Eray Çalışkan 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Sayın forum sakinleri bu konudaki düşünceleriniz ve deneyimleriniz benim için çok değerli, fiat punto hakkında ne düşünüyorsunuz ne gibi deneyimleriniz oldu? Şu ilandaki gibi bir araç alınabilir mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-100-orjinal-2008-model-grande-punto-1.3-multijet-245439645/detay Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Alınır yıllarca gönül rahatlığıyla en ekonomik şekilde yıllarca kullanılır..Fakat turbosuna, enjektörlerine ve debriyaj baskı balataya güzelce baktırın almadan önce. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bence Fiat'ın en iyi arabasıdır. Çok severeim kendilerini.Su an küçük sınıfta bi dizel ihtiyacım olsa bakacağım ilk araçtır. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 Bence Fiat'ın en iyi arabasıdır. Çok severeim kendilerini.Su an küçük sınıfta bi dizel ihtiyacım olsa bakacağım ilk araçtır. Alınır yıllarca gönül rahatlığıyla en ekonomik şekilde yıllarca kullanılır..Fakat turbosuna, enjektörlerine ve debriyaj baskı balataya güzelce baktırın almadan önce. Yorumlarınız için teşekkür ederim, piyasada fiat'a karşı oluşmuş önyargı insanı düşündürmüyor değil işte Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Hem yakıt olarak, hem parça, hemde her ustanın dilinden anlamasından dolayı bence çok ideal bir araç Konfor maalesef biraz zayıf ve donanım az ama benim beklentilerimi fevkalade karşılıyor. Beklenti meselesi.. Ki aldınız beğenmediniz, elinizde kalacak bir araba değil.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 1.3 multijet çok sağlam ve az yakan bir motor fakat alacaksanız dynamic donanım tercih edin, aracın fiyatı active'e göre pahallı biraz. O paralara dynamic bulunabilir Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Ben bu araci 5 yildir kullaniyorum. Rutin bakimlar disinda masrafi olmadi. 2 onemli kronik sorunu vardir: city direksiyon sorunu ve yolcu airbag catlagi. City direksiyon sorunu benim başima da geldi ve yetkili serviste ucretsiz olarak degistirildi. Kisacasi b sinifinda tam bir f/p araci. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 Ben bu araci 5 yildir kullaniyorum. Rutin bakimlar disinda masrafi olmadi. 2 onemli kronik sorunu vardir: city direksiyon sorunu ve yolcu airbag catlagi. City direksiyon sorunu benim başima da geldi ve yetkili serviste ucretsiz olarak degistirildi. Kisacasi b sinifinda tam bir f/p araci. City direksiyon sorunu 2006 ve 2007lerde kronikmiş sanırım sonra düzelmiş diye okudum ne kadar doğru bilemiyorum. Peki diyelim ben aldım 08 model bir araç bu arıza bende verirse ücretsiz değişim yaparlar mı? Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Açıkçası city modunun model yılıyla alakası yok geçen sene arkadaşımın 2010 model puntosunda city modu arıza verdi ama her servis yeteri kadar ilgilenmiyo para talep edenler oluyo tüketici hakları filan uğraşmanız gerekebiliyor ama bende kullandım daha önce 2006 model kronik sorunları dışında çok sevdiğim hatta fiestamdan daha çok ilgilendiğim bir araçtır daha çok severdim puntomu Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 City direksiyon sorunu 2006 ve 2007lerde kronikmiş sanırım sonra düzelmiş diye okudum ne kadar doğru bilemiyorum. Peki diyelim ben aldım 08 model bir araç bu arıza bende verirse ücretsiz değişim yaparlar mı? City meselesi biraz şansa bagli. Bazi yetkili servisler ucretsiz degisim icin onay verirken bazilari da onay vermiyor. Yetkili serviste calisan bir tanidiginizin olmasi işleri kolaylaştiriyor. Bende oyle oldu. Diyelim ki degisim icin onay verilmedi bu durumda ucreti cebinizden karsilayip tuketici hakem heyetine basvurdugunuzda durum sizin lehinize sonuclanacak ve para iadesi alacaksiniz.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 (düzenlendi) Aracin servis gecmisi varsa ve son kayitli servis bakimi ile arizanin ciktigi tarih arasindaki zaman dilimi cok uzun degilse iyi niyet garantisinden daha kolay hallediliyor. Ancak arac 10 yasini gecmis, son bakimi 5 sene once kayit altina alindiysa dogal olarak firma garantiden degisim yerine reddediyor. Tuketici hakem heyeti ya da yasal yollar gibi mecralardan gecip yaptirma ihtimaliniz var ama bunlar da uzun ve yorucu surecler. Su anda punto forumunda birinin basina gelmis. Aldiktan 3 ay sonra ariza vermis. Garantiden nasil yapmazlar diye ortaligi ayaga kaldiracagim diyor. Onceki sahibi belki zorladi dreksiyonu su an bu onun icin onemli degil. Kendi isi gorulsun istiyor. Bu gibi durumlarda aracin ilk sahibi olursunuz, kullaniminizdan emin olursunuz sartlari zorlarsiniz ama araci alip ustune masraf yapmamak ici 10 senelik araca garanti isterseniz firma o kadar kolay kabul etmeyecektir. Kaldi ki uzatilmis garantide dahil Fiat cok esnek davraniyor kendi aracimdan biliyorum. En son yastan dolayi garantim bitti. Servis bakimlari hep yetkili serviste oldugu icin 150.000km'ye kadar Fiat sizi uzmez tecrubelerimiz boyle gosteriyor dedi. Saygilarimla. 29 Kasım 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Evo bakarsan hem içi daha modern hemde dışı daha guncel örneğin; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-onur-auto-start-stoplu-1.3-multijet-dizel-evo-246145643/detay Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim yazılanlar beni bir yandan puntoya çekerken bir yandan da düşündürdü biraz, aldığım aracın servis geçmişine bakayım. Benden önce belki city arızası vermiştir ve değiştirmişlerdir bu durumda bir daha sıkıntı olmaz sanırım, punto evo çok daha güzel ve güncel duruyor bence de ama ben bütçemi 30'a çıkaramayacağım malesef en fazla 28 bandı Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum rutin bakımları hariç tek kuruş masraf çıkartmadı 2. eli oldukça hızlı satılık olmayan aracıma bile birçok talip çıktı Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 (düzenlendi) Bir arkadaşım var. sanırım 3.cü puntosu. km yükselince satıp düşük km'li daha yeni modelini alıyor 9 Aralık 2015 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts