İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Red 1.0 Ecoboost | Kadın Gözüyle

Kubilay Evis

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mk6 ya göre dar olsa da tek kapı araca göre yine geniş.. Çoğu tek kapı aracın arka kısmı basık geliyor ve baş mesafesi kötü oluyor.

Benim araca binenler dışarıdan o kadar küçük arabanın içi nasıl bu kadar geniş diyor :)

Kendi içinde değerlendirdik canım, yoksa Fiesta sınıfındaki en geniş araçlardan, sadece Mk6-6.5 ğa göre daha dar :)  ben başka arabalara bindiğimde ferahlık olarak pekte fark hissetmiyorum mesela, tabii d sınıfı araçları kastetmiyorum, clio pejo 301 gibileri gibi mesela...

Sendeki en bana seri fiesta, tabii geniş olacak, küçük dev derler bunlara  :D  :p

Yeniler dar ya ben de rahat edemedim 1.89 boyum benimki daha rahat geçen clio grandtourun arkaya 3 kişi bindik omuzumu camdan çıkardım kafa tavanda gözünü seveyim dedim arabamın dar görüyodum [emoji23][emoji23]

Hah bende bunu diyorum, bizim kasalar harbi daha ferah, tavan daha yüksek, clio gibileri kutu gibi kalıyor resmen, hatta İnsignia nın arkasında bile daha beter daralıyorum  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Aslında And abinin dediği genişlik işlevi hem sınıfı hemde coupe formdaki diğer rakiplerine göre idi. Aslı ablanın bahsettiği ise tamamen görüş. Bir sınıf ya da kasa formuna göre sınıflandırma içermiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Aslında And abinin dediği genişlik işlevi hem sınıfı hemde coupe formdaki diğer rakiplerine göre idi. Aslı ablanın bahsettiği ise tamamen görüş. Bir sınıf ya da kasa formuna göre sınıflandırma içermiyor.

Aslı nın ilk defa bi incelemesini sevmedim. Çok donuk, böyle tamamen beğenmemek için gibi olmuş. Yanında belki de muhip olmasından kaynaklı. Biraz donuk bi inceleme olmuş. 35-40 demesi de komik, o fiyata araba mı kaldı yahu :)
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bu videoyu izlemedim ama diğerlerinde arka koltuğa çocuk koltuğu koymak için geniş-dar diye değerlendiriyordu. belki fiestaya da ona göre dar demiştir.. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş buda tabi ki Kubilay ellerinize sağlık, otopark.com un takipçisiyiz ve bence testleri paylaş gerçi sen paylaşmadığın zamanlar ben paylaşıyorum ;) ama birde şu sohbet kısmındaki gereksiz konulara bir çare bulsanız harika olacak üzülerek söylüyorum sırf o yüzden artık giriş yapmıyorum sohbet kısmına. 

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

1,27 de kız zaten amortisörleri patlattı  :unsure2: o nasıl kasisten geçiştir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Güzel olmuş buda tabi ki Kubilay ellerinize sağlık, otopark.com un takipçisiyiz ve bence testleri paylaş gerçi sen paylaşmadığın zamanlar ben paylaşıyorum ;) ama birde şu sohbet kısmındaki gereksiz konulara bir çare bulsanız harika olacak üzülerek söylüyorum sırf o yüzden artık giriş yapmıyorum sohbet kısmına. 

Sağolasın abi. Sohbet mi? :rolleyes: Hmmm şey  :p   :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...