İçeriğe Yönlendir

14-15 Kasım Türkiye Ralli Şampiyonası Günceller Ilk Iletide

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

saat kaçta burada olacaksınız 

çağlar abi ufaklıkları getirmeyi düşünüyormusun. ona göre fatihi getiricem 

48 saat dışarlada olacağım için yalnzıım

Pazar net saat konum nedir yani şimdi :)

c.tesi sabah 08:00 de gel sen :)

Yorum bağlantısı

48 saat dışarlada olacağım için yalnzıım

c.tesi sabah 08:00 de gel sen :)

Cumartesi çalışıyorum pazar ancak :)
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda.

Yorum bağlantısı

açık yol raliisi. servis alanı f1 pistrinde. saatli bir program yapması fiziki imnkalar dolayısı ile olmaz. Cumartesi / pazar sabahtan orada olacağız. Yelekleri unutmayın var olnalarda.

Pazar sabah en azından bi nokta belirleyelim :) en azından parkur alanında beraber park vs yaparız
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Pazar sabah en azından bi nokta belirleyelim :) en azından parkur alanında beraber park vs yaparız

daha önceli pist buluşma tebrülerimize bakınca: ford castrol TIR ında buluşmak en mantıklısı. otopark sahası organizasayoına göre değişiyor da.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yeleği olmayanlar napsın abi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

olmayan bizler sana sipariş iletelim mi 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yelekte istek var.

özel yaptırdıpımız konfeksiyon olmayan bir çeşit.. bu sefer daha hafif her mevsim giyilecek bir şeyler düşüneceğiz istekler o yönde. yapım aşaması yılbaşı promosyonları sonrasında olacak. o konuda başlık açacağız

olmayan bizler sana sipariş iletelim mi 

karaborsa :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

yelekte istek var.

özel yaptırdıpımız konfeksiyon olmayan bir çeşit.. bu sefer daha hafif her mevsim giyilecek bir şeyler düşüneceğiz istekler o yönde. yapım aşaması yılbaşı promosyonları sonrasında olacak. o konuda başlık açacağız

karaborsa :seytan:

fiyat duyalım :p  günlük kiralık var mı? 

yarın kaçta nereye geleceksiniz hala anlamadım ben

ben saat kaçta nerede olayım

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Her şeyden önce. söz konusu organizasyonda araba/yaya trafiği her yönde zaman zmaan kapatılabilir.

Açık alanda olan bir ralli organizasyonu. Programdaki can alıcı anlar start -fınısh ve seyirici etabı. 12:45 öncesi hazır olacak şekilkde alanda olunursa iyi olur.

Diğer an. 16.22 seyirci etabı

söz konusu alanda bir noktada hazır bulunmak için 30 dak. ya varan yürüme süreleri vardır göz önüne alınmalı

takımı izlemek, havayı tatmak  için cumartesi: sabah 09:00. dan itibaren TIR civarında olacağım şahsen. Serdar Bostancı da müsaitlik durumuna göre bizimle olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Her şeyden önce. söz konusu organizasyonda araba/yaya trafiği her yönde zaman zmaan kapatılabilir.

Açık alanda olan bir ralli organizasyonu. Programdaki can alıcı anlar start -fınısh ve seyirici etabı. 12:45 öncesi hazır olacak şekilkde alanda olunursa iyi olur.

Diğer an. 16.22 seyirci etabı

söz konusu alanda bir noktada hazır bulunmak için 30 dak. ya varan yürüme süreleri vardır göz önüne alınmalı

takımı izlemek, havayı tatmak  için cumartesi: sabah 09:00. dan itibaren TIR civarında olacağım şahsen. Serdar Bostancı da müsaitlik durumuna göre bizimle olacak.

duymak istediğim bu kelime saat 9:00 tırın yanında olmaya çalışacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Deri organizeye çıktım geldim sabah az vaktim vardı keşke ugrasaydım tühh yemeği kaçırdık :D

Yorum bağlantısı

Yarın sabah 9 gibi orada olacağız, sanırım Go benzinliğin sağından giriyoruz. Sabah ilk başta orada mı oluyor Ford tırı yoksa İstanbul park da mı?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Belkide en zevkli seyirci izleme etabı çamur geçisi.

Detayları görün diye yavaşlattım :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...