İçeriğe Yönlendir

Fren Sigortası Ve Sigorta Tablası ...

Ahmet Kapan

Recommended Posts

Ahmet Kapan

Merhaba

2004 connect aracımda fren lambalarının yanmadıgını fark ettim ve sigorta tablasından sigortayı kontrol ettim. 15a'lik Sigorta atmış içi karamış şekildeydi. Sigorta tablasındaki yeri erimiş.zorda olsa yerine sigorta taktım çalışıyor.

Merak ettigim sigorta neden atmış olabilir ve tabla neden erimiş olabilir?

Birde sigorta tablasını o şekilde kullansak bir sıkıntı yaşarmıyım?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kısa devre yok ama devamlı yüksek akım çekiliyor. arka ampullere soketin durumuuna baktırın elketirkçide

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kitapçıktan doğru akım olduğuna emin olun. Başka bir sorun var diye yüksek amper takmış ta olabilirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan

kısa devre yok ama devamlı yüksek akım çekiliyor. arka ampullere soketin durumuuna baktırın elketirkçide

teşekkür ederim cevabınız için.acaba ampul watı normalinden yüksek oldugu için yaparmı

Adi sigortalar atamıyor. Kutuyu yakıyor

kaliteli sigorta alıp yeniden degiştirecegim.peki kutuda o sigortanın yeri erimiş gözüküyor ama dün yerine taktım şuan çalışıyor.o şekilde kullansak bir sıkıntı yaşarmıyız.

Kitapçıktan doğru akım olduğuna emin olun. Başka bir sorun var diye yüksek amper takmış ta olabilirler.

sigorta tablasının kapagında yazıyor hangi sigorta kaç amper diye.söktügümde 15 A çıktı kapaktada 15 A yazıyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan

ampul ve stop soketleri kontrol böyle kullanmayın uzun süre

anladım.kontrol edecegim.

yalnız ampülün kaç wat oldugunu kitapçıkta bulabilirmiyim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ampuller standarttır. harici amerikan park vs. takılamdı ise bakmanıza gerek yok. 21W stop sinyal. 5W park

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan

ampuller standarttır. harici amerikan park vs. takılamdı ise bakmanıza gerek yok. 21W stop sinyal. 5W park

yok amerikan park takılmadı hiç.kontrol ediyim.

cevaplarınız için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...