İsa Erdoğan 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 insanoğlu doyumsuz.(resim ortapia'dan alıntı) 28 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 İyiyim demek ne haddimize, şükürler olsun her halimize. Elhamdülillah... 10 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Kendimizden iyiye degil kotuye bakmak dini ya da sekuler inanc sistemlerinin en basta gelen ogutlerindendir. Halden anlamanin temelidir. Herseyin basi saglik demenin ilk adimidir. Şükür etmenin, hamdın kalp gozundeki karsiligidir. Yüce Allah sagliksiz birakmasin. Kimseyi gordugunden de geri koymasin. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Alperen Artam 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 İnsanoğlu bu doymak bilmez o yüzden tamah edilmeyen şeylere gönül vermemek gerekir dünya hayatını tamamen değil ancak kalben terketmek gerekir değeri gerçek değerlerimize ve değerlilerimize verelim.. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Allah kimseyi gördüğünden eksik koymasın..en önemlisi kimsenin sağlığını bozmasın.. sağlık öyle bişey ki..paha biçilemez.. 2 Aralık 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Şükretmek insanın varlığının farkında olması durumunu hayvandan ayırır ki bu bir nimettir, ancak bu sömürü için de nimettir, şükretmek Allah'tan olursa şükretme anlamına gelir, zira herkesin aynı arabaya sahip olmaması genel anlamda Allah'ın değil kulların oluşturduğu bir düzendir, Focus'u olan adam şükredecek ki diğeri Ferrari'ye binsin, onun pastasını küçültmesin, ben en çok Allah'ın bana akıl fikir vermesine, kadim Türk milletinin bir evladı olmama ve eşitlikci, adaletçi, paylaşımcı bir dinin mensubu olmama şükrederim, bunun dışında benden daha kötü bir hal içinde olanbir insana acıyarak bakıp kendi durumuma şükretmek yerine neler yapabileceğimi düşünmek bence Allah'ın daha takdirine yakındır. 8 Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Binlerce kez şükürler olsun her halimize. 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 İnsan ulaşamadığı şeylerin delisi, elindekilerinin nankörüdür.... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Elindekini hor görüp, başkasındakine özendiğinde hep ufak da olsa tokatın geldiğini defalarca tecrübe etmişimdir, bazen kendimizi kaybediyoruz. Binlerce şükür halimize.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 ayakkabım yok diye üzülüyordum, ayakları olmayan bir çocuk görene kadar. Anatole France. 3 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Gerçekten öyle..Milyonlar var bugün bizim yerimizde olmak isteyen, sevdiklerini bir kere görebilmek karşılığında bütün servetini vermeye hazır olan veya sevdiklerinin bir kere sesini duyduğunda dünyalar onun olan.. Binlerce şükür olsun Allah bugünümüzü aratmasın.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Çok anlam ifade eden bir çalışma olmuş.. Şükürler olsun rabbim sana. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Mutluluk = Allah'ın bize ihsan ettiğine kanaat etmek. 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Balkondaki adam, Helikopterdeki adam olmasın? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Balkondaki adam, Helikopterdeki adam olmasın?Rahmetli Sabancı otomobil fabrikam var ama oğlum benden bir otomobil isteyemiyor demişti diye hatırlıyorum. Sağlık gibisi yok abi. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Rahmetli Sabancı otomobil fabrikam var ama oğlum benden bir otomobil isteyemiyor demişti diye hatırlıyorum. Sağlık gibisi yok abi. ben de sadece patatesle beslenebiliyordu diye hatırlıyorum, yada öyle birşeydi Yorum bağlantısı
Ali Herdem 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Her zaman daha fazlasını istiyor insan :/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts