Alperen Artam 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 08 Fiestamın son aylarda direksiyon simidinde hafif soyulmalar meydana geldiği için kılıf önerisi var mı veya kullanan teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Deri kaplatın. Bizim forumda kılıf pek sevilmez 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Deri kaplatın. Bizim forumda kılıf pek sevilmez Yorum bağlantısı
Alperen Artam 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 Maliyeti ne olur öğrenci adamız abi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Kardeşim 100 tl civarında bir maliyeti var. Ancak kendiniz de alıp yapabilirsiniz 30 tl ye maloluyor. Forumumuzda uygulayan arkadaşlarımız var.Yardımcı olacaklardır.... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bizim golfe kendim diktim bu kılıfı. Hb den 20 ye almıştım. Hafif direksiyon kalınlaşıyor ancak alıştıktan sonra kılıf olduğunu unutuyorsun. Yorum bağlantısı
Alperen Artam 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 Kardeşim 100 tl civarında bir maliyeti var. Ancak kendiniz de alıp yapabilirsiniz 30 tl ye maloluyor. Forumumuzda uygulayan arkadaşlarımız var.Yardımcı olacaklardır.... Teşekkür ettim abi Bizim golfe kendim diktim bu kılıfı. Hb den 20 ye almıştım. Hafif direksiyon kalınlaşıyor ancak alıştıktan sonra kılıf olduğunu unutuyorsun. Tek tedirginliğim kalınlaşma meselesi dediğin gibi alışılır zamanla inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 bende kendim yaptim 1.5 saat surdu uygulama maliyet 15 tl. aliexpressten alirsan 2-2.5 dolar. gerçekten resimde durduğundan cok daha iyi duruyor. Yorum bağlantısı
Alperen Artam 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 bende kendim yaptim 1.5 saat surdu uygulama maliyet 15 tl. aliexpressten alirsan 2-2.5 dolar. gerçekten resimde durduğundan cok daha iyi duruyor. Güzel durmuş maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Güzel durmuş maşallah gunes denk gelmeyeydi iyiydi[emoji1] Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Ben daha önce ki aracım da burdan deri kaplama yaptırmıştım fabrikasyon derilerden daha kaliteli bir deri kullanıyolar ve işçilikleri gerçekten çok iyi herkese gözüm kapalı tavsiye edeceğim bi yerdir 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Ben daha önce ki aracım da burdan deri kaplama yaptırmıştım fabrikasyon derilerden daha kaliteli bir deri kullanıyolar ve işçilikleri gerçekten çok iyi herkese gözüm kapalı tavsiye edeceğim bi yerdir Bu güzelmiş güle güle kullanın bunu her yerde yaparlar mı yoksa sadece istanbulda mı ve ayrıca maliyeti nedir? Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 ben iki sene önce kendi aracıma 150tl'ye yaptırmıştım bu yaz arkadaşımın aracına 200TL'ye yaptırdık deri kaplama ve döşeme işini yapan bir çok yer var artık ama işçilik dediğim gibi önemli biraz burda katalogdan istediğiniz deri ve ipi seçiyosunuz adamlar yapıyo ama araştırmak lazım illaki her şehirde yapanlar vardı Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Maliyeti ne olur öğrenci adamız abi kardeşim elinden biraz iş gelirse sana maliyeti 15 lira olur. dikmeli kılıflar var hepsi burada da onlardan sipariş edersin ipi iğnesi içinde geliyo bi iki saatte güzelce dikersin. aynı işe döşemecide 75 100 lira vermemiş olursun. Teşekkür ettim abi Tek tedirginliğim kalınlaşma meselesi dediğin gibi alışılır zamanla inşallah kalınlaşma ilk başta oluyor ben yaklaşık 1 buçuk yıl oldu takalı ilk bir aydan sonra direksiyona iyice oturuyor kabalık kalmıyor benimki şuan orjinal gibi kabalık filan yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts