Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Merhaba abilerim kardeşlerim bugün akşam üstü bulunduğum sitenin kapısından ana yola çıkıyordum ana yoldan gelen mazda 626 aracın sola sinyal verdiğini gördüm ve döneceğini düşündüm ama yanılmışım ilerden dönecekmiş ve sinyali biraz erken vermiş bende hafif burun kısmını fazla çıkarınca kaçamadı ve ön iki farı ön tamponu ve ızgarayı dağıttı bu durumda suçlu kim adamı tanıyorum onunda acelesi varmış o araçtada hasar az değil eğer ben suçluysam o nasıl hallolacak benim kaskom var tutanak falan tutmadık yarın sabah tutacağız kaza fotoğrafları mevcut kasko süreci nasıl işler aracımı yetkili servise yarin (c.ertesi) günü bırakabilirmiyim ne yapmam gerekiyor kime bildirmem gerek kasko şirketim allianz trafik sigortam koru hangi evraklar isteniyor yardımcı olurmusunuz birde ruhsatın bana ait olan yaprağı yok gecici belge var 3-4 aydır bu şekilde biniyorum onun fotokopisini çeksem sıkıntı olurmu Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Geçici belge 1 ay geçerlidir. Orda sıkıntı olabilir. 20 Kasım 2015 tarihinde Emir Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Kardeşim çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kerem abi napacaz şimdi [emoji3] Yorum bağlantısı
Alper Doğan 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun 20 Kasım 2015 tarihinde Alper Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Yarın gel görüşelim tutanak tutuysan yeter Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 2 araç ın olması gereken evraklar Ehliyet ruhsat tutanak poliçe ve kaza resimleri yeterli Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 geçmiş olsun.diğer aracın hasarı neresinde.sağ yanında mı,burunda mı.yanında ise siz çarpmış olursunuz.zaten siteden anayola da çıktığınız için kontrollü ve yol tam boşken çıkmanız gerekir.hepsi değilse bile suçun çoğu size gelir gibi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 geçmiş olsun.diğer aracın hasarı neresinde.sağ yanında mı,burunda mı.yanında ise siz çarpmış olursunuz.zaten siteden anayola da çıktığınız için kontrollü ve yol tam boşken çıkmanız gerekir.hepsi değilse bile suçun çoğu size gelir gibi.O araçta hasar ön tamponun sağ köşesi ve çamurluk tamda göremedim gördüklerim bunlar yarın onunda kazanında fotoğraflarını atarım Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 İsmail geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun. Tutanağı tutun. İfadelerinizi yazın. Fotoğrafları ekleyin. Sen kaskonla istersen serviste istersen dışarıda arabanı yaptır. Kazadaki suç durumuna göre senin kaskon karşı tarafın trafik sigortasından tahsil eder masrafı. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 İsmail geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun. Tutanağı tutun. İfadelerinizi yazın. Fotoğrafları ekleyin. Sen kaskonla istersen serviste istersen dışarıda arabanı yaptır. Kazadaki suç durumuna göre senin kaskon karşı tarafın trafik sigortasından tahsil eder masrafı. Abi yetkili serviste yaptırmaktan yanayım ben tutanak ve ruhsatlarla ve fotoğraflarla beraber yetkili servise gidersem iş çözülürmü yoksakasko şirketini aramalımıyım Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Önder abi de yazmış kardeşim. Muhtemelen suçun çoğu sana çıkar gibi. Suç karşıda bile olsa yine de kaskonla yaptırmanı tavsiye ederim. Karşı tarafın trafik sigortası yan sanayi parça değişimi Yapar çünkü. Servis yarın yarım gün çalışır. Kerem Ustanın numarası var mı sen de? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Yok abi ama alabilirim şimdi kerem abi öm bölümünde şuan [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Kasko şirketini aramaya gerek yok diye biliyorum. Evraklar eksiksiz git. Servis yönlendirir seni. Yok abi ama alabilirim şimdi kerem abi öm bölümünde şuan [emoji3]İstesene o zaman kendinden Tamam tamam atıyorum whatsapptan. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Geçmiş olsun, siz siteden çıktığınız için size verirler kusuru diye düşünüyorum. Bu arada artık suç oranlarında ya %100 bir taraf oluyor ya da 50-50 diye duydum doğru mudur bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Geçmiş olsun kusur muhtemelen sana verilir Senin aracın kaskondan yapılacak Karşının hasarı için senin yapman gereken sadece poliçe ruhsat ve ehliyet fotokopini vermek. Senin trafiğin yaptıracak onu. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Geçmiş olsun kusur muhtemelen sana verilir Senin aracın kaskondan yapılacak Karşının hasarı için senin yapman gereken sadece poliçe ruhsat ve ehliyet fotokopini vermek. Senin trafiğin yaptıracak onu. Teşekkür ederim hocam kendi aracım içinde karşının hangi belgeleri lazım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Sigorta poliçesi ruhsat ve ehliyet in fotokopileri Geçmiş olsun. Gördüğün en büyük kaza bu olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Teşekkür ederim hocam kendi aracım içinde karşının hangi belgeleri lazımAynı şekilde tutanakla birlikte ehliyet ruhsat ve trafik poliçesi fotokopisi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Sigorta poliçesi ruhsat ve ehliyet in fotokopileri Geçmiş olsun. Gördüğün en büyük kaza bu olsun Teşekkür ederim hocam inşallah allah beterinden saklasın kazamın en bahtsız yanı küçük gibi duruyor ama muhtemelen 12-13 bin liralık bi hasar çıkacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts