emre türkyılmaz 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Arkadaşlar bu difüzörün aynısını alacağım. Kendimiz montajını yapabilir miyiz ? Montajı anlatan video ya da resim var mı ? ya da başka yerde yaptırsak tahmini işçilik ne kadar isterler ? Şimdiden teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 difüzörün takılacağı kısımdaki orjinal parça çok kolay çıkar elinizle sağ ve sol kısımdan orantılı güç uygularsanız tırnaklarını kırmadan çıkarabilirsiniz,eğer alacağınız parça da aynı şekilde tırnaklıysa sorunsuz 2 dk da montajını yaparsınız. Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Ortadaki oval bosluktan,guzel bi ucla egsoz cikartirsan fark yaratabilir.İstersen sanaldan yap,begenirsen gercege cevirirsin. Yorum bağlantısı
emre türkyılmaz 16 Kasım 2015 Yazar Paylaş 16 Kasım 2015 difüzörün takılacağı kısımdaki orjinal parça çok kolay çıkar elinizle sağ ve sol kısımdan orantılı güç uygularsanız tırnaklarını kırmadan çıkarabilirsiniz,eğer alacağınız parça da aynı şekilde tırnaklıysa sorunsuz 2 dk da montajını yaparsınız. Vida atmamız gerekiyormuş. Orjinal difüzörün üstüne takacağınız falan dediler nasıl yapıyoruz tam olarak acaba ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Vida atmamız gerekiyormuş. Orjinal difüzörün üstüne takacağınız falan dediler nasıl yapıyoruz tam olarak acaba ? vida atıcaksa sökmeden direkt üstüne monte edicek ,ben olsam deldirmem arabanın tamponunu bunun için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 zevk meselesi ama bu tip parçada fiberde kaliteli duruş olmuyor. yüzey dalgalı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 işin orjinali burda ve harika duruyo ama fiyat gayet tuzlu http://www.e-fordyedekparca.com/FIESTA-ST-ARKA-DIFUZOR-SPORT-KOMPLE,PR-2340.html Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Fiber diyip geçmeyelim. Fabrikasyon üretimi kaliteli fiber olursa bildiğimiz orjinal parça oluyor. Galip abi sağolsun çok memnunum Ayrıca orjinali söküp taktırmalısınız çok kaba durur yoksa. Silikonla takılır vidaya gerek yok. 27 Kasım 2015 tarihinde Ufuk Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 (düzenlendi) Neden?Mesela fct üyelerine özel ilgi veya indirim mi var?Fiyatı ford otosan dan yada yetkili servis ,parcacidan daha mi ucuz,daha iyi ödeme koşulları,taksit vs mi var?yada kisiye özel tasarım mi yapıyor?Bence google a sormadan araştırmadan harcama yapmayın.Bi ürün el emeği olur.Onun ustalığı çok iyi tavsiye ederim denir de.Bir kişi bi ürünü herkesten biraz daha iyi bakıp alıp satıyor diye de ancak sayenizde markalasir.Foruma maddi manevi katkısı varsa affola.Van'da Ankara'da Mersin'de Adana'da el emeği stoplar farlar modüller,ait sistemleri yapan ustalar var.Özel yetenek işi.Emeğe saygı da.Öbür ıstanbul işinde bi iş yok bence.O ortalıkta satılan st spoyler,difuzor,marspiyel,on tampon eki mayıstan beri ford türkiye stokların da ve red-black serisindeki eklentiler.isteyene vereyim şase numaramı istediğiniz yerden siparis verip alabilirsiniz.şu anda orjinalden st spoylerli 've diger eklentileriyle focus larda mevcut.st on tampon ve difuzore gelecek olursak:yasal yollarla gelecek olursa sadece on tampon bes bini bulur.Ankara ve istanbul da takmış olan fiesta lar kaçak gelenler.Yazdım üç dört şekilde getirtme yada alıp gelme yöntemini de geri sildim.Kaçakçılığa özendirmek,kaçağı öğretmek olmuştu resmen:) 21 Aralık 2015 tarihinde Fatih Karaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Karadağ 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Fiber diyip geçmeyelim. Fabrikasyon üretimi kaliteli fiber olursa bildiğimiz orjinal parça oluyor. Galip abi sağolsun çok memnunum Ayrıca orjinali söküp taktırmalısınız çok kaba durur yoksa. Silikonla takılır vidaya gerek yok. spoiler için aracın üzerindeki spoilerı çıkarmak mı gerekiyor? bir de tüm paraçlar için herhangi delme işlemi varmı? Yorum bağlantısı
Ahmet ÇOBAN 57 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 Fiber diyip geçmeyelim. Fabrikasyon üretimi kaliteli fiber olursa bildiğimiz orjinal parça oluyor. Galip abi sağolsun çok memnunum Ayrıca orjinali söküp taktırmalısınız çok kaba durur yoksa. Silikonla takılır vidaya gerek yok. Ürünler çok güzel nereden tedarik edebiliriz ve maliyet konusunda biraz bilgi verir misiniz ? Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 (düzenlendi) ..araba alabilecek yada alınmış arabayı sürebilecek zekaya sahip insanoğlu az daha azimli olursa birinin yardımıyla tampon parçası almaz,reklamini yapmaz,üretir,uretemiyorsada ucuza tüketir..isteyen varsa veririm sase numarası gider nakit yada k kartına istersen taksitle bile alırsın istediğin yerden.fiesta red/black eklentilerinden beklentiler onlar:.. 3 Ocak 2016 tarihinde Fatih Karaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Çalışkan 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Selamlar üyemizin beyaz fiestasındaki spoyler ile difuzor uygulamasını çok beğendim. Ankara'da bu islemler icin nereyi önerirsiniz? Ve sonradan yapılma değilde direk bi xenon far takımı nerden bulabilirim? Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Arkadaşlar tartıştığınız konuyu çözemedim. Size zorla parça aldıran yok. Galip abi bilir bende almadan önce çok düşünceliydim herhangi bir problem olurmu acaba diye. Ama verdiğim paranın ne kadar haklı olduğunu sonra anladım aldıktan sonra. Spoilerim orjinal. Galip abi yurtdışından getirtmiş. Mavi geldi serviste 150'tlye boyattım. (Kaliteli yerde boyatırsanız problem olmaz. Ürüne bahane bulmayın) Ömür boyuda problem çıkarmaz. Diğer parçalarım Ön ek , yan Marpşpiyeller , Arka tampon eki GALİP abiden aldım. Fiber ama fabrikasyon fiberdir. Kalite farkı fiberlere göre çok fazla. Kendisi ne üretici nede satıcı. Sadece aracılık yapıyor. Soran arkadaşlar için gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Maliyeti piyasadan birazdaha yüksektir fabrikasyon ürün olduğu için. Aracına önem verene tavsiye ederim. Cam rüzgarlıklarına kadar herşeyin en iyisini almaya çalıştım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Fatih Karaman bey, olayı bu kadar biliyordunuzda whatsap ve ö.m ile neden benden yardım istediniz.demekki her şey her yerden alınmıyor,aynı olmuyor. Burası forum ortamı,bilen var bilmeyen var,kanalı olan var olmayan var.sizde birilerine faydanız dokunacaksa ,eleştirmeyi bırakın faydalı olun. Galip bey;2015-2016 olaylarını hızlı adımlarla bilmeye başladım.www.turkmod.com a girip bakın böyle orjinal arabanın orjinal haline yapılan eklentilere başlangıç seviyesindeki araçlar diyorlar.O sitede benim bundan 11 sene önce yaptığım araç duruyor.07ARU80,FORD CONNECT Bulunduğu yerde ileri seviye modifiyeli araçlar bölümü.Böyle tampon ekleriyle tatmin olmuyor tampon yapıyor,kendimize özel görsel de araba yapıyorduk.O o zamanki piyasa koşularında imkansızlıkların içerisinde yapılabilen ender araçlardan biriydi.Yani şuan ben ne 20li yaşlardakilerin birilerine abi çektiği dönemdeyim nede 11 sene önceki modifiye anlayışı içerisinde.Şuan aldığım araç orjinalden spor olsun bana yapacak pek birşey kalmasın,kalacak olan yerlerlede kişisel zevklerle şahsıma özgü bir araç yaparım kanısındayım..Size st tamponu sordum.Çünkü st kasa fiesta olsa alırdım zaten.Olmadığından tamponlarını da beğendiğimden,kafaya koyduğumu yapacağımdan sizede sordum,nedir kaça gelir,ne kadar sürede gibi..3 Ay gibi bir sürede 3-4bin liraya ön tamponun arka difüzöründe bin binbeşyüz liraya geleceğini öğrendim.Ankara'daki arkadaşı ulaştım.Metehan dı galiba ona da ulaştım.Arabayı sattığını fakat sipariş varsa getirtebileceğini söyledi.Ben yine araştırmalara devam ettim Kıbrıs,Azerbaycan,Gürcistan,Bulgaristan,Almanya,Polonya ülkeleri ile temasta olanlarla temasa geçtim.Yoluda öğrendim şuan gidip gelmeyide.Doğu karadeniz