Misafir 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Yaptırmasın bu mazda'yı. Gerek yok. Kafası güzel bi eksper olsa sizin aracı perte çıkartıp size parasını verir. En az 8-10 bin hasar kaydına hazırlıklı ol. Servis kaput harici tüm parçaları değiştirir parça satmak için. Mazdanın ise göbek atması lazım. Zaten çürük olsan arabasının önünü sıfırlatacak bedavadan.Mazdaya ne olacak bnm arabanın sorunu çözülünce kafama takılmadı değil exsper buna ne diyebilir acaba birde o aracın sağ ön lastiğinde sıkıntı var yanıma geldi cırt cırt sesler geliyor [emoji3]Kafası güzel bi eksper olsa sizin aracı perte çıkartıp size parasını verir. En az 8-10 bin hasar kaydına hazırlıklı ol. Servis kaput harici tüm parçaları değiştirir parça satmak için. Mazdanın ise göbek atması lazım. Zaten çürük olsan arabasının önünü sıfırlatacak bedavadan.10 bin hasar kaydına çoktan razıyım ali abinin dediği gibi ön bir çift far 2800 euro + kdv tamponu ön ızgarayı saymıyorum bileBi çift farı 2800 euro olan bir araba için kasko hasarsızlık illaki bozulmalı. Serviste aracın %15u kadar bi hasar kaydı bu araç için bence önemli değil kardeşim.Ali abi çok teşekkür ederim ammi kerem abi ve sen çok yardımcı oldunuz hepinize tek tek teşekkür ederim son kararımız gerçi sizlerde benimle beraber bu işlerin içine girdiniz haberiniz var ama kolumana çekiyoruz p.tesi günü kasko şirketimlede konuşup inşallah çekeceğim en mantıklısı bence bu dediğin gibi ali abi böyle bir araca 10-15 bin hasar kaydı çok değil. Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Mazdaya ne olacak bnm arabanın sorunu çözülünce kafama takılmadı değil exsper buna ne diyebilir acaba birde o aracın sağ ön lastiğinde sıkıntı var yanıma geldi cırt cırt sesler geliyor [emoji3] 10 bin hasar kaydına çoktan razıyım ali abinin dediği gibi ön bir çift far 2800 euro + kdv tamponu ön ızgarayı saymıyorum bile Ali abi çok teşekkür ederim ammi kerem abi ve sen çok yardımcı oldunuz hepinize tek tek teşekkür ederim son kararımız gerçi sizlerde benimle beraber bu işlerin içine girdiniz haberiniz var ama kolumana çekiyoruz p.tesi günü kasko şirketimlede konuşup inşallah çekeceğim en mantıklısı bence bu dediğin gibi ali abi böyle bir araca 10-15 bin hasar kaydı çok değil. Ne demek kardeşim. Forumun amacı paylaşım ve yardımcı olmak. Tekrardan geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Çok geçmiş olsun,ucuz atlatılmış bir kaza. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Koluman candır...Bugün aracımı akşam 5 te kolumana bıraktım yanlız şöyle bir durum var ön tamponu değiştiremeyeceklerini kasko poliçemde mini hasar onarım hizmeti olduğunu ve autokingten tamire gideceğini söylediler ayrıca kafama yatmayan ama mecbur olduğum diğer konu aracın 15 gün sonra bana verileceği gaziantep kolumanın bu ara eli çok aşırı kalabalık ben gittim ve gördüm araçlar ne içeri ne dışarı sığmıyor önce 25 gün istediler bende aracımı vermelerini ve sanayide başka servise çekeceğimi söyledim biraz münakaşa yaşandı yaptığım baskılar sonucu 15 güne beni ikna ettiler el mahküm yapacak birşey yok Açıkcası servis anlayışları benim çok hoşuma gitmedi önümdekilerlede benimle olduğu gibi hep münakaşa yaşanıyordu 45 gün ileri atıldı önümdeki arkadaş bir çamurluk için baya kalabalık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tampon değişimi için autoking onayı gerekir. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tampon değişimi için autoking onayı gerekir.Aracı serviste teslim alan arkadaş tamir dedi ama bilmiyorum birde hafif çıtlayan sağ far için biraz şüpheli konuştu gibi geldi bana çok karışıkmış bu işler emmi ne olacağını bir allah bir exper biliyor [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tampon onarılır farın değişir Yani kimse bilmiyor derken emmi sizi tenzih ederim maşallahınız var bu konularda yüksek tecrübe çok expere taş çıkarırsınız [emoji3] bu aracın yapılmasında sizn ali hocamın ve kerem ustanın yardımları ve yol göstermeleri inkar edilemez Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 O tampon değişirse primlere yazık olur. Değişecek bir durum yok bence de. Tekrardan geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Yani kimse bilmiyor derken emmi sizi tenzih ederim maşallahınız var bu konularda yüksek tecrübe çok expere taş çıkarırsınız [emoji3] bu aracın yapılmasında sizn ali hocamın ve kerem ustanın yardımları ve yol göstermeleri inkar edilemez Tabi tampon onarılır derken, gördüğümüz kadarıyla diyorum... Tamponda prosüdür böyledir.. Önce autokinge gider tampon.. onarılır durumdaysa onarılır.. onarılacak gibi değil ise, autoking onay verir değişimine.. Fara yapacak bişey yok.. Çatlak varsa değişir.. Onun onarımı olmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Dün talep ettiğim ikame araç hakkında kasko şirketinden bugün mesaj geldi 7 gün ikame araç vereceklermiş kasko şirketinden çok memnun kaldım bundan sonra allianzdan şaşmayacağım gerçekten kalitelerini belli ettiler Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Yazmayı unuttum abi çıktı geçen hafta perşembe günü akşam saatleri ön tampon değişmiş tamir etmemişler ön ızgara değişti iki far değişti tamamı 1.sınıf serviste bulunan orjinal parça ha bide iç iskeletleri dediler tamponun iç kısmındaki plastik parçalarda değişmiş faturasını henüz atmadılar ama ortalama 10 bin gibi çıkacak hasar kaydı ama çok temiz yapmışlar tampon ayarı falan çok hoş oldu [emoji3] Arabayı kolumandan alıp dükkana gidene kadar satmaktan vazgeçtim valla yinede yıldız can [emoji3][emoji3] Kardeşim Yıldız'ın akibeti nedir. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Faturayı kesinlikle sakla, satarken 10.000 nin ne olduğunu anlatmak için gerekecektir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Allah bundan sonra kazadan beladan korusun şu iki fıkaraya verdiğin sözü tut olmazsa [emoji12][emoji12][emoji12] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 (düzenlendi) Allah bundan sonra kazadan beladan korusun şu iki fıkaraya verdiğin sözü tut olmazsa [emoji12][emoji12][emoji12]Abuuuuu taşın nerden geldiği belli oldu [emoji3] senle ben kolay abi hemen sabah hallederiz ali hoca nerde acaba [emoji3][emoji3]Bende diyorum bu mersedes yolda giderken sağa sola yalpalıyor tamponu yaptılarda ön düzenimi bozdular tekerini doğrultmamışız meğer [emoji3] 11 Aralık 2015 tarihinde İsmail Buğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hışt isim yok maktül de anlarız Clup başımıza toplanır vallahi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hışt isim yok maktül de anlarız Clup başımıza toplanır vallahi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Şeyyyy biz üçümüz birdir bir oynuyoruzda [emoji3][emoji3] sıkıntı yok yaniii ben külüp üyesi değilimki külüp üyesi olan düşünsün abi [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Şeyyyy biz üçümüz birdir bir oynuyoruzda [emoji3][emoji3] sıkıntı yok yaniii ben külüp üyesi değilimki külüp üyesi olan düşünsün abi [emoji3][emoji3]Vay Mercedes var ya iyi yan veriyorsun baktimda Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Yaptırmasın bu mazda'yı. Gerek yok. adam sevinmiştir ahanda tampon yenilenecek diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts