Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Ersin rolantide yüksek devirde çalışır ancak bunu sabah ilk çalışmada yapıyorsa yani soğuk motorda o zaman bu jikle dediğimiz durumla ilgili.. yani rejenerasyon değil motoru ısıtmak için yüksek çalışıyor..Ancak sıcak motorda rolantide anlık tüketim eğer yükselirse o zaman rejenerasyon var demektir. Ayhan abi soğukken yapmıyor ısındıktan sonra yapıyor.Ama en çok arabayı sıkıştırdığım zaman yüksek devirde çalışıyor bir müddet sonra normal rolanti devrine geri geliyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Ayhan abi soğukken yapmıyor ısındıktan sonra yapıyor.Ama en çok arabayı sıkıştırdığım zaman yüksek devirde çalışıyor bir müddet sonra normal rolanti devrine geri geliyor. O zaman işte o esnada yapmaya başlıyor demek ki .. Topukla çevre yoluna Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 O zaman işte o esnada yapmaya başlıyor demek ki .. Topukla çevre yoluna Yarın saat 15:00 randevu aldım tan otodan söküp temizleyeceklermiş hazır garantisi bitmeden orada halletsinler abi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Yarın saat 15:00 randevu aldım tan otodan söküp temizleyeceklermiş hazır garantisi bitmeden orada halletsinler abi. Yalnız şunu söyleyim temizlemek çözüm değil.. Yani diyorsun ya 35 binde daha diyee .. yine olacaktır.. Ya aldığın yakıtı değiş yada rejenerasyona denk gelince stop etme.. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Yalnız şunu söyleyim temizlemek çözüm değil.. Yani diyorsun ya 35 binde daha diyee .. yine olacaktır.. Ya aldığın yakıtı değiş yada rejenerasyona denk gelince stop etme.. Yakıtı hep shellden alıyorum ve aynı istasyondan alıyorum g.o.p üstünde var ya hep oradan alırım olmadı komple iptal ederim Ayhan abi baktım olmuyor son çare iptal ettirmek. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Yakıtı hep shellden alıyorum ve aynı istasyondan alıyorum g.o.p üstünde var ya hep oradan alırım olmadı komple iptal ederim Ayhan abi baktım olmuyor son çare iptal ettirmek. Bende hep oradan alıyorum Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Bende hep oradan alıyorum Demekki yakıtta sıkıntı yok sende aldığına göre Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 allah belasını versin bu dpf nin söküp atacam en sonunda . Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 allah belasını versin bu dpf nin söküp atacam en sonunda . Bu gidişle bende atacam gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Focus kitapçığında şu şekilde bilgiler var rolantide çalıştırın gibi birşey yok Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Focus kitapçığında şu şekilde bilgiler var rolantide çalıştırın gibi birşey yok Arabanın kendi kitapçığını bulamaıyorum bulursam illaki bu sorunumla ilgili bir şey yazıyordur. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Arabanın kendi kitapçığını bulamaıyorum bulursam illaki bu sorunumla ilgili bir şey yazıyordur. http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Bu linkte var kitapçık indirebilirsiniz Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Bu linkte var kitapçık indirebilirsiniz Kitapçığı buldum sizin göndermiş olduğunuz resimdekilerle yanı şeyi yazıyor. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Serviste hiç bir sorun görememişler,hata kodu falan sadece akü hariç oda bitmek üzereymiş akü hata kodu vermiş dpf de sıkıntı görememişler ve benim arabada rejenerasyon yokmuş dediklerine göre yinede temizlemelerini istedim. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Serviste hiç bir sorun görememişler,hata kodu falan sadece akü hariç oda bitmek üzereymiş akü hata kodu vermiş dpf de sıkıntı görememişler ve benim arabada rejenerasyon yokmuş dediklerine göre yinede temizlemelerini istedim.Rejenarasyon yoksa dolduğu zaman direk çöpemi gidecek filtre Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Rejenarasyon yoksa dolduğu zaman direk çöpemi gidecek filtre Acma yöntemleri var ama tamamen dolmus bir filtreyi acmak o kadar kolay degil. Ise yaramazsa cöpe gider, kendisi baya pahali. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 3 Aralık 2015 Yazar Paylaş 3 Aralık 2015 (düzenlendi) Rejenarasyon yoksa dolduğu zaman direk çöpemi gidecek filtre Yok servise gidip 700 lirayı verip temizletecekmişim. Acma yöntemleri var ama tamamen dolmus bir filtreyi acmak o kadar kolay degil. Ise yaramazsa cöpe gider, kendisi baya pahali. Normalde sökülüp içi açılıp temizlenmesi gerekiyormuş ama benim aracı sadece cihaza bağlamışlar öyle temizlemişler.Sıfırını sordum 5500 lira dediler. 3 Aralık 2015 tarihinde Ersin Ulupınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts