Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 saat kaçta burada olacaksınız çağlar abi ufaklıkları getirmeyi düşünüyormusun. ona göre fatihi getiricem 48 saat dışarlada olacağım için yalnzıım Pazar net saat konum nedir yani şimdi c.tesi sabah 08:00 de gel sen Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 48 saat dışarlada olacağım için yalnzıım c.tesi sabah 08:00 de gel sen Cumartesi çalışıyorum pazar ancak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda.Pazar sabah en azından bi nokta belirleyelim en azından parkur alanında beraber park vs yaparız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 Pazar sabah en azından bi nokta belirleyelim en azından parkur alanında beraber park vs yaparız daha önceli pist buluşma tebrülerimize bakınca: ford castrol TIR ında buluşmak en mantıklısı. otopark sahası organizasayoına göre değişiyor da. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda. Yeleği olmayanlar napsın abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 Yeleği olmayanlar napsın abi sipariş versin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 sipariş versin Nerden veriliyor abi sipariş? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda. olmayan bizler sana sipariş iletelim mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 yelekte istek var. özel yaptırdıpımız konfeksiyon olmayan bir çeşit.. bu sefer daha hafif her mevsim giyilecek bir şeyler düşüneceğiz istekler o yönde. yapım aşaması yılbaşı promosyonları sonrasında olacak. o konuda başlık açacağız olmayan bizler sana sipariş iletelim mi karaborsa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 (düzenlendi) yelekte istek var. özel yaptırdıpımız konfeksiyon olmayan bir çeşit.. bu sefer daha hafif her mevsim giyilecek bir şeyler düşüneceğiz istekler o yönde. yapım aşaması yılbaşı promosyonları sonrasında olacak. o konuda başlık açacağız karaborsa fiyat duyalım günlük kiralık var mı? yarın kaçta nereye geleceksiniz hala anlamadım ben ben saat kaçta nerede olayım 13 Kasım 2015 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 Her şeyden önce. söz konusu organizasyonda araba/yaya trafiği her yönde zaman zmaan kapatılabilir. Açık alanda olan bir ralli organizasyonu. Programdaki can alıcı anlar start -fınısh ve seyirici etabı. 12:45 öncesi hazır olacak şekilkde alanda olunursa iyi olur. Diğer an. 16.22 seyirci etabı söz konusu alanda bir noktada hazır bulunmak için 30 dak. ya varan yürüme süreleri vardır göz önüne alınmalı takımı izlemek, havayı tatmak için cumartesi: sabah 09:00. dan itibaren TIR civarında olacağım şahsen. Serdar Bostancı da müsaitlik durumuna göre bizimle olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Her şeyden önce. söz konusu organizasyonda araba/yaya trafiği her yönde zaman zmaan kapatılabilir. Açık alanda olan bir ralli organizasyonu. Programdaki can alıcı anlar start -fınısh ve seyirici etabı. 12:45 öncesi hazır olacak şekilkde alanda olunursa iyi olur. Diğer an. 16.22 seyirci etabı söz konusu alanda bir noktada hazır bulunmak için 30 dak. ya varan yürüme süreleri vardır göz önüne alınmalı takımı izlemek, havayı tatmak için cumartesi: sabah 09:00. dan itibaren TIR civarında olacağım şahsen. Serdar Bostancı da müsaitlik durumuna göre bizimle olacak. duymak istediğim bu kelime saat 9:00 tırın yanında olmaya çalışacağım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 şimdi toplanma yeri neredir drift alanı mı? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Afiyet olsun.Krem peynir Karper mi? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Deri organizeye çıktım geldim sabah az vaktim vardı keşke ugrasaydım tühh yemeği kaçırdık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 herşey güzeldi. sohbet daha güzeldi. fotolar gelir birazdan. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Yarın sabah 9 gibi orada olacağız, sanırım Go benzinliğin sağından giriyoruz. Sabah ilk başta orada mı oluyor Ford tırı yoksa İstanbul park da mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 C kapısından girin ve sorun güvenliğe 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 yelekleriniz tulumlarınız nerde !!!! 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Belkide en zevkli seyirci izleme etabı çamur geçisi. Detayları görün diye yavaşlattım 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts