Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Köksal, Servet abi unutmuş olabilir bence hatırlatma istersen. Ekranım açıktı,o arada Servet abi ile konuşuyordum telefonda.Köksal birşeyler eklemiş dedim Aaaa onu unuttum bi dakka dedi telefon kapandı. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Baştan sona muhteşem bir organizasyondu. Hayatımda ilk defa izledim çok zevk aldım. Büyük insan, kanatsız melek Çağlar abimize bize bu imkanı tanıdığı için bir kez daha sonsuz teşekkürler. Bir kaç resim ve vidyo var ilerleyen zamanlarda atacağım. Tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Emeklere yüreklere sağlık. Yine eski zamanlarda olduğu gibi, km.ler bizi yıldırmadı. Bizde oradaydık. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Baştan sona muhteşem bir organizasyondu. Hayatımda ilk defa izledim çok zevk aldım. Büyük insan, kanatsız melek Çağlar abimize bize bu imkanı tanıdığı için bir kez daha sonsuz teşekkürler. Bir kaç resim ve vidyo var ilerleyen zamanlarda atacağım. Tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum Süha cım, pazar öğlen gibi geldim akşama kadar ordaydım da nasıl göremedim seni yahu Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Süha cım, pazar öğlen gibi geldim akşama kadar ordaydım da nasıl göremedim seni yahu Ocakbaşına gidenler görmüş Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Ocakbaşına gidenler görmüş Baştan sona diye olaya girince ben de ortasından girdim de denk gelemedik onu merak etmiştim, tşk Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Baştan sona diye olaya girince ben de ortasından girdim de denk gelemedik onu merak etmiştim, tşk Şaka şaka Süha Cumartesi günü oradaymış. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Süha cım, pazar öğlen gibi geldim akşama kadar ordaydım da nasıl göremedim seni yahu Pistin arkasında şahinciler ile beraberdim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Orhan kardeşim,forumu yakından takip edersen buluşmalara eşlik edebilirsin.Mesela 2 hafta önce İstanbul parkta bir buluşmamız oldu. Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Abi iki hafta önce ben burdamıydım bılmyıorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts