Ramazan Akkaya 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba frene basınca direksiyonda aşırı bir titreme var muhtemelen diskler eğik, diskleri ve balataları değiştireceğim.Oem dışında önerebileceğiniz bir marka var mı. Arka balatalar yeni değişmişti arka disk balataları sonra değiştirsek olurmu. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Ben Zimmerman disk-bosch balata ikilisi kullanmistim. Tavsiye ederim. Egilme,otme gibi bir sorun yasamadim... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Balata neysede onun fiyatı normal oem olanı.Diskler çok pahalı torna kurtarmaz mı Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 31 Ekim 2015 Yazar Paylaş 31 Ekim 2015 Balata neysede onun fiyatı normal oem olanı.Diskler çok pahalı torna kurtarmaz mı Diskler çok eğik düzelecek gibi değil. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Diskler çok eğik düzelecek gibi değil. Hocam orjinal olanı 400tl civarı. İllaki kaliteli olanlarda vardır oem olmayan. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Ben Brembo taktım yaklaşık 3500km oldu. Şuan için bir sıkıntı yok. Uzun vadede yorum yapmak gerekir ama şuan için aşırı derecede memnun kaldım Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Ben Brembo taktım yaklaşık 3500km oldu. Şuan için bir sıkıntı yok. Uzun vadede yorum yapmak gerekir ama şuan için aşırı derecede memnun kaldımFiyat nasıl abi ucuzmu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 zimmermann bulursanız kaçırmayın alın. bremboda da soğutma delikli varsa kaçırmayın. Bu ara piyasaya girdi sanırım. İdeal balata ate veya kırmızı etiketli motorcraft.. bulunca o rakamı verirseniz tabii. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Merhabalar ben zamanında soru sormuşdum cevabınıda almışdım ama bulamadım sonrada yapdıramadımda ses çıkaran frenler için hangi balatayı kullanıcakdık? Ben orjinal servise gidiyorum ne yapsak fren sesi bir zaman sonra var halk otobüsü gibi ötüyor 2005 focus collection var bende bilen dostlar ne yapmamı söylerse bu sefer yazıcam bir kenara (: teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 kale balata iyidir. hiç ses yapanı görmedim Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 kale balata iyidir. hiç ses yapanı görmedim+1Ses yaparsa birebir değişim garantilidir. Distribütör piyasa politikaları gereği arkasında duruyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Bu aralar yanlız Kale balatalar ile alakalı sıkıntılar mevcut. Alışma süreci epey zaman aldı. Bazı hızlarda dip frende kaçırma ve el fireni mesafesinin çekilme mesafesi bende uzadı. Birçok kullanıcıda aynı sorunları yaşıyor bu ara Fiyat nasıl abi ucuzmuBana hediye geldi Can. Hiç bakmadım açıkçası fiyatlara Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Bu aralar yanlız Kale balatalar ile alakalı sıkıntılar mevcut. Alışma süreci epey zaman aldı. Bazı hızlarda dip frende kaçırma ve el fireni mesafesinin çekilme mesafesi bende uzadı. Birçok kullanıcıda aynı sorunları yaşıyor bu ara Bana hediye geldi Can. Hiç bakmadım açıkçası fiyatlara Motorcrafta devam edin oem gibisi yoktur kale fason ürün gibidir ucuzdur geç biter çoğu kişinin işini görür. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 (düzenlendi) Benim arka diskler meyle balatalar kale ile yaklaşık 1000 km önce değişti. Pek agresif kullanmam ve şu an için ses ve ters bi durum yok. El freni daha aşağıda tutar oldu, hoşuma gitti. 31 Ekim 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Motorcrafta devam edin oem gibisi yoktur kale fason ürün gibidir ucuzdur geç biter çoğu kişinin işini görür.2 takım kale eskittim. 1 takım brembo, 2 takım motorcraft. Fiyatınıda göz önünde bulundurunca ve müşterinin en beklentisini karşılayan şey ses ve uzun ömürlülüktür. Bu zamana kadar bunlarla alakası hiç sıkıntı yaşamadım ama son aldığım balata takımında ciddi alışma süresi yaşadım. Rodajı uzun süre aldı. İnşallah yakın zamanda düzeltirler diyelim Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 2 takım kale eskittim. 1 takım brembo, 2 takım motorcraft. Fiyatınıda göz önünde bulundurunca ve müşterinin en beklentisini karşılayan şey ses ve uzun ömürlülüktür. Bu zamana kadar bunlarla alakası hiç sıkıntı yaşamadım ama son aldığım balata takımında ciddi alışma süresi yaşadım. Rodajı uzun süre aldı. İnşallah yakın zamanda düzeltirler diyelim Birebir değişim yapıyorlar bölge dağıtıcısına ulaşırsanız. Geniş kitleye hitap ediyor evet. Fiyatı şaka gibi 40 lira mi 45 lira mi öyle bir şey [emoji3] Yorum bağlantısı
Erdal Acar 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 kale balata iyidir. hiç ses yapanı görmedimBen de yaklaşık iki aydır 4 tekerde de kale kullaniyorum. Ne ses ne de frenleme de sıkıntı yasamadim.Kesinlikle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 Valla dostlar ford orjinal yedek parçalarda ne kullanıyor bilmiyorum bizim focuslarda önler balata arkalar disk zaten ama sesini duymanız lazım değişdiriyorum 1 ay en fazla sonrasında ses sonra temizletiyorum yine ses çıldırıcam artık servisdekilerde bıkdı benden ama bi kere daha konularda sormuşdu bir arkadaşda ilkden motocraft demişdi şimdi Koray demir yazınca aklıma geldi kale balatayı ise ilk defa duydum fordun orjinal servis balataları iyi uzun ömürlü hiç fren kısma mesafesi filan sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi ses kulak tırmalıyor sıkıntı orda ama kullanan dostlara göre ya motocraft yada kale balata alıcam bu sefer bir hafta sonra servis zamanı var aracımın alıp takdırcam bu sefer kesin sizlerden ricam bakdım fakat çok marka çeşit var bulunmuyo nerden sipariş ettiriyim bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim hayırlı akşamlar Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 Focus 2 ve 2.5 fabrikadan ATE ile cikiyor, Mondeo 3 - Delphi. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 Orijinal balatalarla 65 bin km yaptım.Yılbaşında bütün balataları motorcraftla değiştirdim.10 ay oldu arka frenlerde hala felaket ses var.Keşke kale alsaydım,ses yapsa da ucuza aldım diye kendimi avuturdum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Servis aradı "balatalar 4-5 bin gider değiştirelim 400 lira işçilik dahil " dedi. Kalsın dedim. Dışarıda ne kadar olur? İnternetten alıp sadece değişimi mi yaptırmak lazım? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Servis aradı "balatalar 4-5 bin gider değiştirelim 400 lira işçilik dahil " dedi. Kalsın dedim. Dışarıda ne kadar olur? İnternetten alıp sadece değişimi mi yaptırmak lazım?Abi kale balataya iyi diyorlar yorumlarda. Takımı 45-50 tl arası ön arka değişsen 100tl 25de işçilik versen komple 125tl [emoji1] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Orijinali de 100 110 civarı iki lastik. Max 250 yapar. 300 falan deseler yapın diyecektim ama 400 nedir yahu. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Orijinali de 100 110 civarı iki lastik. Max 250 yapar. 300 falan deseler yapın diyecektim ama 400 nedir yahu.Abi servisde çok pahalı balata değişimi. Bide onlar sadece bir çift fiyatıdır ön arka değildir Yorum bağlantısı
Recommended Posts