Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Merhaba; Arabamda gaz ve debriyaj pedalı çok serleşti araba geç gaz alıyor kalkışta vs. Bide taban döşemesini nerde değiştirebilirim ? Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 (düzenlendi) Merhaba; Arabamda gaz ve debriyaj pedalı çok serleşti araba geç gaz alıyor kalkışta vs. Bide taban döşemesini nerde değiştirebilirim ? Pedallar neden dolayı sertleşti herhangi bir işlem vs. mi yapıldı? Taban döşemesini, döşemeciler yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400tl gibi birşey demişlerdi. 4 Aralık 2015 tarihinde Serhad İncedere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 (düzenlendi) Pedallar neden dolayı sertleşti herhangi bir işlem vs. mi yapıldı? Taban döşemesini, döşemeciler yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400tl gibi birşey demişlerdi. Yok abi hıç bi işlem yapılmadı. Yapılmaa baslıcaktı ama sımdıde bu cıktı. Neden bilmiyorum. 400 tl mi abi ben bi yerde sordum 300 dedı hemen hemen aynı kalıteye gore degısıyor galıba 4 Aralık 2015 tarihinde Orhan Aksakallı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Yok abi hıç bi işlem yapılmadı. Yapılmaa baslıcaktı ama sımdıde bu cıktı. Neden bilmiyorum. 400 tl mi abi ben bi yerde sordum 300 dedı hemen hemen aynı kalıteye gore degısıyor galıba Debriyaj pedalı benimde sert, baskı balata değişeli ya 10bin km oldu yada olmadı. Benzin pompası olabilir sorun belki. Kalite ve işçiliğe göre değişir tabi fiyatlar. Taban halısında arka koltuk diplerinde yırtılmamı var? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Kalitesiz yan sanayi baskı balata kullanıldı ise debriyajda sertlik olabiliyor. Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Debriyaj pedalı benimde sert, baskı balata değişeli ya 10bin km oldu yada olmadı. Benzin pompası olabilir sorun belki. Kalite ve işçiliğe göre değişir tabi fiyatlar. Taban halısında arka koltuk diplerinde yırtılmamı var? Baskı balatayı değiştirdik ya aynı yıne. Benzın pompası da değiştirdim abı aldıgımda hatta ustaya bırakıcam dogru duzgun usta da yok kı. arka koltuk dıplerınde var abı Kalitesiz yan sanayi baskı balata kullanıldı ise debriyajda sertlik olabiliyor. Baskı balata ya bıdaha baktırmı dıyosun abı ? Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 İstanbul tayfasının önerdiği bir usta vardı ona götür istersen. Arka koltuk diplerinde taban halısı yırtılması malesef st'lerde kronik. Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 İstanbul tayfasının önerdiği bir usta vardı ona götür istersen. Arka koltuk diplerinde taban halısı yırtılması malesef st'lerde kronik. Tamam abi eyvallah Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 devir yükseliyor mu yoksa devir de mi yükselmiyor araba gaz yemiyor? Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Abi devir yükseliyor araba bi anda atıyor kendını ılerı sabah oldu ya oyle bı sorunum yoktu benım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 devir yükseliyor hız sonra aniden mi artıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 debriyaj balatası kaçıyor tarifi gaz pedal sertliği ayrı konudur. tel sertleşmiş olabilir Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Yarın arabayı goturucem ustaya bakalım ne cıkacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts