İçeriğe Yönlendir

Yıldızla Kaza Yaptık Kaskoların Işleyiş Şekilleri ?

Misafir

Recommended Posts

Merhaba abilerim kardeşlerim bugün akşam üstü bulunduğum sitenin kapısından ana yola çıkıyordum ana yoldan gelen mazda 626 aracın sola sinyal verdiğini gördüm ve döneceğini düşündüm ama yanılmışım ilerden dönecekmiş ve sinyali biraz erken vermiş bende hafif burun kısmını fazla çıkarınca kaçamadı ve ön iki farı ön tamponu ve ızgarayı dağıttı bu durumda suçlu kim adamı tanıyorum onunda acelesi varmış o araçtada hasar az değil eğer ben suçluysam o nasıl hallolacak benim kaskom var tutanak falan tutmadık yarın sabah tutacağız kaza fotoğrafları mevcut kasko süreci nasıl işler aracımı yetkili servise yarin (c.ertesi) günü bırakabilirmiyim ne yapmam gerekiyor kime bildirmem gerek kasko şirketim allianz trafik sigortam koru hangi evraklar isteniyor yardımcı olurmusunuz birde ruhsatın bana ait olan yaprağı yok gecici belge var 3-4 aydır bu şekilde biniyorum onun fotokopisini çeksem sıkıntı olurmue7d11c5c1dc6115b0dd9f2c3016e6446.jpg4dde90359efe78cbd7c281ffeb7d711e.jpg0b750a868b3f8c7aa083000060f2d5f7.jpg

Yorum bağlantısı
Emir Karadağ
(düzenlendi)

Geçmiş olsun. Geçici belge 1 ay geçerlidir. Orda sıkıntı olabilir.

tarihinde Emir Karadağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Doğan
(düzenlendi)

Geçmiş olsun

tarihinde Alper Doğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

geçmiş olsun.diğer aracın hasarı neresinde.sağ yanında mı,burunda mı.yanında ise siz çarpmış olursunuz.zaten siteden anayola da çıktığınız için kontrollü ve yol tam boşken çıkmanız gerekir.hepsi değilse bile suçun çoğu size gelir gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

geçmiş olsun.diğer aracın hasarı neresinde.sağ yanında mı,burunda mı.yanında ise siz çarpmış olursunuz.zaten siteden anayola da çıktığınız için kontrollü ve yol tam boşken çıkmanız gerekir.hepsi değilse bile suçun çoğu size gelir gibi.

O araçta hasar ön tamponun sağ köşesi ve çamurluk tamda göremedim gördüklerim bunlar yarın onunda kazanında fotoğraflarını atarım
Yorum bağlantısı
Ali Eren

İsmail geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun.

Tutanağı tutun. İfadelerinizi yazın. Fotoğrafları ekleyin. Sen kaskonla istersen serviste istersen dışarıda arabanı yaptır. Kazadaki suç durumuna göre senin kaskon karşı tarafın trafik sigortasından tahsil eder masrafı.

Yorum bağlantısı

İsmail geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun.

Tutanağı tutun. İfadelerinizi yazın. Fotoğrafları ekleyin. Sen kaskonla istersen serviste istersen dışarıda arabanı yaptır. Kazadaki suç durumuna göre senin kaskon karşı tarafın trafik sigortasından tahsil eder masrafı.

Abi yetkili serviste yaptırmaktan yanayım ben tutanak ve ruhsatlarla ve fotoğraflarla beraber yetkili servise gidersem iş çözülürmü yoksakasko şirketini aramalımıyım
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Önder abi de yazmış kardeşim. Muhtemelen suçun çoğu sana çıkar gibi. Suç karşıda bile olsa yine de kaskonla yaptırmanı tavsiye ederim. Karşı tarafın trafik sigortası yan sanayi parça değişimi Yapar çünkü.

Servis yarın yarım gün çalışır. Kerem Ustanın numarası var mı sen de?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kasko şirketini aramaya gerek yok diye biliyorum. Evraklar eksiksiz git. Servis yönlendirir seni.

Yok abi ama alabilirim şimdi kerem abi öm bölümünde şuan [emoji3]

İstesene o zaman kendinden :)

Tamam tamam atıyorum whatsapptan. :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Geçmiş olsun, siz siteden çıktığınız için size verirler kusuru diye düşünüyorum.

Bu arada artık suç oranlarında ya %100 bir taraf oluyor ya da 50-50 diye duydum doğru mudur bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun kusur muhtemelen sana verilir

Senin aracın kaskondan yapılacak

Karşının hasarı için senin yapman gereken sadece poliçe ruhsat ve ehliyet fotokopini vermek.

Senin trafiğin yaptıracak onu.

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun kusur muhtemelen sana verilir

Senin aracın kaskondan yapılacak

Karşının hasarı için senin yapman gereken sadece poliçe ruhsat ve ehliyet fotokopini vermek.

Senin trafiğin yaptıracak onu.

Teşekkür ederim hocam kendi aracım içinde karşının hangi belgeleri lazım
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sigorta poliçesi ruhsat ve ehliyet in fotokopileri 

Geçmiş olsun.  Gördüğün en büyük kaza bu olsun 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Teşekkür ederim hocam kendi aracım içinde karşının hangi belgeleri lazım

Aynı şekilde tutanakla birlikte ehliyet ruhsat ve trafik poliçesi fotokopisi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sigorta poliçesi ruhsat ve ehliyet in fotokopileri

Geçmiş olsun. Gördüğün en büyük kaza bu olsun

Teşekkür ederim hocam inşallah allah beterinden saklasın kazamın en bahtsız yanı küçük gibi duruyor ama muhtemelen 12-13 bin liralık bi hasar çıkacak
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...