İçeriğe Yönlendir

Yıldızla Kaza Yaptık Kaskoların Işleyiş Şekilleri ?

Misafir

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Teşekkür ederim hocam inşallah allah beterinden saklasın kazamın en bahtsız yanı küçük gibi duruyor ama muhtemelen 12-13 bin liralık bi hasar çıkacak

Kaza resimleri aracın hasarlı resimleri ki mutlaka içeriden airbagler olacak şekilde çek ve sakla. O kadar hasar kaydı çıkacağını sanmam. Ama sigorta ve kasko primi yükselecek o kesin

Yorum bağlantısı

Kaza resimleri aracın hasarlı resimleri ki mutlaka içeriden airbagler olacak şekilde çek ve sakla. O kadar hasar kaydı çıkacağını sanmam. Ama sigorta ve kasko primi yükselecek o kesin

Çok haklısınız alacak insanın kafası karışır ön iki farda kırık ön ızgara kesin değişir belki tampon tamir yoluna gidebilir ama servis değişedebilir yani herşey karma karışık aslında işallah dediğiniz gibi olur ve yüksek bi tramer kaydı ile karşılaşmam e seneyede prim yüksek çıkarsa napalım hocam yinede iyiki kasko var 2500 tl vermiştim iyikide vermişim yoksa ben bu arabayı 2500 e çıkaramazdım yinede karda gibiyim
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çok haklısınız alacak insanın kafası karışır ön iki farda kırık ön ızgara kesin değişir belki tampon tamir yoluna gidebilir ama servis değişedebilir yani herşey karma karışık aslında işallah dediğiniz gibi olur ve yüksek bi tramer kaydı ile karşılaşmam e seneyede prim yüksek çıkarsa napalım hocam yinede iyiki kasko var 2500 tl vermiştim iyikide vermişim yoksa ben bu arabayı 2500 e çıkaramazdım yinede karda gibiyim

Kasko bir kere işe yarıyor o zaman da tam yarıyor. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gecmis olsun. Öncelikle karakoldan ruhsat kagidinizi alin. Sonrasinda o kagitla kaza tutanaklarini duzenleyin. Kaskonuz da var, kime suc verilecegi onemli degil. Size bir sey olmamis, takmayin, sikmayin caninizi.

Yorum bağlantısı

Gecmis olsun. Öncelikle karakoldan ruhsat kagidinizi alin. Sonrasinda o kagitla kaza tutanaklarini duzenleyin. Kaskonuz da var, kime suc verilecegi onemli degil. Size bir sey olmamis, takmayin, sikmayin caninizi.

Teşekkür ederim sani abi zaten gün boyu üzerimde bir terslik vardı en son bununla çıktı nazarlara geldik [emoji3]

Kazamızın fotoğrafları çarptığım araç öncedende baya bi örselenmiş ama ben sadece sağ ön çamurluk ve tampona vurdum 9f4e71e49cf5be7e3a1a6e4d2c61700f.jpge142c212d1ab88bd3282d08e2c06a4f6.jpgf2fbda760ac2464e3f1c5ae8487c36f2.jpg

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Teşekkür ederim sani abi zaten gün boyu üzerimde bir terslik vardı en son bununla çıktı nazarlara geldik [emoji3]

Kazamızın fotoğrafları çarptığım araç öncedende baya bi örselenmiş ama ben sadece sağ ön çamurluk ve tampona vurdum

Kazanın oluş şekline göre maddi olarak çok ucuz atlatmışsınız bence, tampona değilde direk ön tekerden vursaymış, zarar daha fala olabilirmiş.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçmiş olsun, siz siteden çıktığınız için size verirler kusuru diye düşünüyorum.

Bu arada artık suç oranlarında ya %100 bir taraf oluyor ya da 50-50 diye duydum doğru mudur bilmiyorum.

8 / 8 e ne oldu?ya da 8/ 4 e  yüzdelik sisteme mi geçtik?

Yorum bağlantısı

Taraflar arasında tutulan tutanaklarda verilen kusur durumları %100 veya %50 olarak geçiyor.

Polisin tuttuğu resmi tutanakta ise asli veya tali kusurlar var, asli kusur %100, tali kusur ise %25.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Taraflar arasında tutulan tutanaklarda verilen kusur durumları %100 veya %50 olarak geçiyor.

Polisin tuttuğu resmi tutanakta ise asli veya tali kusurlar var, asli kusur %100, tali kusur ise %25.

ben şeyi sormuştum,eskiden hata derecelendirmesi 8 üzerinden yapılıyordu. bir taraf 6/8  diğeri 2/8 oluyordu mesela. 100 lük sistem olmuş  demek ki

Yorum bağlantısı

ben şeyi sormuştum,eskiden hata derecelendirmesi 8 üzerinden yapılıyordu. bir taraf 6/8  diğeri 2/8 oluyordu mesela. 100 lük sistem olmuş  demek ki

Evet abi uzun süredir 100 sistem var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anlaşmalı tutnak sistemine göre. Bu sistem bitti.. 

Artık  

0, 50/50 ve 100 var.. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Anlaşmalı tutnak sistemine göre. Bu sistem bitti.. 

Artık  

0, 50/50 ve 100 var.. 

düşün artık (çok şükür,nazar değmesin) kaç senedir kazaya karışmamışım.mart ayında trafik ve kaskoyu tazelerken bunu da göz önünde bulundurursun sanırımsa :keyifli:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Geçmiş olsun, eğer karşıdaki otomobil ana yol diye geçen yoldan geliyor ise suçlu siz olacaksınızdır.

Kasko varsa dert etmeyin, cana gelmesin.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Bi çift farı 2800 euro olan bir araba için kasko hasarsızlık illaki bozulmalı. Serviste aracın %15u kadar bi hasar kaydı bu araç için bence önemli değil kardeşim.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Kafası güzel bi eksper olsa sizin aracı perte çıkartıp size parasını verir. En az 8-10 bin hasar kaydına hazırlıklı ol. Servis kaput harici tüm parçaları değiştirir parça satmak için. Mazdanın ise göbek atması lazım. Zaten çürük olsan arabasının önünü sıfırlatacak bedavadan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...