Ali Galip Güngör 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Arkadaşlar merhaba, focus 3,5 dizel otomatik style aracımla aranıza yeni dahil oldum, ancak arabada bluetooth olmaması çok canımı sıkıyor, servislerde bu aparatı ekletebilirmiyim. Daha önce bu konuyu araştıran var mıdır acaba ? kolay gelsin Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Forumda konulari var. Orjinal olanin astari yüzünden pahaliya gelir. Parrot veya daha uygun fiyatli muadillerine yönelin derim ben Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Görüşme yapmak için mi, müzik dinlemek için mi düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı
Ali Galip Güngör 20 Kasım 2015 Yazar Paylaş 20 Kasım 2015 görüşme yapmak için, merak ettiğim serviste taktırabilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 (düzenlendi) merhaba serviste çok pahalı çıkar bluetooth aparatı alıp kendiniz monta edin derim ben şunlar gibi mesala http://tr.aliexpress.com/item/Malloom-2015-New-Bluetooth-Hands-Free-Car-NFC-AUX-Kit-for-Smartphone-MP3-4-Wholesale-Free/32449219337.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 http://tr.aliexpress.com/item/Bluetooth-Car-Kit-Handfree-Speakerphone-Car-Speaker-Kit-With-Car-Charger-Visor-Clip-Bluetooth-Kit/32429182702.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Wireless-car-Bluetooth-Handsfree-Speakerphone-Car-Kit-With-Car-Charger-Bluetooth-Hands-free/32301283216.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80%2Csearchweb201644_5%2Csearchweb201560_9 http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Solar-Powered-Bluetooth-Car-Kit-Handsfree-call-LCD-Display-Dropshipping/1350437376.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 20 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necat Ertan 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Mevcut ses sistemini sonradan takılan navigasyonlu, bluetoothlu bir sistemle değiştirmeniz daha mantıklı. Bu sistemle dvd, tv, navigasyon, bluetooth v.s. tüm özellikleri aracınıza ekleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Style bile yokmu ya, bu fordu bazen anlayamıyorum, benim c-maxin trend paketinde biile varken. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Ben aliexpresten aldım 8 dolara auxtan bagladim gayet güzel çalışıyor. Ses kaliteside çok tatminkar şarjı 3gun gidiyor Yorum bağlantısı
Ali Galip Güngör 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 telefonu bağlayınca mevcut mikrofon ve araç hoparlörlerinden görüşme gerçekleştirebiliryorum değilmi bu sistemle ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Yıl oldu 2016 biz halen fiyatı 100 binliraya yaklaşmış olan Focus'a bluetooth kiti taktırmaya çalışıyoruz. Ah Ford ahhh... Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Yıl oldu 2016 biz halen fiyatı 100 binliraya yaklaşmış olan Focus'a bluetooth kiti taktırmaya çalışıyoruz. Ah Ford ahhh... Bütün markalar hemen hemen böyle gerci, ford biraz daha cimri bu konularda. Bluetooth yine iyi... trendlerde arka camlarin hala cevirmeli olmasi daha enteresan bir konu bence Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bütün markalar hemen hemen böyle gerci, ford biraz daha cimri bu konularda. Bluetooth yine iyi... trendlerde arka camlarin hala cevirmeli olmasi daha enteresan bir konu bence Hala mı ya? Skoda'da da görmüştüm. Çok güzel araba yapıyorlar diyoruz ama zorla eski tenkolojiyi satıyorlar. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) Hala mı ya? Skoda'da da görmüştüm. Çok güzel araba yapıyorlar diyoruz ama zorla eski tenkolojiyi satıyorlar. Yalan olmasin en son modelleri bilmiyorum ama focus 3 diye tabir ettigimiz kasada cokca gördüm onlar da 2013 model falan olmasi lazim. Simdi bir bakayim dedim de 2015 lerde de durum ayniymis 15 Aralık 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Dünal 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Trend x focus 3.5 lerde arka camlar otomatik. Bluetooth kiti olarak önerdiğiniz kablosuz bir model var mi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Trend x focus 3.5 lerde arka camlar otomatik. Bluetooth kiti olarak önerdiğiniz kablosuz bir model var mi Olabilir ford bu. Bu gözler bluetoothu olan, hiz sabitleyicisi olmayan, titanium focus 3 bile gördü... Bluetooth kitlerin mercedesi "parrot" tur. Ben focus 2 icin teybe baglanan parrot ck3100 ü kullandim oldukca iyiydi. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Şu üreticiler ne zaman donanım çalmayı bırakıcak ya da bizi ne zaman ikinci sınıf ülke muamelesinden kurtaracak bilmem. Adam almanya'da ford'un hem hasına hem de deli donanımlısına bide bizden ucuza biniyor işte bunu anlamıyorum. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) Şu üreticiler ne zaman donanım çalmayı bırakıcak ya da bizi ne zaman ikinci sınıf ülke muamelesinden kurtaracak bilmem. Adam almanya'da ford'un hem hasına hem de deli donanımlısına bide bizden ucuza biniyor işte bunu anlamıyorum. Bak burada ufak bir yanlisin var. Dedigim titanium ama hiz sabitleyicisi olmayan focuslar, arka cami cevirmeli olanlar, avusturyada... Ayrica sony teyp titaniumda standart degil. X i olmayan trend modelleride var ayrica. Yani Turkiyedeki donanim seviyesi avusturyaya gore daha iyi. Turkiyede ki yanlis, diger opsiyonlari alamamak. Yani atiyorum avusturyada navigasyonlu model ismarlayabiliyorken Turkiyede boyle bir opsiyon yok (navi yi sadece ornek olarak kafadan salladim). 2.0 tdci focus var mesela ama bildigim kadariyla Turkiyede alinamiyor. Bence opsiyon olarak sunulmali. Fazla satilmaz tabiki ama tercih edenler olacaktir eminim. Turkiyede bayi ne getirirse o ya da insanlar beklemek istemiyor belkide veya bu opsiyonlar cok pahaliya geliyorda olabilir, tam bilmiyorum. Avusturyada arabayi konfigure ettikten sonra 8 haftaya kadar teslim suresi var. 15 Aralık 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bak burada ufak bir yanlisin var. Dedigim titanium ama hiz sabitleyicisi olmayan focuslar, arka cami cevirmeli olanlar, avusturyada... Ayrica sony teyp titaniumda standart degil. X i olmayan trend modelleride var ayrica. Yani Turkiyedeki donanim seviyesi avusturyaya gore daha iyi. Turkiyede ki yanlis, diger opsiyonlari alamamak. Yani atiyorum avusturyada navigasyonlu model ismarlayabiliyorken Turkiyede boyle bir opsiyon yok (navi yi sadece ornek olarak kafadan salladim). 2.0 tdci focus var mesela ama bildigim kadariyla Turkiyede alinamiyor. Bence opsiyon olarak sunulmali. Fazla satilmaz tabiki ama tercih edenler olacaktir eminim. Turkiyede bayi ne getirirse o ya da insanlar beklemek istemiyor belkide veya bu opsiyonlar cok pahaliya geliyorda olabilir, tam bilmiyorum. Avusturyada arabayi konfigure ettikten sonra 8 haftaya kadar teslim suresi var. Dostum iyi hoş diyosun ama biz dayatılmış donanıma mahkumuz yani distribitör ne getirirse onu alıyoruz. Değişiklik hakkı var mı ? Var ancak kısıtlı ve paket olarak, misal ben ön cam resistanslı ya da webastolu oem ses sistemli bir focus alamıyorum. Beceremiyorsan aracı çıplak getirsinler ama tüm donanımları da ekleyip sipariş etme imkanı olsun. İşte o zaman bırakta tüketici olarka ben istediğimi seçip ona göre alayım. Sorunda burda bence halen bu konuda iş bilmeyen distiribitörler yüzünden çekiyoruz. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) Dostum iyi hoş diyosun ama biz dayatılmış donanıma mahkumuz yani distribitör ne getirirse onu alıyoruz. Değişiklik hakkı var mı ? Var ancak kısıtlı ve paket olarak, misal ben ön cam resistanslı ya da webastolu oem ses sistemli bir focus alamıyorum. Beceremiyorsan aracı çıplak getirsinler ama tüm donanımları da ekleyip sipariş etme imkanı olsun. İşte o zaman bırakta tüketici olarka ben istediğimi seçip ona göre alayım. Sorunda burda bence halen bu konuda iş bilmeyen distiribitörler yüzünden çekiyoruz.Turkiye musteri talebi cennetidir. Musteri araba alirken bu opsiyonlari istedigini belirtse, belli bir baski kursa ( uzun vadeli bir is, 1kisiden bahsetmiyorum), bu saticilar pasa pasa opsiyonlari sunar. Tabiki 8 hafta beklemeyide goze alacak. Ote yandan Avusturyadaki sistemin cok kotu olan bir yonu de var. Cok az kisi disinda herkes baz modeli aliyor. Cunku opsiyonlar pahali. Biz de 2. el araba ararken donanimli model bulamiyoruz. Yani adam titanium almis, hiz sabitleyicisi standart degil, onu almamis. Piyasadakilerin yuzde 70i trend yuzde 20lik kisim boş titanium, kalan yuzde 10 da trendin 2kati fiyati. Turkiyede donanim seviyesi cok kotu degil ama keske bazi temel seyler (dedigin gibi ön cam isitmasi mesela ya da sesli kontrol vs gibi) opsiyon olsa...Gerci bu donanimlar burada da paket. Ornegin kis paketi: koltuk isitmasi ve on cam isitmasi gibi. Ama titanim alinca sony tep standart degil ve 500avro kadar bir fiyati var 15 Aralık 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Altıner Boyacıoğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 (düzenlendi) Style bile yokmu ya, bu fordu bazen anlayamıyorum, benim c-maxin trend paketinde biile varken.style da müzik sistemi sabit, opsiyonu yok o yüzde bluetooth da yok. hatta 3.5mm aux girişi bilr yok. usb aux var sadece 23 Aralık 2015 tarihinde Altıner Boyacıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Style aracı aldığım da Musteri yetkilisi 2bin TL civarın da navigasyonlu dokunmatikli olanı takabildiklerini soyledi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Bütün markalar hemen hemen böyle gerci, ford biraz daha cimri bu konularda. Bluetooth yine iyi... trendlerde arka camlarin hala cevirmeli olmasi daha enteresan bir konu bence Yalan olmasin en son modelleri bilmiyorum ama focus 3 diye tabir ettigimiz kasada cokca gördüm onlar da 2013 model falan olmasi lazim. Simdi bir bakayim dedim de 2015 lerde de durum ayniymis 2013 Trend Focus3 kullanıyorum arka camlar çevirmeli değil..Hatta şimdiye kadarda arka camları çevirmeli F3 hiç görmedim.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 (düzenlendi) 2013 Trend Focus3 kullanıyorum arka camlar çevirmeli değil..Hatta şimdiye kadarda arka camları çevirmeli F3 hiç görmedim.. Ben Türkiyede donanimlar iyi deyince bozuluyorsunuz bana https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/ford-focus-trend-1-6-tdci-dpf-141728893/ alin dijital klimali, arka camlari cevirmeli trend:) 18 Ocak 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=217874740&isSearchRequest=true&scopeId=C&zipcode=&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=20&pageNumber=1&action=eyeCatcher# Bu da Alamanyadan... manuel klima, cevirmeli cam Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Sonuçta Almanyada müşterinin istediği şekilde araba konfigüre edip satmak durumunda yoksa o kadar alternatif içinde işleri çok zor.. Donanım seviyesi ülkelere göre farklılık gösterebilir ama Türkiyede arka camı çevirmeli F3 görmedim.Bana kalırsa Trendde yan airbaglerin olmaması en büyük handikap..yoksa gayet yeterli geliyor bana.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts