İçeriğe Yönlendir

Osman Ustaya Teşekkürler

Suat Set

Recommended Posts

Suat Set

Arabamın 10 bin bakımı gelmişti. Ayrıca ön amörtisör değişimi yapıldı. Motor takozu değişti. Evet belki bunlar tüm ustaların yapabileceği şeyler fakat farklı birşeyden bahsedeceğim. Arabamda ön konsoldan gelen ses vardı öyle ki arabayı satmayı düşündüm. Osman ustaya açıkça söyledim lütfen bul bunu dedim. Bir çok usta ilgilenmezdi belki bulamadım der geçerdi ya da gerçekten ilgilenirdi ama ehil olmadığı için bulamazdı. Çünkü sesi bulup kesmek her ustanın harcı değil. Şimdi arabam yeni alınmış gibi sessiz. İnanın müzik açmıyorum içinde şu an. Osman usta koca ön konsolu söktü ve sesi buldu ve engelledi. Dediğim gibi her ustanın harcı değil. Direkt sonuca gitmesi hoşuma gidiyor. Herkese tavsiye ediyorum. İstanbul'da güvenebileceğim ehil ustanın olması çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Osman ustanın ellerine sağlık.

Çok merak ettim ses nerden geliyormuş? Kaynağı neymiş?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Arabamın 10 bin bakımı gelmişti. Ayrıca ön amörtisör değişimi yapıldı. Motor takozu değişti. Evet belki bunlar tüm ustaların yapabileceği şeyler fakat farklı birşeyden bahsedeceğim. Arabamda ön konsoldan gelen ses vardı öyle ki arabayı satmayı düşündüm. Osman ustaya açıkça söyledim lütfen bul bunu dedim. Bir çok usta ilgilenmezdi belki bulamadım der geçerdi ya da gerçekten ilgilenirdi ama ehil olmadığı için bulamazdı. Çünkü sesi bulup kesmek her ustanın harcı değil. Şimdi arabam yeni alınmış gibi sessiz. İnanın müzik açmıyorum içinde şu an. Osman usta koca ön konsolu söktü ve sesi buldu ve engelledi. Dediğim gibi her ustanın harcı değil. Direkt sonuca gitmesi hoşuma gidiyor. Herkese tavsiye ediyorum. İstanbul'da güvenebileceğim ehil ustanın olması çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

Abi nerde bu osman usta :) şu benim araca da bi baksa ya

Yorum bağlantısı
Ersel  Yıldız

sesi kesmiş olmanıza sizin adınıza sevindim. ancak aklıma bir soru takıldı. "on bin bakımı gelmişti." yazmışsınız. aracınızın bakım periyodu 10000km de bir mi yoksa 15000km de bir mi?

Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

sesi kesmiş olmanıza sizin adınıza sevindim. ancak aklıma bir soru takıldı. "on bin bakımı gelmişti." yazmışsınız. aracınızın bakım periyodu 10000km de bir mi yoksa 15000km de bir mi?

erken bakım yapmanın hiç bir zararı yok bırakın 15 bin olmasın ben 7 binde yağ değistiğimi bilirim belki arabamı çok seviyorum onun etkisi olabilir
Yorum bağlantısı
Uğur Köker

Osman Ustaya ve onu tanımamıza vesile olan forumdaşlara bu başlıkta bende teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten bu devirde bilgili,dürüst,güven veren bir usta bulmak zor,ne mutlu ki bize Osman Ustamız var...Bir insan aracı arıza yaptığında veya sorun çıkardığında tedirgin olmuyorsa,nasıl olsa Osman Usta var ona gösteririz diyorsa bence başka söze gerek yok... :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Osman ve Fatih çok tehlikeli tipler. Aşırı seri iş çıkarıp diğer ustalara kötü örnek oluyorlar. İyiki portif sektörüne girmiyorlar. Nice olur halimiz

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Osman ve Fatih ustamı hiç sevmem, hele birde orada efe varki, osmanın gözünün içine bakıyor, Osman hadi dese parçalayacak namussuz :D

Osmanın ellerine sağlık, sizde güle güle kullanın, ses nerdenmiş bende sorayım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Osman ve Fatih çok tehlikeli tipler. Aşırı seri iş çıkarıp diğer ustalara kötü örnek oluyorlar. İyiki portif sektörüne girmiyorlar. Nice olur halimiz

parça geldi mi diye sormuştum. "abi iş bitti" dediler bi keresinde..

ve ben arka tarafta çay içtim sadece.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Osman ve Fatih ustamı hiç sevmem, hele birde orada efe varki, osmanın gözünün içine bakıyor, Osman hadi dese parçalayacak namussuz :D

Osmanın ellerine sağlık, sizde güle güle kullanın, ses nerdenmiş bende sorayım.

efe geçen gün seni sordu? sosisli tezgahına bakıyordu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

efe geçen gün seni sordu? sosisli tezgahına bakıyordu

namıssız biliyor işi 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

parça geldi mi diye sormuştum. "abi iş bitti" dediler bi keresinde..

ve ben arka tarafta çay içtim sadece.

Birde beceriksiz esnaf bunlar. Şanzımanda ses var diyorum gergi bilyası değiştiriyorlar. Hazır canlı para, kaçırmasana
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Benim aracımda geçen hafta Osman Usta'ya bir kaç gün misafir oldu. Komple torpido söküldü ve klima kazanı değiştirildi. Ayrıca araç sağ önden kazalı olduğu için o kısımdan su alıyordu. Ama artık su filan yok, sırf bu sudan sebep yüzünden aracı yıkatamıyordum, artık aklıma estikçe üstüne bi kova su atarım :D İstanbulda olan herkese tavsiye ederim.

Not: Köpekten korkmayın, biraz sert bakışlı ama sevecen bir arkadaş :) İlk gittiğimde yan yan bakan hayvan 3. gidişimde kuyruk sallayarak karşıladı beni :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kaçtır gidiyorum, hala Efe yan yan bakıyor yahu. Ben ondan daha eskiyim, dağdan geldi, bağdakine hırlıyor :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Kaçtır gidiyorum, hala Efe yan yan bakıyor yahu. Ben ondan daha eskiyim, dağdan geldi, bağdakine hırlıyor :D

sosisli almıyorsun ondandır  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

He valla
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

bende osman ustaya gitmeyi düşünüyordum ama efe yi görünce vazgeçtim. biraz tırsarım da köpeklerden :) bu osman usta maslak atatürk oto sanayide mi 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...