celal eroğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Öncelikle herekse selamlar. 2005 Cmax aracımın bagaj amörtisörü artık işlevini kaybetmiş durumda.Gaziantep oto sanayi sitesinde yan sanayi ürün ile değişmi yapıldı ancak ürün iyi değil görevini yerine tam getirmiyor.Bugun ford doğanlara gittim.Fiyatı ne bu kadar yüksek anlamadım 237 TL çifti ) Yan sanayi çifti 30 TL Sorum şu daha önce başına gelipde değişen memnun oldugunuz uygun fiyatlı bir site veyahut bir yer varmı yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Demekki orjinalı aldığı parayı hakediyormuş 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Benim aracımda da benzer problem vardı. Bsg marka yanılmıyorsam aldım taktım sorunsuz kullanıyorum. En azından artık kafama düşmüyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bsg bence en kalitesizi BSG yi geçen bende aldım, bendekilerde güç kaybı başladı, kapak güzel açılıyor sona doğru fren yapıp durmak üzreyken birden salıyor, kapak küt diye sona vuruyor, söktüm hemen, ne alalım Emmi, önerin veya link varmı? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/257993-Forumun-Tek-Blazer-Mavi-Focus'u-(Sanırım-:)-)#entry2557313 Bsg aldım ses yapıyor ve en tepede vuruyordu, 1 sene olmadı kapak yine kalkmıyor,bende tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/257993-Forumun-Tek-Blazer-Mavi-Focus'u-(Sanırım-:)-)#entry2557313 Bsg aldım ses yapıyor ve en tepede vuruyordu, 1 sene olmadı kapak yine kalkmıyor,bende tavsiye etmem. Aynen, 5 para etmez, peki orjinal satan varmı, yada alabileceğimiz başka marka varmı ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bulursanız uygun fiyata bende sedan Focus 2 için alırım bi dal Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bulursanız uygun fiyata bende sedan Focus 2 için alırım bi dal Pazartesi sanayide bir dolanayım, bulamazsam servisten sipariş geçerim, orjinali 10 sene dayandı, şuan kapağı yarıya kadar kaldırıyor gerisini elle itiyorsun yalnız orada kalıyor kapağı yukarda tutacak kadar basınç var halen Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 (düzenlendi) Konu c-max 2 ye açılmış. 28 Kasım 2015 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
celal eroğlu 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 hocam kusura bakmayın benziyor karıştırmışım taşınabiliyorsa taşınsın konu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 (düzenlendi) Bugün başka bir piston denedim, bunların çiftide 40 tl. idi, BSG ler 25 tl. sonuç değişmedi, kapak yine sona gelince birden salıyor ve küt diye vuruyor Yarın orjinal siparişi vereceğim, bu iş böyle olmayacak.... 1 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Bugün Keşan daki Ford servise sordum, tanesi 200 tl. imiş, yuh dedim tabii parça kodunu alayım dedim olmaz dediler, kod vermek yasakmış yahu dedim benim tepemi attırmayın, piyasada satışı olan internette anında kodunu bulacağım parça, ayrıca 124 tl. civarı olmalı fiyatı, 200 e tanesini veriyorsunuz diyip çıktım, 2 dk. kadar kodunu buldum, 3 dakikada TIS ten buldum, sonra baktım eski liftin üstünde zaten yazıyor... Ama burada parçayı bulamadım, bulduğum yerlilerin tamamı son anda boşalıyor yani frenlemesi bitiyor kapak zank diye sona vuruyor, eve gidince bizim servisten alacağım, almadan bilen varsa yazsın oradan alayım millet... 2 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
celal eroğlu 3 Aralık 2015 Yazar Paylaş 3 Aralık 2015 abi ford'da ne kadar eleman varsa secip almışlar gibi ben sordugumda şok geçirdim resmen aracın yüreyen aksam parçaları bu kadar pahalı değil .Bizde 2 adet cmax var biri 2005 diğeri 2010 , 2005 in göğüsteki kapagında da sorun var bizde serviste sadece plastik kapağa çektikleri fiyat tam 500 TL Ford Doğanlar Gaziantep ... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts