İçeriğe Yönlendir

" Skoda Octavia" 1.4 Tsi 150 Ps Dsg

Alper Koçbıyık

Recommended Posts

Özgen Acar

Çok güzel bir araç hele iç döşeme rengine hastayım,arabayı bi kat daha lüks gösteriyor,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Alper Hocam güle güle kullanın sağlıklı , mutlu günlerde ve kazasızca inşallah. Gerçekten çok güzel araç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

Çok güzel bir araç hele iç döşeme rengine hastayım,arabayı bi kat daha lüks gösteriyor,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah :nazar:

Göründüğü gibi değil hemen kirleniyor . Aracı alalı 5 ay falan oldu yıkattım şimdi yine perişan..

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Göründüğü gibi değil hemen kirleniyor . Aracı alalı 5 ay falan oldu yıkattım şimdi yine perişan..

eski aracım bu döşemedendi haklısınız kapıyı açınca düşen yağmur bile leke yapıyor ama her nimetin bi külfeti var :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Maşallah çok güzel. Kazasız belasız kullanın inşallah..  :nazar:

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın. Aracın maşallahı var. 

Erdal Bey,

Avatar (profil resmi) olarak yüzümüzün görüleceği bir resim kullanıyoruz.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Bir Şkoda daha oldu forumda. Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.

Benim de değişim sancılarım başladı. Süperb, Astra ve Octavia ya hep gözüm kayıyor ama, Yeti den ayrılamıyorum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Maşallah :nazar:  Güzel gözüküyor araç.

Allah tadını alarak kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Hayırlı olsun, çok güzel araba, kazasız belasız binersiniz inşallah.

Ya neye kızıyorum biliyormusunuz sıfır araç alıyoruz dünya bedel ödüyoruz aracın şu haline bak ben böyle gördüğümde soğuyorum. be arkadaşım istiflediğin yerin üstünü kapat ,tekerleri tahta zeminde tut ,kapalı alanı bir fan ile havalandır ortam havasını dengelensin leş gibi olmasın şu araçlar çokmu zor kardeşim çokmu zor  :angry:  :angry:

Lamborghini alırsanız yapıyorlar dediklerinizi ama yılda binlerce satılan araçlara nasıl yapılsın, sonuçta alınıp ertesi gün aynı şekilde sokağa bırakılacak bu arabalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Koçbıyık

Güle güle kullanın.Dsg ye dikkat.Problemli seri olabilir belki.

Sağolun umarım olmaz.

Güle güle kullanın, silindir kapama varmı aldığınızda motorda.

Sağolun. Bunu anlamadım

Yorum bağlantısı
Alper Koçbıyık

hayırlı olsun. 150 beygir mi araç merak ettim gidişini ve tüketimi

Sağolun evet 150 beygir. Gidiş şimdilik iyi yakıt ortalama dokuzlarda. Henüz 40 kilometre sürekli süremedim. Şehiriçi kullanım için spor şanzıman seçeneği oldukça seri. Biraz orantısız güç gibi :)

150 hp de var olması lazım. ACT..

ACT değil. SüperB 150si ACT diyor ama bu Greentec sadece.

Yorum bağlantısı

Son zamanlarda özellikle en son kasa superb adının hakkını vermiş, süper olmuş. Şimdi A6 alıp 230 bin ki başlangıç fiyatı olduğu için verilmez. En full süperb'i cam tavan bolero ses sistemi prestige paket 2.0TDi 190hp 200 bin gibi bir rakama alınabilir. Fiyatı tam bilmiyorum belki daha düşük bile olabilir, marka imajını silip param olsa niyetlenirdim. Görmeyeli skoda çok yol almış.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhat ipeksoy

arabanız hayırlı olsun. her c segmenti yada dizel otomatik araç tavsiyesi isteyene octavia derim. neden, çünkü babamda var 1.6 tdi dsg.  :good1:  ayrıca biz 2013'de aldığımızda 1.4 tsi'ler 140 bg idi şimdi 150 yapmışlar. genelde beygiri motor ömrü açısından düşürürler ama bu garip geldi.  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Hayırlı olsun. Güzel tercih. Ben uzun dönemde yakıt tüketim değerlerini merak ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah... :nazar:  :nazar:  :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...