Ali Cihangiroğlu 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Genel olarak Şkoda mercedes benz den de iyi olabilir. Detaylandırabilir misiniz ? mersodan iyi değil ama SüperB daha geniş ve ferah, tabii bazı dev modeller hariç... ayrıca üst seri mersoların dışındakilere boşa bakma, günümüzde bu modeller her markada hemen hemen aynı seviyede, mersoda piyasaya uymak adına ucuz birşeyler çıkarmış, para verip almam... detay derken, mesela Skoda az daha kaliteli mazleme kullanıyor sanki, daha geniş daha dolusu daha ucuz, tipide güzel, bu süperb için, okti ise bence jettadan daha hoş duran bir araba, donanım vs. de güzel, bir tık sözüde benim değil, genelde böyle derler forumlarda vs. yoksa araba sonuçta vw, tip olaraksa auidi ye benzer bir havası varkı bence böylesi daha iyi, mesela süperb passata göre bana göre çok daha güzel görünüyor... onun dışında kalite ise kalite, vw bana göre tek avantajı 2. eli, yoksa birişeyi yok, bu arada ÖTV olmasa bu markalara dönüpte bakmayız bile, orta sınıf araba, dışardaki fiyatlar bizde olsa çoğumuz Merso e250 ile falan geziyor olurduk 9 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 mersodan iyi değil ama SüperB daha geniş ve ferah, tabii bazı dev modeller hariç... ayrıca üst seri mersoların dışındakilere boşa bakma, günümüzde bu modeller her markada hemen hemen aynı seviyede, mersoda piyasaya uymak adına ucuz birşeyler çıkarmış, para verip almam... detay derken, mesela Skoda az daha kaliteli mazleme kullanıyor sanki, daha geniş daha dolusu daha ucuz, tipide güzel, bu süperb için, okti ise bence jettadan daha hoş duran bir araba, donanım vs. de güzel, bir tık sözüde benim değil, genelde böyle derler forumlarda vs. yoksa araba sonuçta vw, tip olaraksa auidi ye benzer bir havası varkı bence böylesi daha iyi, mesela süperb passata göre bana göre çok daha güzel görünüyor... onun dışında kalite ise kalite, vw bana göre tek avantajı 2. eli, yoksa birişeyi yok, bu arada ÖTV olmasa bu markalara dönüpte bakmayız bile, orta sınıf araba, dışardaki fiyatlar bizde olsa çoğumuz Merso e250 ile falan geziyor olurduk Ali Bey; Bu düşünce ile herkezi şkoda ve suberb alması gerekli.Başka araba neden alıyoruz ki. Konu yu kirlettiysem kusura bakmayın. Aracınızı güle güle kullanın... Saygılar... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Ali Bey; Bu düşünce ile herkezi şkoda ve suberb alması gerekli.Başka araba neden alıyoruz ki. Konu yu kirlettiysem kusura bakmayın. Aracınızı güle güle kullanın... Saygılar... Senin amacın bellide yinede cevap verdim, istediğini al, laf sokmak için geldiğin zaten belli, yalnız biz o yaşları çoktan geçtik... Kusura bakmayın arkadaşlar, bazen böyle şeylerde oluyor işte.... 9 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) VW hiçbir zaman Audi kadar iyi olamaz, Skoda ve Seat ise VW kadar iyi olamaz. Mesela Caddy nin ses kalitesi Süperb in ses kalitesinden daha iyi bir seviyede sayabileceğim bu tarzda bir çok farklılık olabilir VW ile Skoda-Seat arasında. 9 Şubat 2016 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 VW hiçbir zaman Audi kadar iyi olamaz, Skoda ve Seat ise VW kadar iyi olamaz. Mesela Caddy nin ses kalitesi Süperb in ses kalitesinden daha iyi bir seviyede sayabileceğim bu tarzda bir çok farklılık olabilir VW ile Skoda-Seat arasında. +1 Ya neye kızıyorum biliyormusunuz sıfır araç alıyoruz dünya bedel ödüyoruz aracın şu haline bak ben böyle gördüğümde soğuyorum. be arkadaşım istiflediğin yerin üstünü kapat ,tekerleri tahta zeminde tut ,kapalı alanı bir fan ile havalandır ortam havasını dengelensin leş gibi olmasın şu araçlar çokmu zor kardeşim çokmu zor Bana boyle teslim etsinler gorsunler gunlerini [emoji48] Çok güzel bir araç hele iç döşeme rengine hastayım,arabayı bi kat daha lüks gösteriyor,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah İc doseme benim de ayni ama inanin kullanimi cok zor Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Birkaç resim çektimTam renk tanimi nedir acaba ? Skoda, vw dan bir tık ötedeki araba Güle güle kullanın arkadaşlar Bir tik gerideki arac. 9 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 VW hiçbir zaman Audi kadar iyi olamaz, Skoda ve Seat ise VW kadar iyi olamaz. Mesela Caddy nin ses kalitesi Süperb in ses kalitesinden daha iyi bir seviyede sayabileceğim bu tarzda bir çok farklılık olabilir VW ile Skoda-Seat arasında. D segment bir aracın ticari bir araçtan sesli olacağını sanmıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 D segment bir aracın ticari bir araçtan sesli olacağını sanmıyorum. iki aracada binmeyen birisi olsam, bende sizin gibi öyle olacağını sanmıyorum derdim. Yorum bağlantısı
Alper Koçbıyık 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Elma ile armut toplanıp çıkarılmayacağı gibi kıyaslanmazlar da. Bakınız basit matematik ve mantık kuralları... Arabalarımızı sevelim. Van tipi ile binek tipi gibi garip karşılaştırmalar spekülatif ve lüzumsuz gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 (düzenlendi) VW hiçbir zaman Audi kadar iyi olamaz, Skoda ve Seat ise VW kadar iyi olamaz. Mesela Caddy nin ses kalitesi Süperb in ses kalitesinden daha iyi bir seviyede sayabileceğim bu tarzda bir çok farklılık olabilir VW ile Skoda-Seat arasında.ve caddy ve süperB kalite olamaz değil bazı kısımlarda olur, bazı modeller diğerini geçer bazı yanları tabii, genel olarak bak, orta ayarda modellere bakarsan vw audi çokta farketmez, ancak üst modellerde marka gerçek markalığını gösterir, Audide böyle Merso da, zaten bunları Audi Merso yapandan bu yanı, satış yapmak için çıkarılmış modeller değil, günümüzde orta seviyede hepsi aynı gibi artık Tam renk tanimi nedir acaba ? Bir tik gerideki arac. Bir tık geride evet, ne anlam çıkardın, direk kalite anlamı geliyor değilmi, değil zaten ikiside vw, tık geride derken kastedilen (ki bunu ben demiyorum) donanım fiyat ve tip olarak, mesela skoda audi tipinde ve bunu seviyorum, kalitede skoda wv fark ne sizce? donanım, skoda daha ucuza daha çok donanım, SüperB ise passat kalitesi ama çok daha büyük hacimle, fiyat uygun ve bazı açılardan passattan daha iyi, asla geride değil, tık derken bunlar kastedildi, anlayamayan bazıları olsada sizin anlayacağınızdan eminim 10 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Üretici grup segmentasyonu kendi yapmış, kaliteyi, dolayısıyla fiyatları ona göre belirlemiş, biz burada tartışmayalım artık bunu. 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Üretici grup segmentasyonu kendi yapmış, kaliteyi, dolayısıyla fiyatları ona göre belirlemiş, biz burada tartışmayalım artık bunu. ben caddy süperb den iyi bir araç tarzında bir şey demedim, kıyaslamada yok kaldı ki ortada bunun tartışması da yok. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 (düzenlendi) caddy ve süperB kalite olamaz değil bazı kısımlarda olur, bazı modeller diğerini geçer bazı yanları tabii, genel olarak bak, orta ayarda modellere bakarsan vw audi çokta farketmez, ancak üst modellerde marka gerçek markalığını gösterir, Audide böyle Merso da, zaten bunları Audi Merso yapandan bu yanı, satış yapmak için çıkarılmış modeller değil, günümüzde orta seviyede hepsi aynı gibi artık Bir tık geride evet, ne anlam çıkardın, direk kalite anlamı geliyor değilmi, değil zaten ikiside vw, tık geride derken kastedilen (ki bunu ben demiyorum) donanım fiyat ve tip olarak, mesela skoda audi tipinde ve bunu seviyorum, kalitede skoda wv fark ne sizce? donanım, skoda daha ucuza daha çok donanım, SüperB ise passat kalitesi ama çok daha büyük hacimle, fiyat uygun ve bazı açılardan passattan daha iyi, asla geride değil, tık derken bunlar kastedildi, anlayamayan bazıları olsada sizin anlayacağınızdan eminim Sen ne anlam cikardin acaba ? Kalite? Kalitenin acilimi ne ? Klasik cevap ayni, ayni fabrika. Her ayni fabrikadan cikan urun ayni mi? Bu ayri. "Tik" kelimesine ne cok anlam yuklemissiniz, donanim daha iyi demekse ki bence degil? Hangi donanim, klimatronik mi? Bence hic de tik mik kik lik ust degil. Ben de herkesin anladigindan eminim, umarim siz de anlarsiniz [emoji5] 10 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Sen ne anlam cikardin acaba ? Kalite? Kalitenin acilimi ne ? Klasik cevap ayni, ayni fabrika. Her ayni fabrikadan cikan urun ayni mi? Bu ayri. "Tik" kelimesine ne cok anlam yuklemissiniz, donanim daha iyi demekse ki bence degil? Hangi donanim, klimatronik mi? Bence hic de tik mik kik lik ust degil. Ben de herkesin anladigindan eminim, umarim siz de anlarsiniz [emoji5] Ali abi ile VW ve Apple tartışmalarına pek girmemek lazım, çünkü her seferinde dejavu yaşanıyor :) 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Ali abi ile VW ve Apple tartışmalarına pek girmemek lazım, çünkü her seferinde dejavu yaşanıyor :) [emoji5] Paylasim keyifli Emrecim:) Farkli gorusleri dinlemeyi seviyorum[emoji56] Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Benim çocukluğumda bir laf vardı " Benim babam senin babanı döver " . Üye olupta girdiğim bütün forumlarda hep aynı muhabbet var şimdilerde benim arabam senin arabandan daha iyi yada bu marka şu markayı ezer. Hadi bizler babalarımızın haberi olmadan birbirlerini dövdürürdük ama neticede hepimiz çocuktuk. Acaba gerçekte 50 sene önceki bizlermi yoksa şimdiki koca insanlarmı daha çocuk... Aşağı yukarı 2000 adet üstünde araç modeli üretiliyor günümüzün dünyasında ve bunları birileride beğenip alıyorki hepside satıyor ama az ama çok. Her kulun aldığını eleştirmek yarine, Bizlere de alıp keyif ile kullananlara "güzel günlerde kazasız belasız binin" demek düşer sadece 7 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Benim çocukluğumda bir laf vardı " Benim babam senin babanı döver " . Üye olupta girdiğim bütün forumlarda hep aynı muhabbet var şimdilerde benim arabam senin arabandan daha iyi yada bu marka şu markayı ezer. Hadi bizler babalarımızın haberi olmadan birbirlerini dövdürürdük ama neticede hepimiz çocuktuk. Acaba gerçekte 50 sene önceki bizlermi yoksa şimdiki koca insanlarmı daha çocuk... Aşağı yukarı 2000 adet üstünde araç modeli üretiliyor günümüzün dünyasında ve bunları birileride beğenip alıyorki hepside satıyor ama az ama çok. Her kulun aldığını eleştirmek yarine, Bizlere de alıp keyif ile kullananlara "güzel günlerde kazasız belasız binin" demek düşer sadece fatih abi seni ayakta alkışlıyorum elin oğlu kafa patlatıyor üretim yapıyor dünyaya satıyor, biz burada birbirimizi yiyoruz. zaten şu hayatta bi tutulan takım uğruna yapılan kavgaları anlamıyorum bir de şu araba fan boyluk kavgalarını 2 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Bravo, benimde içimden geçenler aynen bunlardı Sırf bu yüzden zaman zaman çoğu konuya mesaj bile yazmak istemiyorum. Benim çocukluğumda bir laf vardı " Benim babam senin babanı döver " . Üye olupta girdiğim bütün forumlarda hep aynı muhabbet var şimdilerde benim arabam senin arabandan daha iyi yada bu marka şu markayı ezer. Hadi bizler babalarımızın haberi olmadan birbirlerini dövdürürdük ama neticede hepimiz çocuktuk. Acaba gerçekte 50 sene önceki bizlermi yoksa şimdiki koca insanlarmı daha çocuk... Aşağı yukarı 2000 adet üstünde araç modeli üretiliyor günümüzün dünyasında ve bunları birileride beğenip alıyorki hepside satıyor ama az ama çok. Her kulun aldığını eleştirmek yarine, Bizlere de alıp keyif ile kullananlara "güzel günlerde kazasız belasız binin" demek düşer sadece Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 (düzenlendi) Sen ne anlam cikardin acaba ? Kalite? Kalitenin acilimi ne ? Klasik cevap ayni, ayni fabrika. Her ayni fabrikadan cikan urun ayni mi? Bu ayri. "Tik" kelimesine ne cok anlam yuklemissiniz, donanim daha iyi demekse ki bence degil? Hangi donanim, klimatronik mi? Bence hic de tik mik kik lik ust degil. Ben de herkesin anladigindan