bölgesinde ki illerden çarşıya gider gibi Gurcistan'a gidip gelenler var.Bos bir fiesta ile gidip st fiestayla gelmek kadar ucuz modifiye şekli yok.Hatta olayı az daha abartırsak Gürcistan'a açılacak formalite ufak bir işletme neticesinde tamponunu değil st yi alıp 2 sene rahatlıkla kullanabiliyorsun.Daha neler neler.. Size sorduğum ikinci soruda yanılmıyorsam b-xenondu;siz bana ilk sohbette;siz bu konuyu pek bilmiyorsunuz galiba,ikincisinde de uğraşacak vaktim yok o işlerle gibi konuşmalar geçti.Sonra ne size bişey sordum nede sorulmasını tavsiye ettim. Forumdaki arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum.İsteyene şase numarası vereyim.İsteyen gelsin araç üzerindeki parçaları sökelim,kalıp alsın.Fiberini döksün.Ne isterseniz.Sorun yok.. Şu forumda şöyle parçaların satılma bence doğru değil yani birisi gidiyor orjinal diye alıyor yok o fiber öbürü plastik bizdede fiesta var kardeşim arka spoyler orjinal çatlaması var o zaman ford yamuk mu yaptı bize ? Hayır bu durum boya kalitesi yada aşamalardaki kaliteden geçiyor insanlar forumlarda tıkalı kalmayın açılın sanayiye gidin inanın bana burda 500 lira peşkeş çeken insanların istediği işi sanayide emek veren insanlar 100 liraya yapıyor gözünün önünde doğru esnafı bulmak gerek sadece. Ufak anımı anlatayım bi-xenon hastası biriydim burda malum yapabilen kişilere sordum 600 tl felan dedi hele birisine sordum 1200 benim işçiliğim orjinal oluyor dedi şaşırdım oturdum 2 ay bunu araştırdım yok birisi h7 olmaz orjinal olmaz vs diye söyledi diğeri işçilikler kötü dedi inanır mısınız kestim farın arkasını orjinal gibi yaptım bi xenonu çözdüm. 50 lira maliyetli merceği 100 lira çifti sanayide 250 300 olan ballastı 400 500 liraya satanı duydum benden siZe kardeş tavsiyesi bi işe girerken fikir alın buradan herkes usta diye birşey yok.Bu verdiğim fiyatlar farınızda dahil o fiyata yani far olmasa elinizde onuda temin edicekler siz düşünün. Bir başka anıda direksiyon kumandam bozuk dedim 100 tl dediler gittim ford serviste 50 tl fiyat verdiler garantiyle değiştirdiler burada isim vermiyorum bunları yapan kişileri ama yalan söylemiyorumda arkadaşlar. Sonuna kadar katılıyorum size.. Arkadaşlar tartıştığınız konuyu çözemedim. Size zorla parça aldıran yok. Galip abi bilir bende almadan önce çok düşünceliydim herhangi bir problem olurmu acaba diye. Ama verdiğim paranın ne kadar haklı olduğunu sonra anladım aldıktan sonra. Spoilerim orjinal. Galip abi yurtdışından getirtmiş. Mavi geldi serviste 150'tlye boyattım. (Kaliteli yerde boyatırsanız problem olmaz. Ürüne bahane bulmayın) Ömür boyuda problem çıkarmaz. Diğer parçalarım Ön ek , yan Marpşpiyeller , Arka tampon eki GALİP abiden aldım. Fiber ama fabrikasyon fiberdir. Kalite farkı fiberlere göre çok fazla. Kendisi ne üretici nede satıcı. Sadece aracılık yapıyor. Soran arkadaşlar için gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Maliyeti piyasadan birazdaha yüksektir fabrikasyon ürün olduğu için. Aracına önem verene tavsiye ederim. Cam rüzgarlıklarına kadar herşeyin en iyisini almaya çalıştım. Ufuk bey;tartışılan bir konu olmadığından tartışılan konuyu çözemedin..Biri bi parça sormuş diğeride bu konuyu Galip bilir demiş bende arkadaşım sen kendinde bilirsin kendinin farkına var dedim.O seninde uygulaması yaptığın parçaların ford dan red/black serisinde orjinalden var zaten.Sanada versem bi red şase nosu gider istediğin kadar istediğin renkte satın alır taktırırsın.Yol gösteriyorum bende.yolsuzluk yapmıyorum;)Benim spoylerde arabayla birlikte yurd dışından geldi.Bursa da yapılmadı.Farklı renkte getirtip boyatmana gerek yoktu,istediğin renkte temin edilir zaten.. Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Şükür yapamayanda değilim yaptiramayanda..Çamur atan da değilim emeğe saygısızlık eden de,.modifiye benim isim değil hobim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts