İçeriğe Yönlendir

İlk Ve Inşallah Son Olur Ufak Bi Kaza

İsa Ülkümen

Recommended Posts

İsa Ülkümen

Abilerim öncelikle yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim

Geçen antebe gittim ışıklarda duramayıp eski japon kasa corollaya arkadan biraz dokundum

Corollanın Tamponun boyası döküldü ve içine girmişti biraz ve bagaj açılmıyordu çektirmek gerektiği belliydi

Hatalıyım dedim en yakın sanayiye gittik 300 tl dedi bi yer bi yer de 400 dedi normal mi sizce

300 ü ödedim çektim geldim acelem de vardı yaani polis sigorta falan karıştımıyalım uzamasın dedim

Allah herkesi büyüğünden korusun

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

kafam ağrıyacağına cebim ağrısın diyenlerdenim.Kazasız belasız binmeniz dileğiyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen

Cümleten sağolun inşallah kimseye kaza bela vermesin Allah

Tabi kafama takılan cok mu para verdim bide maksat bilgimiz olsun yani hiç anlamam boya kaporta işinden

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

en doğrusunu yapmışsınız. geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen

Vardı cağlar abi sigorta ama tutanakta yoktu bide kızımız dünyaya geldi ben babamın yanındaydım ameliyat olmustu yani biraz karısık tı durumlar fazla uğrasmamak için öyle yaptım

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Parça boya 150 den başlar zaten. Bide çektirme, çekiçleme falan varsa normal sanki. Bir sonraki yıl poliçe de sürprizle karşılaşmak var diğer taraftan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

geçmiş olsun.

mehmet abiye  sorarsak böyle durumlarda yani ufak kazalarda parayı ödesek mi iyi olur,

yoksa tutanak  tutsak mı iyi olur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun doğru yapmış, az bir bedel ödemişsiniz.. Hasar muhtemelen daha fazla tutacaktır.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İşin uzmanı yazmış gerçi, aynı fikirdeyim. Arkadan çarptığınız içşn sigortanız yükselebilirdi hem.. Suçsuz olduğum halde karşı tarafın hasarını karşılamışlığım var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Geçmiş olsun.En doğru kararı vermişsiniz.Sigorta ile halletseydiniz gelecek yıl 2 katı sigorta ücreti oluşacaktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun. İyi olmuş.. bazen bu tip hareketler gerekiyor.. Bu arada ameliyat için de geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Geçmiş olsun, bencede dogru karar olmuş para vermek. Allah sağlık sıhhat versin.

Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen

Teşekkürler abilerim Allah kimseye kaza bela vermesin

Eyvallah Ayhan abi sagolasın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...