İçeriğe Yönlendir

Egzoz

Orhan Aksakallı

Recommended Posts

Orhan Aksakallı

:D Ediyorum tabi. Vay ............... deki arabaya bak diyorum. 

Abi anca öyle diyoruz :) zaten egzozdan da vazgectim babam yaşında abim çok güzel öğüt verdi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Aracımda egzos kaynaklı ses duyduğumda sesi kesmek için para harcarken ses duymak için para harcayanları hiç anlamamışımdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Peki abi yanından covette fln geçince de küfür ediyomusun:) yanlış anlama abi kötü bi niyetle söylemiyorum.

Abi o konuda çok haklısın ellerinden öperim. Beni doğru bi düşünce doğru bi karar vermemi sağladın tesekkurler abi. 

Edebiyle sürse sıkıntı yok ama ara gaz verip bağırtmak için çırpınana saydırıyorum. Özellikle yüksek CC yarış motorlarında çok yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Orhan kardeşim. Aracından bende kullanıyorum.

1. Son susturucu ST'lerde ses vermez. Orta susturucu değiştirmen lazım.

2. Egzos yerine açık hava filtresi kullan daha çok hoşuna gider. Hemde etraftan küfür yememiş olursun. 4bin devirden sonra bağırmaya başlıyor çünkü.

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç
(düzenlendi)

benim de yeni aldığım focus aracımda abartı egzos var ve en kısa zamanda değiştircem yakışmaz arkadaşım kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok

tarihinde Halil İbrahim Bilgiç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Orhan kardeşim. Aracından bende kullanıyorum.

1. Son susturucu ST'lerde ses vermez. Orta susturucu değiştirmen lazım.

2. Egzos yerine açık hava filtresi kullan daha çok hoşuna gider. Hemde etraftan küfür yememiş olursun. 4bin devirden sonra bağırmaya başlıyor çünkü.

Abi gerek yok ya ne warex nede başka bişey insanları dediğiniz gibi rahatsız etmenın bı anlamı yok. Bosu bosuna kufur yemenın

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hakan Saraç

ben taktırdım 1 haftaya bozuldu tamir ettirdim gene bozuldu sonra yine falan derken sinirlendim söktürüp çöpe attım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...