü kapatmamız lazım diye duydum doğrumudur Yorum bağlantısı
Şevket Akça 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 peki esp nasil kapaniyor bilginiz var mi karli havada kalkmaz diyorlar arac esp ile tus yok menude sadece cekis kontrol var onunla mi kapatacagim esp yi kapatamazsınız ama çekiş kontrolü kapatabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts