Hikmet Demirtaş 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Merhaba Arkadaşlar, kayınbrader bugün telefon ederek, benden sizlere sormamı istediyi konuyu forumda aradım, benzer konuları buldum. Ancak, ANKARA içinde nerede yaptırabilirmin cevabını bulamadım.. : sorun: 2007 model 1,6 TDCİ LUX 87bin km deki FUSİON ' un 90-100 km den sonra arkada (bagajdan gelen rüzgar ve lastik, asfalt ne derseniz ) başlayan sesi izole temek için NKARA' da tavsiye edeceğiniz bir firma var mı? teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Füjında Hüseyin Sönmez abi ihtisas yapmıştı. Ses yalıtımı konusunda bilgisi yüksek. Ama Ankara için bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Abi bu işleri ancak sözünün geçtiği kaportacı var ise yaptırabilir.Oto döşemecileri yapar mı bilmiyorum ama özel olarak bu işler ile yok diyebilirim. Şaşmaz içinde ptt yoluna çıkan benzinliğin çaprazında 2 firma var diye hatırlıyorum bu şekillerde oto bakım falan yerler.Bu cadde üzerinde araştırmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 4 Kasım 2015 Yazar Paylaş 4 Kasım 2015 Teşekkürler arkadaşlar, Hüseyin Sönmez' in paylaşımlarına baktım çok faydalı ve yol gösterici, genelde herkes kendisi uğraşmış kendi imkanları ölçüsünde bir şeyler yapmışlar. Ama, kayınbirader güveneceği birilerine bu işi yaptırmak istiyor. O nedenle Oktay Bey' in önerilerini dikkate alırız.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Teşekkürler arkadaşlar, Hüseyin Sönmez' in paylaşımlarına baktım çok faydalı ve yol gösterici, genelde herkes kendisi uğraşmış kendi imkanları ölçüsünde bir şeyler yapmışlar. Ama, kayınbirader güveneceği birilerine bu işi yaptırmak istiyor. O nedenle Oktay Bey' in önerilerini dikkate alırız.. Hikmet Abi, şu iki konu ilaç gibi.. Ustasına çıktı alıp gösterebilirsin.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235531-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-arabam%C4%B1z/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/218044-klasik-ford-ses-g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC-sorunu-ve-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCmleri/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts