Mevlüt Altuntaş 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Merhabalar Herkese ; Ford Fiesta 2005 Benzinli Asm Sahibiyim. Yolda Seyir Halindeyken 80-100 km Arası Sanki Traktör Sesi Gibi Motosiklet sesi gibi bi uğultu sesi geliyor. merak ettiğim konu böyle bi ses şansımandan gelebilir mi? Otomatik vites geçişlerinde vuruntu tekleme herhangi bi olumsuzluk yok. sadece seyir halindeyken böyle bir ses geliyor. motorla ilgilimi dir. nerelere bakmam gerekir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 aynı hızda.manuele alın vites büyütmeden mesela 3 te giderek deneyin ses fakı olacak mı bakın? Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Teker bilyaları da ses yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Mevlüt Altuntaş 25 Kasım 2015 Yazar Paylaş 25 Kasım 2015 aynı hızda.manuele alın vites büyütmeden mesela 3 te giderek deneyin ses fakı olacak mı bakın? otomatikte seyir halindeyken mi manuele alacağım yoksa direk manuel ile mi başlamalıyım ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 fark etmez. yol müsait olunca. maksat devir değiştirip sesi takip etmek Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 ben baskı balata değiştirdiğimde fabrika çıkışlı arızalı bi debriyaj seti takılmıştı.. bi şıngırtı geliyordu.. aynı şey olmayabilir ama düşünmek lazım.. Yorum bağlantısı
Muammer Yılmaz 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Değerli forum üyeleri herkese selamlar. ben de aranıza yeni katıldım.2008 TDCİ ford fiesta sahibiyim. Yaklaşık bir aydır arac hareket halindeyken özellikle de motor soğukken uğultu sesi geliyor.Ustaya götürdüm teker bilyalarını değiştirdi. Uğultu tekrar gelmeye başladı, ustaya tekrar gitttim, usta aracı lift ile kaldırdı tekerleri çevirdi ses şanzımandan geliyor bir şey olmaz dedi.Ses yükselirse tekrar gelirsin dedi.Başına böyle bir sorun gelen arkadaş var mı acaba.Şimdiden herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Muammer Yılmaz 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 aracım 142000 de değişse iyi olur dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts