Sedat Cengiz 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Degerli ustadlar dizel 2008 focusumun sanirim selenoid valf arizasi var gibi.şöyleki arac 2200 devire kadar biraz ölü.2200 devirden sonra birden firliyor.yalniz bu ataklik 1 ve 2.viteslerde sadece,3 ve ustu viteslerde son derece agir hizlaniyo arac..selenoidden supheleniyorum bu selenoidin bozulmaya basladigini baska bi anlama metodu varmidir ustadlar.ses filan yapmiyo arac gaza yuklenmelerde.youtubedaki bi videoda at kisnemesi benzeri bi ses oluyo gaza yuklenmede,bende oyle bir durum yok...birde bu selenoid valfine baktirmak icin turbocuyami gitmek gerekiyo ustadlar yoksa motor ustasinami degerli yorumlarinizi bekliyorum... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Selenoid basit bir valftir ,çalışır yada çalışmaz.Aracınız max torkunu 1750 devirde verir ani hızlanma hissi 2000-2500 devir aralığında olur bunu önceki aracım Cmax'tan da biliyorum.Aracın bakım geçmişi kilometresi gibi etkenler performansı törpüler.Yakın zamanda araçta herhangi bir işlem yapıldı mı ,turbo revizyonu,triger değişimi vs gibi.İlk olarak aracın hata kodlarını okutun egr valfi yada turbo ile alakalı kodlar var mı bakılsın Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Turbo selenoid valf arızası galiba Focus'un kronik problemlerinden olabilir. Ben de sizinkine benzer problemleri 3 ay kadar önce yaşıyordum ve debriyaj kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama valf arızası çıktı ve değiştirdim. Şu anda sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 at kişnemesi gibi o sesi turbo da yapabilir. hava filtresini söküp turbonun milini ileri-geri/sağa-sola oynatın.boşluk varsa bundan kaynaklanabilir. Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 I Turbo selenoid valf arızası galiba Focus'un kronik problemlerinden olabilir. Ben de sizinkine benzer problemleri 3 ay kadar önce yaşıyordum ve debriyaj kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama valf arızası çıktı ve değiştirdim. Şu anda sorun yok.peki kardesim arac cihaza baglandiginda bununla ilgili bi ariza vermismiydi yoksa vermedigi halde mi degistirdin selenoidi.sendede soyle bi durummu vardi;1 ve 2.viteslerde cok bi sorun yok.3 ve ustu viteslerde agir hizlaniyo arac ve son hizida duz yolda 170 civari.yani 5.vites en son devir 3200 u gecmiyo Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ipeki kardesim arac cihaza baglandiginda bununla ilgili bi ariza vermismiydi yoksa vermedigi halde mi degistirdin selenoidi.sendede soyle bi durummu vardi;1 ve 2.viteslerde cok bi sorun yok.3 ve ustu viteslerde agir hizlaniyo arac ve son hizida duz yolda 170 civari.yani 5.vites en son devir 3200 u gecmiyo Ben aracı Fatih Usta'ya götürdüm, o gaz verip sesi dinledi, ardından da Selenoid valfı daha önceden değişmediği için kronik olduğunu söyleyip değişimini önerdi. Bilgisayara bağlamadık, yani hata kodu üzerinden gitmedik. Sorun konusuna gelirsek, son hızı test etmedim ancak benzer bir rahatsızlık vardı. Araç gitmiyor gibiydi, bazen de gidiyordu. Yani muhtemelen valf bir normal bir anormal çalışıyordu. Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Ben aracı Fatih Usta'ya götürdüm, o gaz verip sesi dinledi, ardından da Selenoid valfı daha önceden değişmediği için kronik olduğunu söyleyip değişimini önerdi. Bilgisayara bağlamadık, yani hata kodu üzerinden gitmedik. Sorun konusuna gelirsek, son hızı test etmedim ancak benzer bir rahatsızlık vardı. Araç gitmiyor gibiydi, bazen de gidiyordu. Yani muhtemelen valf bir normal bir anormal çalışıyordu.anladim peki bu fatih usta turbocumu yoksa tamircimiydi yani sunun icin soruyorum tamirciyemi yoksa turbocuyami gitmeliyim?birde ucret ne tuttu acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) anladim peki bu fatih usta turbocumu yoksa tamircimiydi yani sunun icin soruyorum tamirciyemi yoksa turbocuyami gitmeliyim?birde ucret ne tuttu acaba Fatih Usta, forumun anlaşmalı özel Ford servislerinden biri diyebiliriz. Emin değilim ama hatırladığım kadarıyla Valf'ın 200-250TL civarı bir fiyatı var. Yine de parçayı değiştirmeden önce iyi bir ustanın gerçekten sorunun valf kaynaklı olduğundan emin olması gerekir. Boşuna bu kadar para verip değiştirmiş olmayın. 2 Aralık 2015 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Parça bu,cihaza bağlatıp turbo basıncı ile hata kodu alıyor mu bakılsın önce http://www.yedekparcaford.com/?urun-8950-focus-1-6-tdci-egzoz-egr-vakum-sibobu-2008---2010-orjinal Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Parça bu,cihaza bağlatıp turbo basıncı ile hata kodu alıyor mu bakılsın önce http://www.yedekparcaford.com/?urun-8950-focus-1-6-tdci-egzoz-egr-vakum-sibobu-2008---2010-orjinal gecen gun cihaza baglandi herhan gibir hata kodu alinmadi aractan buda parcanin saglam oldugu anlamina geliyo sanirim..sorunu galiba baska yerde aramaliyim dimi abdurrahman bey...birde arac 150 binde emme manifoldunu temizletsem bi faydasi olurmu Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/229378-emme-manifold-temizli%C4%9Fi/?hl=%2Bemme+%2Bmanifold+%2Btemizli%C4%9Fi Bu konuya göz attınız mı bilmiyorum açıkçası göreceli fayda gördüm temizlik sonrası.Diğer konuya gelirsek yukarıda yazmıştımTurboda basınç farkı algılanırsa hata kodu alınıyor bundan eminim.Selonoid doğru çalışmazsa çekiş kaybı oluşur ve bunun nedeni de turbonun vnt kanatçıklarının doğru pozisyonda olmamasıdır.Ankarada iyi bir usta bulup baktırın bahsettiğim şekilde sorun oluşuyorsa Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/229378-emme-manifold-temizliği/?hl=%2Bemme+%2Bmanifold+%2Btemizliği Bu konuya göz attınız mı bilmiyorum açıkçası göreceli fayda gördüm temizlik sonrası.Diğer konuya gelirsek yukarıda yazmıştımTurboda basınç farkı algılanırsa hata kodu alınıyor bundan eminim.Selonoid doğru çalışmazsa çekiş kaybı oluşur ve bunun nedeni de turbonun vnt kanatçıklarının doğru pozisyonda olmamasıdır.Ankarada iyi bir usta bulup baktırın bahsettiğim şekilde sorun oluşuyorsa linkteki konuyu sonuna kadar okudugumda manifold ve egr konusunda uzmanlasmis oldugunuzu gordum abdurrahman bey.manifoldu kendi ustamda dahil birkac ustaya sormama ragmen temizlemeye kem kum ediyolar angarya bi is gibi gorulmekte henuz bulamadim temizlicek iyi bir usta.ankarada bildiginiz bi yer varsa ogrenebilirmiyim bide ucreti tahminen ne tutuyo abdurrahman bey..egr konusundada sunu sorcam,üstad egr yi kör conta koyarak iptal ettirdim ancak koyulan parca cok ince esnek aluminyum bi parcaydi cok inceydi.forumda delindigi yonunde cokca yazi bulunmakta.ancak kqc tane sanayideki ustaya sorduysam delinmicegini forumda bahsedildigi gibi 600-700 derecelerin degil 150 derece civarinda bir sicaklik gectigi soyleniyo dogrusu nedir acaba Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 linkteki konuyu sonuna kadar okudugumda manifold ve egr konusunda uzmanlasmis oldugunuzu gordum abdurrahman bey.manifoldu kendi ustamda dahil birkac ustaya sormama ragmen temizlemeye kem kum ediyolar angarya bi is gibi gorulmekte henuz bulamadim temizlicek iyi bir usta.ankarada bildiginiz bi yer varsa ogrenebilirmiyim bide ucreti tahminen ne tutuyo abdurrahman bey..egr konusundada sunu sorcam,üstad egr yi kör conta koyarak iptal ettirdim ancak koyulan parca cok ince esnek aluminyum bi parcaydi cok inceydi.forumda delindigi yonunde cokca yazi bulunmakta.ancak kqc tane sanayideki ustaya sorduysam delinmicegini forumda bahsedildigi gibi 600-700 derecelerin degil 150 derece civarinda bir sicaklik gectigi soyleniyo dogrusu nedir acabatin Malesef Ankarada tanıdığım bir usta yok..Egr yi 2 mm kalınlığında bir sac yada bakır plaka ile körletin sorun olmaz..Aluminyum delinir daha kötüsü silindire gidip derdi büyütebilir Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Malesef Ankarada tanıdığım bir usta yok..Egr yi 2 mm kalınlığında bir sac yada bakır plaka ile körletin sorun olmaz..Aluminyum delinir daha kötüsü silindire gidip derdi büyütebilirtesekkurler aydinlatici bilgileriniz icin.. Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Degerli ustadlar dizel 2008 focusumun sanirim selenoid valf arizasi var gibi.şöyleki arac 2200 devire kadar biraz ölü.2200 devirden sonra birden firliyor.yalniz bu ataklik 1 ve 2.viteslerde sadece,3 ve ustu viteslerde son derece agir hizlaniyo arac..selenoidden supheleniyorum bu selenoidin bozulmaya basladigini baska bi anlama metodu varmidir ustadlar.ses filan yapmiyo arac gaza yuklenmelerde.youtubedaki bi videoda at kisnemesi benzeri bi ses oluyo gaza yuklenmede,bende oyle bir durum yok...birde bu selenoid valfine baktirmak icin turbocuyami gitmek gerekiyo ustadlar yoksa motor ustasinami degerli yorumlarinizi bekliyorum... Sorun cozuldu arkadaslar yakiti degistirdim biyerden duses gelen yakit vardi 60 lt kadar onu bitirdikten sonra shell aldim ve arac inanilmaz atiklesti.2200 devirde baslayan serilik yakiti degistirmemle beraber 1600 devirlere kadar indi.yakitin cekis kaybi konusinda ciddi onemi var bilgilerinize Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 mekanik parçadır elektronik arıza kodu bırakmaz. kaputu açıp göz kontrolü ile arızalı olup olmadığını mekanik ustası rahatça anlar. Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 mekanik parçadır elektronik arıza kodu bırakmaz. kaputu açıp göz kontrolü ile arızalı olup olmadığını mekanik ustası rahatça anlar.seste nasil bi belirti veriyo abi bu selenoid.youtubedeki bi videoda bozulan selenoid rolantide gaza yuklendikce at kisnemesi gibi bi ses yapiyo mesela Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 mekanik parçadır elektronik arıza kodu bırakmaz. kaputu açıp göz kontrolü ile arızalı olup olmadığını mekanik ustası rahatça anlar. Mekanik parça vermez ama mesela turbonun ürettiği basıncı ölçen map sensörü hata kodu verir.Ayrıca üzerinde potansiyometre olan mekanik parçalarda hata kodu verir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 ses çıkarmaz valf arızasında map basınç hatası vermez sadece ölçer garibim. hatalı ölçerse başka türlü belli eder kandini. işleivi çok ama arızası da bi rokadar garip yerlerden çıkar. çok severim o parçayı 1 Yorum bağlantısı
Sedat Cengiz 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 ses çıkarmaz valf arızasındamap basınç hatası vermez sadece ölçer garibim. hatalı ölçerse başka türlü belli eder kandini. işleivi çok ama arızası da bi rokadar garip yerlerden çıkar. çok severim o parçayı [/quoteyakiti degistirmemle bi ataklik var olustu aracta ancak 5.viteste 3000 devirde aracin motoru bagirmaya hatta hirlamaya basliyo resmen sanki devri 3000 de degilde sona dayanmis gibi hirliyo.5.vitesde 3100 devri hala gecemiyo arac.acaba diyorum fazlacami kurum bagladi manifold ve sonrasi ne dersiniz?selenoid arizasiysa eger bu motordaki bagirma olayi yine gerceklesir dimi arac zorlandigi icin? Yorum bağlantısı
Hüseyin Karadaş 27 Ağustos 2020 Paylaş 27 Ağustos 2020 Sedat Cengiz yazdı: Sedat Cengiz yazdı: Degerli ustadlar dizel 2008 focusumun sanirim selenoid valf arizasi var gibi.şöyleki arac 2200 devire kadar biraz ölü.2200 devirden sonra birden firliyor.yalniz bu ataklik 1 ve 2.viteslerde sadece,3 ve ustu viteslerde son derece agir hizlaniyo arac..selenoidden supheleniyorum bu selenoidin bozulmaya basladigini baska bi anlama metodu varmidir ustadlar.ses filan yapmiyo arac gaza yuklenmelerde.youtubedaki bi videoda at kisnemesi benzeri bi ses oluyo gaza yuklenmede,bende oyle bir durum yok...birde bu selenoid valfine baktirmak icin turbocuyami gitmek gerekiyo ustadlar yoksa motor ustasinami degerli yorumlarinizi bekliyorum... Sorun cozuldu arkadaslar yakiti degistirdim biyerden duses gelen yakit vardi 60 lt kadar onu bitirdikten sonra shell aldim ve arac inanilmaz atiklesti.2200 devirde baslayan serilik yakiti degistirmemle beraber 1600 devirlere kadar indi.yakitin cekis kaybi konusinda ciddi onemi var bilgilerinize Selamun aleykum sorun cozuldu dedigin hic bir tamirat gormeden sadece yakit degisince mi duzeldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts