İçeriğe Yönlendir

14-15 Kasım Türkiye Ralli Şampiyonası Günceller Ilk Iletide

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Köksal, Servet abi unutmuş olabilir bence hatırlatma istersen. 

Ekranım açıktı,o arada Servet abi ile konuşuyordum telefonda.Köksal birşeyler eklemiş dedim Aaaa onu unuttum bi dakka dedi telefon kapandı. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Baştan sona muhteşem bir organizasyondu. Hayatımda ilk defa izledim çok zevk aldım. Büyük insan, kanatsız melek Çağlar abimize bize bu imkanı tanıdığı için bir kez daha sonsuz teşekkürler. Bir kaç resim ve vidyo var ilerleyen zamanlarda atacağım. Tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Emeklere yüreklere sağlık. Yine eski zamanlarda olduğu gibi, km.ler bizi yıldırmadı. Bizde oradaydık.  :bye:  :air_kiss:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Baştan sona muhteşem bir organizasyondu. Hayatımda ilk defa izledim çok zevk aldım. Büyük insan, kanatsız melek Çağlar abimize bize bu imkanı tanıdığı için bir kez daha sonsuz teşekkürler. Bir kaç resim ve vidyo var ilerleyen zamanlarda atacağım. Tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum

Süha cım, pazar öğlen gibi geldim akşama kadar ordaydım da nasıl göremedim seni yahu :unsure2:

Yorum bağlantısı

Süha cım, pazar öğlen gibi geldim akşama kadar ordaydım da nasıl göremedim seni yahu :unsure2:

Ocakbaşına gidenler görmüş  :biggrin:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ocakbaşına gidenler görmüş  :biggrin:  :fiuw:

Baştan sona diye olaya girince ben de ortasından girdim de denk gelemedik onu merak etmiştim, tşk :thank_you2:

Yorum bağlantısı

Baştan sona diye olaya girince ben de ortasından girdim de denk gelemedik onu merak etmiştim, tşk :thank_you2:

Şaka şaka  :biggrin: Süha Cumartesi günü oradaymış.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Pistin arkasında şahinciler ile beraberdim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Orhan kardeşim,forumu yakından takip edersen buluşmalara eşlik edebilirsin.Mesela 2 hafta önce İstanbul parkta bir buluşmamız oldu. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...