Savaş Özgür 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Arkadaşlar, ford c max aracımın ön göğüsteki dörtlü flaşör lamba tuşu ışığı sürekli yanıyor, aracı kilitledikten sonrada yanmaya devam ediyor,; nedeni ne olabilir? İç lambaların sigortası atmıştı bugün, sigortayı yeniledim, akşamda tuş lambasının sürekli yandığını fark ettim... Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 11 Kasım 2015 Yazar Paylaş 11 Kasım 2015 Bugün aracıma cyclone multimedya taktırdım, bu olay ondan sonra oldu. Bu sorunu önceden yaşayan olmuş sanırım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 sokette uyumsuzluk olabilir. nedenmi? bende multimedya taktırdım, geçenlerde usb adaptör aldım onun kablosunuda teybe gelen + uçlardan aldım, usb ye telefonu bağladığımda park lambaları yanmaya başladıydı, uçları değiştirerek çözüme kavuşturdum. 2 Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 11 Kasım 2015 Yazar Paylaş 11 Kasım 2015 sokette uyumsuzluk olabilir. nedenmi? bende multimedya taktırdım, geçenlerde usb adaptör aldım onun kablosunuda teybe gelen + uçlardan aldım, usb ye telefonu bağladığımda park lambaları yanmaya başladıydı, uçları değiştirerek çözüme kavuşturdum. soket derken neyi kastettiniz.. birde usb adaptör dediğiniz nedir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Forumdan bu problemi serviste yazılım güncellemesi ile çözmüştü yanlış hatırlamıyorsam... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Bugün aracıma cyclone multimedya taktırdım, bu olay ondan sonra oldu. Bu sorunu önceden yaşayan olmuş sanırım. soket derken neyi kastettiniz.. birde usb adaptör dediğiniz nedir. multimedya taktırdım demişsiniz, onun soketi ile ilgili olabilir anlamında, teybin soketini çıkarıp deneyin bir. usb şarj cihazı konu burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/276092-usb-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1-%C5%9Farj-cihaz-montaj%C4%B1/page-2 Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 12 Kasım 2015 Yazar Paylaş 12 Kasım 2015 Forumdan bu problemi serviste yazılım güncellemesi ile çözmüştü yanlış hatırlamıyorsam... teşekkürler, servise başvuracağım artık... Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 12 Kasım 2015 Yazar Paylaş 12 Kasım 2015 multimedya taktırdım demişsiniz, onun soketi ile ilgili olabilir anlamında, teybin soketini çıkarıp deneyin bir. usb şarj cihazı konu burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/276092-usb-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1-%C5%9Farj-cihaz-montaj%C4%B1/page-2 Teşekkürler, araç 2013 c max, sizin aracın ön göğüs kısmı farklı, rahatça söküp soketleri kontrol edemem; araştırdığım kadarıyla bu olay yazılımla ilgili, yazılım yükleyip halledildiğini okudum, servise başvuracağız artık, gelişmeleri sizinle paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 hocam pardon, ben modeli 2004 olarak görmüşüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 vw gibi canbus var artık. hocam pardon, ben modeli 2004 olarak görmüşüm. arzuya göre sağını solunu mıncıklkama dönemi kapandı 1 Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 Arkadaşlar, ford c max aracımın ön göğüsteki dörtlü flaşör lamba tuşu ışığı sürekli yanıyor, aracı kilitledikten sonrada yanmaya devam ediyor,; nedeni ne olabilir? İç lambaların sigortası atmıştı bugün, sigortayı yeniledim, akşamda tuş lambasının sürekli yandığını fark ettim... Sonunda cyclone için program servise geldi ve iki dakikalık işlemle problem halledildi. Tamamen yazılımla ilgili bir dertmiş, bir buçuk ay bekledik ama 1 Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 Gećmiş olsun hocam.Güle güle kullanın teşekkürler... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Geçmiş olsun, doğru hatırlamışım [emoji4] Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 21 Aralık 2015 Yazar Paylaş 21 Aralık 2015 Geçmiş olsun, doğru hatırlamışım [emoji4] teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Eski fordlar, airbag bağlantısı söküldüğünde dörtlü flaşör anahtarındaki lambayı yakardı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts