İçeriğe Yönlendir

Tavanda Delik

Yılmaz Ertek

Recommended Posts

Alper Doğan

Yılmaz bey ben bugün teslim aldım arabayı darısı sizin başınıza

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Ülkemin metropolinde ,İstanbul' un göbeğinde havadan mermi düşüyor. Bu yüzden onlarca insan zarar gördü ,öldü ama nasıl oluyor rezillik devam ediyor. Biz neden birşeyleri değiştiremiyoruz. Neden?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Yılmaz bey ben bugün teslim aldım arabayı darısı sizin başınıza

Güle güle kullanın. Yapılan işlemi detaylı anlattılar mı ?

Beni biraz korkuttular da...

Komple tavan döşemesini sökecekler, ses yapacak sonra, tavan lokal değil komple boyanır gibi...

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Güle güle kullanın. Yapılan işlemi detaylı anlattılar mı ?

Beni biraz korkuttular da...

Komple tavan döşemesini sökecekler, ses yapacak sonra, tavan lokal değil komple boyanır gibi...

Teşekkürler

Sağolasın mermi izinin oraya saç kaynatıldı lokal boya ve bagaj kapağına komple vernik atacaktılar dediklerine göre artı olarak boya mükemmelleştirme ve boya koruma yaptırdım aracıma

Tavan olunca işler değişir tahminimce kaynak yapacaklrı için mecbur sökerler döşemeyi büyük ihtimalle lokal boya kurtarması lazım tavanı neden komple boyasınlarki

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sağolasın mermi izinin oraya saç kaynatıldı lokal boya ve bagaj kapağına komple vernik atacaktılar dediklerine göre artı olarak boya mükemmelleştirme ve boya koruma yaptırdım aracıma

Geçmiş olsun, demek saç kaynattılar, onlarında sıcak lehim kaynağından haberi yok sanırım, bölge düzeltilir, o kısma bir çeşit lehim yapılır, fazlalık raspa ile alınır, zımpara ile düzlenir ve macun atılmadan normal boyanır, astar-boya-vernik, aklınızda bulunsun...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Geçmiş olsun, güvenlik görevlisi arkadaşlar daha iyi bilirler ancak bana göre oraya gelen mermi havadan gelmemiş olabilir direkt olarak sıkılmış gibi, tedirgin etmek istemem ama herhangi birileri ile bir husumetiniz varmıydı, bende daha detaylı bir düşünün ayrıca polise de gitmenizi öneririm.

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Geçmiş olsun, demek saç kaynattılar, onlarında sıcak lehim kaynağından haberi yok sanırım, bölge düzeltilir, o kısma bir çeşit lehim yapılır, fazlalık raspa ile alınır, zımpara ile düzlenir ve macun atılmadan normal boyanır, astar-boya-vernik, aklınızda bulunsun...

Son olarak ne yaptılar bilmiyorum ilk randevu aldığımda öyle söylemişlerdi bende bir daha sormadım dogrusu

Belkide dedğiniz şekilde yapmışlardır

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
(düzenlendi)

geçmiş olsun..% 100 mermi izi. havaya sıkılan her mermi yere düşüyor.magandalara duyurulur.

tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yılmaz Ertek

Geçmiş olsun.. kurşun izi... 

Mini onarım autoking ise.. Autoking kapsamına girer.. 

Koli bandı suda bırakır kendini.. Daha dayanıklı bir bant yapıştırın.. 

Merhaba,

aracımı sabah autoking'e bıraktım.

az önce aradılar. lokal boya sürülse de tavana komple vernik atılması gerektiği söylendi.

bu da aracın tavanının komple boyandığı gibi görüleceğini söyledi.

ya da o bölge düzeltilip, macunlanıp, beyaz rütüş yapacağız dedi.

kendi arabam olsa öyle yapardım dedi, ben de öyle yapın dedim.

yanlış mı yaptım ?

ne yapmalı bilemedim ?

yorum ve yardımınız rica.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yapılmışken adam gibi yapılsın bence nasıl olsa resimler var elinizde.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Yapılmışken adam gibi yapılsın bence nasıl olsa resimler var elinizde.

Mart gibi satma ihtimalim var, olmadı alan yaptırır isterse diye düşündüm...

ne bileyim, emin olamadım :)

beyaz olduğu için rötuş  çok sırıtmaz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yorgun merminin bu derece zarar vereceğini pek sanmıyorum.sanki balkondan sıkılmuş gibi.mesela iş arkadaşımın mahallesinde,yan komşusu,karşı binaya tırmanmaya çalışan hırsızın peşinden 3-4 el sıkmış.biri bir aracın kaportasını delmişti.istanbul küçükçekmece.böyle birşey olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Bence iyi yapmışsınız Yılmaz Bey ;)

Beğenmezseniz dönüş imkanı var... 

Doğru karar gibi görünüyor.. 

Doğru karar

Mantıklı davranmışsınız.

rahatladım, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...