İçeriğe Yönlendir

Gaz Ve Debriyaj Pedalı Çok Sertleşti

Orhan Aksakallı

Recommended Posts

Orhan Aksakallı

Merhaba;

Arabamda gaz ve debriyaj pedalı çok serleşti araba geç gaz alıyor kalkışta vs. Bide taban döşemesini nerde değiştirebilirim ?

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere
(düzenlendi)

Merhaba;

Arabamda gaz ve debriyaj pedalı çok serleşti araba geç gaz alıyor kalkışta vs. Bide taban döşemesini nerde değiştirebilirim ?

Pedallar neden dolayı sertleşti herhangi bir işlem vs. mi yapıldı? 

Taban döşemesini, döşemeciler yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400tl gibi birşey demişlerdi.

tarihinde Serhad İncedere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı
(düzenlendi)

Pedallar neden dolayı sertleşti herhangi bir işlem vs. mi yapıldı? 

Taban döşemesini, döşemeciler yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400tl gibi birşey demişlerdi.

Yok abi hıç bi işlem yapılmadı. Yapılmaa baslıcaktı ama sımdıde bu cıktı. Neden bilmiyorum. 400 tl mi abi ben bi yerde sordum 300 dedı hemen hemen aynı kalıteye gore degısıyor galıba

tarihinde Orhan Aksakallı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Yok abi hıç bi işlem yapılmadı. Yapılmaa baslıcaktı ama sımdıde bu cıktı. Neden bilmiyorum. 400 tl mi abi ben bi yerde sordum 300 dedı hemen hemen aynı kalıteye gore degısıyor galıba

Debriyaj pedalı benimde sert, baskı balata değişeli ya 10bin km oldu yada olmadı. Benzin pompası olabilir sorun belki. 

Kalite ve işçiliğe göre değişir tabi fiyatlar. Taban halısında arka koltuk diplerinde yırtılmamı var?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kalitesiz yan sanayi baskı balata kullanıldı ise debriyajda sertlik olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Debriyaj pedalı benimde sert, baskı balata değişeli ya 10bin km oldu yada olmadı. Benzin pompası olabilir sorun belki. 

Kalite ve işçiliğe göre değişir tabi fiyatlar. Taban halısında arka koltuk diplerinde yırtılmamı var?

Baskı balatayı değiştirdik ya aynı yıne. Benzın pompası da değiştirdim abı aldıgımda hatta ustaya bırakıcam dogru duzgun usta da yok kı. :) arka koltuk dıplerınde var abı

Kalitesiz yan sanayi baskı balata kullanıldı ise debriyajda sertlik olabiliyor.

Baskı balata ya bıdaha baktırmı dıyosun abı ?

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

İstanbul tayfasının önerdiği bir usta vardı ona götür istersen. Arka koltuk diplerinde taban halısı yırtılması malesef st'lerde kronik.

Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

İstanbul tayfasının önerdiği bir usta vardı ona götür istersen. Arka koltuk diplerinde taban halısı yırtılması malesef st'lerde kronik.

Tamam abi eyvallah 

Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Abi devir yükseliyor araba bi anda atıyor kendını ılerı sabah oldu ya oyle bı sorunum yoktu benım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

debriyaj balatası kaçıyor tarifi

gaz pedal sertliği ayrı konudur. tel sertleşmiş olabilir

Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Yarın arabayı goturucem ustaya bakalım ne cıkacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...