Ahmet Kapan 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Merhaba 2004 connect aracımda fren lambalarının yanmadıgını fark ettim ve sigorta tablasından sigortayı kontrol ettim. 15a'lik Sigorta atmış içi karamış şekildeydi. Sigorta tablasındaki yeri erimiş.zorda olsa yerine sigorta taktım çalışıyor. Merak ettigim sigorta neden atmış olabilir ve tabla neden erimiş olabilir? Birde sigorta tablasını o şekilde kullansak bir sıkıntı yaşarmıyım? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 kısa devre yok ama devamlı yüksek akım çekiliyor. arka ampullere soketin durumuuna baktırın elketirkçide 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Adi sigortalar atamıyor. Kutuyu yakıyor 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Kitapçıktan doğru akım olduğuna emin olun. Başka bir sorun var diye yüksek amper takmış ta olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan 16 Kasım 2015 Yazar Paylaş 16 Kasım 2015 kısa devre yok ama devamlı yüksek akım çekiliyor. arka ampullere soketin durumuuna baktırın elketirkçide teşekkür ederim cevabınız için.acaba ampul watı normalinden yüksek oldugu için yaparmı Adi sigortalar atamıyor. Kutuyu yakıyor kaliteli sigorta alıp yeniden degiştirecegim.peki kutuda o sigortanın yeri erimiş gözüküyor ama dün yerine taktım şuan çalışıyor.o şekilde kullansak bir sıkıntı yaşarmıyız. Kitapçıktan doğru akım olduğuna emin olun. Başka bir sorun var diye yüksek amper takmış ta olabilirler. sigorta tablasının kapagında yazıyor hangi sigorta kaç amper diye.söktügümde 15 A çıktı kapaktada 15 A yazıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 ampul ve stop soketleri kontrol böyle kullanmayın uzun süre 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan 16 Kasım 2015 Yazar Paylaş 16 Kasım 2015 ampul ve stop soketleri kontrol böyle kullanmayın uzun süre anladım.kontrol edecegim. yalnız ampülün kaç wat oldugunu kitapçıkta bulabilirmiyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 ampuller standarttır. harici amerikan park vs. takılamdı ise bakmanıza gerek yok. 21W stop sinyal. 5W park 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kapan 16 Kasım 2015 Yazar Paylaş 16 Kasım 2015 ampuller standarttır. harici amerikan park vs. takılamdı ise bakmanıza gerek yok. 21W stop sinyal. 5W park yok amerikan park takılmadı hiç.kontrol ediyim. cevaplarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts