Hüseyin Maviş 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Forumda ya da youtubede bir video izlemiştim. Aracı bilgisayara bağlamışlardı, orijinal km. si şu (yüksek), ekrandaki şu (düşük), bu aracın km. si düşürülmüş diyorlardı. Eğer böyle program (yazılım) var mı? Yerini öğrensem orijinal km. sine 3 e 5 e bakmadan yükselttireceğim. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap verir mi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Focus lar da olduğunu sanmıyorum abi. Bazı markalarda anahtar içerisine yada aracın beyninde bir yere ayrı kaydedilen Km olduğunu duymuştum. Ama Ford ta yok sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 3 aşşağı 5 yukarı o km bulabilirsiniz,ama arada girdiği TÜV,servis vs. hepsine tek tek uğraşmakta gerek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 3 aşşağı 5 yukarı o km bulabilirsiniz,ama arada girdiği TÜV,servis vs. hepsine tek tek uğraşmakta gerek. Yetkili servise mail attım. Cevap gelince Tüvtürk'ten de en son muayenesindeki km. öğrenirim, dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Demir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Abi muayene ve servis kayıtlarını karşılaştır en yüksek hangisi ise üzerine de senin bindiğini ekle. Bir arkadaşımın başına geldi km yükselt öyle getir dediler. Bir önceki muayenede 150k şuan 85k da tüvdeki yetkili en az 150001 km olması lazım dedi sen hatta 155k yaptır en iyisi uğraşma dedi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 Abi muayene ve servis kayıtlarını karşılaştır en yüksek hangisi ise üzerine de senin bindiğini ekle. Bir arkadaşımın başına geldi km yükselt öyle getir dediler. Bir önceki muayenede 150k şuan 85k da tüvdeki yetkili en az 150001 km olması lazım dedi sen hatta 155k yaptır en iyisi uğraşma dedi. Keşke 2013 deki muayenede beni de öyle uyarsalardı. En azından satın aldığım kişiye dönerdim. Şimdi ispatlayamayacağım için çaresizim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Abi fordlarda yok.. Galiba Mercedeslerde ve/veya Bmw'lerde var bu.. Bu sebeple onların kilometreleri hep yüksek... Onu da vites kutusundan okuyorlar.. Ayrıca.. öğrenip de kilometre yükseltmen bir işe yaramaz.. Yüksettiğine kimse inanmaz.. Yol yapmışın derler... Diğer tarafta muayenede veya serviste kilometre düşürüldüğüne dair bir delil varsa o kalacaktır ve düşürülmüş damgası sülünmeyecektir.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 13 Kasım 2015 Yazar Paylaş 13 Kasım 2015 Abi fordlarda yok.. Galiba Mercedeslerde ve/veya Bmw'lerde var bu.. Bu sebeple onların kilometreleri hep yüksek... Onu da vites kutusundan okuyorlar.. Ayrıca.. öğrenip de kilometre yükseltmen bir işe yaramaz.. Yüksettiğine kimse inanmaz.. Yol yapmışın derler... Diğer tarafta muayenede veya serviste kilometre düşürüldüğüne dair bir delil varsa o kalacaktır ve düşürülmüş damgası sülünmeyecektir.. Kararsız kalmıştım düşündükçe Mehmet bey. Dediğiniz doğru. Ama satarken mutlaka belirteceğim sattığım kişiye bu durumu. Teşekkürler, sağ olun. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Malı alırken bildiğin adamdan alacaksın, kaygısını çekmeyeceksin. Baktın bir sıkıntı var, mondeonun anahtarı atıp kaçacaksın. Dipnot: Arabayı köşe bucak saklıyorum eski sahibinden duymasın sakın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 14 Kasım 2015 Yazar Paylaş 14 Kasım 2015 Malı alırken bildiğin adamdan alacaksın, kaygısını çekmeyeceksin. Baktın bir sıkıntı var, mondeonun anahtarı atıp kaçacaksın. Dipnot: Arabayı köşe bucak saklıyorum eski sahibinden duymasın sakın. Benimki de hemşehri kazığıydı. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Benimki de hemşehri kazığıydı. öyle olur zaten yabancı dan kazık yeme ihtimali daha düşük çünkü inceler baktırırsın ama tanıdıksa içinden baktırmak gelse de sözüne itimat etmemiş olmayalım ayıp olur diye baktırmazsın sonra ayıbın büyüğü oluyor malesef.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts