Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 (düzenlendi) Evet buda bitti sıradaki gelsin 4 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Ufalıp içine giresim geldi Çok iyi olmuş Doğuş. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 (düzenlendi) Copy Paste.. Çaktırma Ufalıp içine giresim geldi Çok iyi olmuş Doğuş. Sağol abi 4 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Çok güzel Doğuş eline sağlık. Bu gemi ilgili 1980 yılı yapımı The Final countdown isimli bir film vardır Harika bir filmdir.İzlemediyseniz tavsiye ederim .Net de var sanırım, bulamaz iseniz bende bir yerlerde olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Çok güzel Doğuş eline sağlık. Bu gemi ilgili 1980 yılı yapımı The Final countdown isimli bir film vardır Harika bir filmdir.İzlemediyseniz tavsiye ederim .Net de var sanırım, bulamaz iseniz bende bir yerlerde olacak. Teşekkür ederim Haşmet abi, Bu filmi diyorsun sanırım; https://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Countdown_(film) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Çok güzel olmuş. Ufalıp içine giresim geldi Çok iyi olmuş Doğuş. Maketin mi? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 (düzenlendi) Teşekkür ederim Haşmet abi, Bu filmi diyorsun sanırım; https://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Countdown_(film) Evet,Yıllar geçmesine rağmen,hala kült bir filmdir. Burada varmış. http://www.film--izle.com/filmizle/son-gerisayim-the-final-countdown-1980-full-hd-turkce-dublaj-izle/ 4 Kasım 2015 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Üfff çok begendim yahu. Satılıksa Almak isterim. ! Teşekkür ederim satmak isterim de fiyat söylediğimde pahalı geliyor insanlara sizede öyle gelmesin sonra Evet,Yıllar geçmesine rağmen,hala kült bir filmdir. İnternette malesef yok abi, hepsi yayından kaldırılmış yada silinmiş malesef, konusunu okudum ilginç geldi izlemek isterim açıkcası Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 (düzenlendi) Hehehe El emeği göz nuru tüm El isçilikleri aslında paha biçilemez şeylerdir. Özellikle ben için. Herşeyin bir bedeli var tabiki ama anlaşıriz anlaşırız :) El emeğinin yanı sıra maddi olarakta harcanan bir miktar var tabi, modelin demonte halde satın alınması, özel maket sprey boyaları ile boyanması vs.vs. Orası öyle tabi de işte.. Siz söyleyin o zaman fiyatı ona göre olur yada olmaz derim size çünkü ben söyleyince pahalı geliyor herkese 4 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behram Doygun 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Muhteşem [emoji4] harikülade [emoji3] bende olsa oynarım akşama kadar [emoji41] Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Ufalıp içine giresim geldi Çok iyi olmuş Doğuş. Bak şimdi buna gülesim geldi. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Bak şimdi buna gülesim geldi. Kıskandın mı ? Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Çok efsane olmuş tam vitrinlik (: Emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 eline sağlık doğuş çok güzel olmuş. Bu tarz maketlere yapılan emek nasıldır iyi bilirim. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 böyle zevk sahibi kişilere çok hevesleniyorum. maketle ilgili merak ettiğim şey ise maketin içinde de detaylar olup olmadığı hakkında. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Valla yalan yok bende çok özeniyorum. İlk fırsatta bende bu işlere başlayacağım, ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 böyle zevk sahibi kişilere çok hevesleniyorum. maketle ilgili merak ettiğim şey ise maketin içinde de detaylar olup olmadığı hakkında. Bu modelin içinde detay yok ancak iç detayı olan daha büyük modeller de var tabi misal; yüüzer mi bu İçine motor takılırsa evet yüzer ama izolasyonunu iyi yapmak gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts