Selim Türker 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Merhaba, Bir araç almak üzereyim. Ford focus 2008 model yurtdışından gelme. Sormak istediğim, Almanyada 2008 modelim kaç versiyonu var. Yani ghia veya titanyum gibi. Ben bir türlü anlayamadım. VIN numarasından özelliklerine baktım ama anlayamadım. Özellikler: Temel Özellikler İmal Tarihi: 29.02.2008 Araç Hattı: Focus 2008- Gövde Tarzı: Estate Versiyon: Seri 32 Motor: Dizel 1.6 DOHC TCI (110PS) Vites Kutusu: 5 Vitesli Düz Vites Kutusu MTX75 Çekiş: LHD FWD Egzoz Salımı: Kademe IV + DPF Emisyonları Klima: Manuel Klima Bölge: (+)"S" Boya: Aytozu Grisi Metalik İç Kumaş: Mücevher Kutusu/ Gümüş/Abanoz Küçük Özellikler Zemin Altı Saklama Bölümsüz No.2 Saarlouis Fabrikasında Üretilmiş Güvenlik Kilidi Grup 1 Özel Ekipman Paketsiz Konfor Grupsuz Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Pazarlama Seviyesi 1 Lastik Onarma Servis Kiti Yok Daha az Global/Otomatik Kapanma Tek Basışta Açılan Elk. Ön Camlar Manuel Arka Camlar ile Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam ile Eksi Konsol Küllüğü Sıc. Kontrollü Torpido Gözsüz Küçük Taban Konsolu ile İç M. Rengi - Orta Koyu Çakmaktaşı İç Mekan Rengi - Abanoz Ön Yer Paspasları Yok Daha Az Güneşlik Yük Tutma Filesi Hariç Yük Tabanı Halısıyla Eksi Portbagaj/Rayı Eksi Tav. Portb. Karartmalı Dikiz Aynası ile Çift Güçlü Htd Sinyal Aynaları Arka Orta Baş Dayaması İle Eksi Sür.Kolt. Bel Dest. Eksi Yol.Kolt.Bel Dest. Isıtmalı Koltuklar ile Isıtmalı Koltuklar ile 4 Yöne Manuel Ayarlı Sürücü Kol.ile 2 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı İkinci Çevirmeli Uz. Kum. Anahtar Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Girşi Sistemi Dışında Değişken Zamanlı Ön Cam Silecekli Isıtmalı Yıkayıcı Memesi ile Far Yıkayıcısı ile Tavan Penceresi Hariç Gövde Yan Şeridi Olmayan Air Curtain Restrnt LH Sağ Hava Perdesi Koruması Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Stepne - Mini Çelik Standart Arka Amortisörler ile 6.5J X 16" Çelik Jantlı 205/55VR-16 BSW Tyre Polis Jant Kapaklı Kilitlenmez Kulak Somunları Kademe IV + DPF Emisyonları Standart Süspansiyon ile Arkada Disk Frenli Acil Dur.Fr.Dest.İle IVD/Çekiş Kumandası/ABSli Eksi Kaygan Plakalar Std. Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Prog.Yak.Ateşl.Yard.Isıt. Klasik Araçlar - Seviye 2 Yol Bilgisayarlı Lastik Hava Basıncı İzleyicisi Yok Alarm Sistemi Hariç Eksi Arka Park Yardımcısı Eksi Ön Park Yardımcısı A/V Krikolu Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl. ICE-Düşük Seviyeli CD + AM/FM Radyo ICE Özellik Paketi 20 6 Adet Hoparlör ile Telefon Hazırlık Paketi Hariç Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok Direksiyon Kolonund Radyo Kum. ile Çakmak Çıkışı Yok Tarz Paketi Yok Halojen Ön Far İle Gündüz Işıkları ile Ön Sis Farları Hariç Alüminyum Far Siperlikli Eksi Ayak Böl.Ayd.Lam. Arka Lambalar - Seviye 1 Daha az Far Kontrolü Yorum bağlantısı
Selim Türker 15 Kasım 2015 Yazar Paylaş 15 Kasım 2015 Fabrika Almanya görünüyor. ( vın dam baktım) Araç yurtdışından gümrük vergisi ödenerek gelmiş. Ön cam ısıtma koltuk ısıtma ve webasto var. Ama klima dijital değil ve arka camlar manuel. Bu hangi versiyondur. Bi türlü bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Türker 15 Kasım 2015 Yazar Paylaş 15 Kasım 2015 Bu hangi site. ben etis.ford.com dan baktım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 buradan bak http://www.vindecoderz.com/EN/Ford Bu siteye girmeye çalışınca virüs uyarısı geliyor. Dikkatli olalım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 hangi antivirüs programını kullanıyorsun abi. win10 yüklü laptopumda bir sorun gözükmüyor. Win 10 da Avast premier kullanıyorum. 2-3 defa giriş yapmaya çalıştım. Aynı. Ayrıca "sayfa kullanılmıyor" da diyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Ben de kullanıyordum defenderi. Avast için lisans bulmuştum da. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Benim 2015 Kuga titanium bu sitede 2010 model ve hatırı sayılır bir km de gözüküyor. Ne kadar güvenilir şimdi buraya? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Saarlouis Fabrikasında Üretilmiş fordun almanyadaki başkenti. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 (düzenlendi) 2008 model aracım 2004 model görünüyor. Raporda yazan yaklaşık km. leri gerçek km. leriyle karşılaştıran var mı? Gerçeğe yakın mı? 15 Kasım 2015 tarihinde Hüseyin Maviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 (düzenlendi) Hüseyin abi, orada ben de şaşırdım açıkçası. muhtemelen modele göre yaklaşık bir km. hesaplıyor sistem. ama hem gereksiz, hem de gerçeği yansıtmıyor. Hadi model Etis'te 2004-08 diye görünüyor. Km. takip sistemi de Etis'te yok diyor. Neye göre yaklaşık km. veriyor ki? (Bu arada Avastı kaldırdım, sanki kasılma gitti gibi.) 15 Kasım 2015 tarihinde Hüseyin Maviş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 sadık bey sizin site fos çıktı benim fiestada hiç birşey bulamadı.12 bindeki km'yi bile kaç gösterdi fiestaya ispanya üretimi dediniz ama etisten bakınca niehl imalatı yani köln almanya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 manuela arka cam ise ya trend ye da trend X olma ihrtimali %99. ghia titanium gibi takılardaki donanım her ülkede değişiktir. o ülke pazarlama stratejisine göre donanım listesi verilir ve ford fabrika buna göre üretip yollar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 manuela arka cam ise ya trend ye da trend X olma ihrtimali %99. ghia titanium gibi takılardaki donanım her ülkede değişiktir. o ülke pazarlama stratejisine göre donanım listesi verilir ve ford fabrika buna göre üretip yollar. Mesela benim Ghia'nın jantları başka Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 o jantı tasarlayan kör olmuş veya tam tersşi Yorum bağlantısı
Recommended Posts