eminim, umarim siz de anlarsiniz [emoji5] sorun hatalı, benim anlam çıkarma ve yükleme gibi bir durumum yok, sadece tık derken yanlış anlama diye sana sordum ve yanına açıklamasınıda yaptım, cevabını zaten yukarıda yazmışım değilmi "direk kalite anlamı geliyor değilmi, değil zaten ikiside vw, tık geride derken kastedilen (ki bunu ben demiyorum) donanım fiyat ve tip olarak" skoda da dolu olanı daha ucuza alıyoruz gibi bir durum var, yoksa skodanın klima vw dan iyi değil, nasıl algıladın böyle vw skoda aynı mal zaten, civatasına kapı menteşesindeki vida ucu koruyucu lastik tapaya kadar, tık üst olayı bu, başka şey değil, ben zaten olayı biliyorum, anlamama gerek yok, ayrıca dediğim gibi, tık lafı bana ait değil, forumlarda milletin dediği bir söz, ben vw da skodada alabilirim, passat ve süperb mesela... iki model arasındaki fark zevk ve hacim.. yine mesela, 2. eli vs. gibi şeylerde hayatta umrumda olmaz, tıpkı hasarsız ama güneş yanığı yüzünden komple boyalı araca, orjinal ama boyası solmuş ama orjinal araçtan daha fazla para vereceğim gibi, düşünce tarzımı anlatabildim sanırım... Aşağı yukarı 2000 adet üstünde araç modeli üretiliyor günümüzün dünyasında ve bunları birileride beğenip alıyorki hepside satıyor ama az ama çok. Her kulun aldığını eleştirmek yarine, Bizlere de alıp keyif ile kullananlara "güzel günlerde kazasız belasız binin" demek düşer sadece Olayda bu zaten, artık iyisi kötüsü yok, alayı aynı gibi, heleki orta segment, vw ford skoda vs., hepsi aynı, yakın zamanda alayını dolaştım, fark istiyorsam 300 bin liralara çıkmak lazım, gerisi segment olarak bakarsak hep aynı gibi, dolayısı ile aldın kullan yalnız alırken donanımda ufak farklar olabiliyor ki oda aman aman şeyler değil, kısaca haklısın... 11 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 (düzenlendi) Ali abi ile VW ve Apple tartışmalarına pek girmemek lazım, çünkü her seferinde dejavu yaşanıyor :) dejavu apple dır bunu tartışmak bile abes, son reklamıda buna kanıt " fark yok, sadece en hızlı aypon oldu..." tartışmam bile artık.... zaten telefon olayı doydu, alayı aynı, sıkıldım bakmıyorum bile... vw da neyi tartışıyoruz, birşey demedimki, sen caddy-süperb diyince alakasız iki şeyi kıyasladın sandım, malum biri ticari diğeri D segment binek, arada kanyonlar var zaten, yine tartışmaya gerek yok ha şu olur, caddy ile fiestayı virajda tokatlarım dersen, sana ancak gülerim, bırak tokadı şansı bile olamaz 11 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 dejavu apple dır bunu tartışmak bile abes, son reklamıda buna kanıt " fark yok, sadece en hızlı aypon oldu..." tartışmam bile artık.... zaten telefon olayı doydu, alayı aynı, sıkıldım bakmıyorum bile... vw da neyi tartışıyoruz, birşey demedimki, sen caddy-süperb diyince alakasız iki şeyi kıyasladın sandım, malum biri ticari diğeri D segment binek, arada kanyonlar var zaten, yine tartışmaya gerek yok ha şu olur, caddy ile fiestayı virajda tokatlarım dersen, sana ancak gülerim, bırak tokadı şansı bile olamaz başka zaman başka konuda bir meselesi olmuştu ve ben hala diyorum Ankarada denemek isteyen olursa zaman mekan farketmeksizin viraja gireriz, testin sonucundada gülersin ama sinirinden gülersin Ali abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 başka zaman başka konuda bir meselesi olmuştu ve ben hala diyorum Ankarada denemek isteyen olursa zaman mekan farketmeksizin viraja gireriz, testin sonucundada gülersin ama sinirinden gülersin Ali abi. Unutmadım merak etme, yalnız son gülen iyi güler Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Unutmadım merak etme, yalnız son gülen iyi güler evet bende o yüzden gülme Hakkı'mı kullanmıyorum en son gülen ben olacağım için. [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 alper bey araç bilgileriniz değişmiş görünüyor iki saat boyunca sabırlı bir sürüşle elde edilebilir bir veri 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts