İçeriğe Yönlendir

Arabada Ev Sinema Ses Sistemi Çalıştırmak

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Benim arabada 220v priz var. Sinema ses sitemini teybe bağlasak elektriği de prizden alsak sıkıntı olur mu?

Bazen teypten bazen ıphone'den ses almayı planlıyorum..

197265875_0.jpg?1449336629

12193328_10208067590156371_2283414522519

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Ev tipi sistemler ile araçlarda maalesef verim alınmıyor :i-ih:  Logitech Z5500'ümü aracımda deneyip edindiğim tecrübe ile çok verimsiz çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Modeli incelerseniz ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu görebilirsiniz. Fakat araçta çin malı 2+1 sistemlerin hissiyatını verdi resmen  :nea:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

220 ye bağlayacağız beya. Hiç olumlu yaklaşmıyorsunuz sizde  :air_kiss:

Olur ama iyi inverter lazım hodja. Parazit olabilir

Tv'yi çalıştırıyor yeterli olur mu acaba.

Daimlere yazsak geri alırlar elinden

50.000'imi verirler ama dimi.  :crazy:

Rahat bırak artık arabayı hocam [emoji14]

O beni rahat bıraksa.  :p

Ev tipi sistemler ile araçlarda maalesef verim alınmıyor :i-ih:  Logitech Z5500'ümü aracımda deneyip edindiğim tecrübe ile çok verimsiz çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Modeli incelerseniz ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu görebilirsiniz. Fakat araçta çin malı 2+1 sistemlerin hissiyatını verdi resmen  :nea:

220'ye bağlamadın ama sen dimi. Nasıl yaptın.?

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

220'ye bağlamadın ama sen dimi. Nasıl yaptın.?

Bizim ev müsait. Bahçesi büyük.Merak ettim nasıl olur diye.Forumlarda okumuştum bu uygulamayı yapanları. Uzatma kablom vardı 25 metre.Direk ev elektriğinden verdim enerjiyi. Parçaları söktüm balkonun altında araca monte ettim. Uzatmayla enerjiyi sağladım.Hatta laptopumu ve creative xfi pro harici ses kartını optik bağlantı ile bile bağladım.Merakınızı gidermek için deneyin isterseniz. Ben direk şehir şebekesi ile besledim inverterla daha da verimsiz çalacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Bendede z5500 vardı logi :) çok deli bi cihaz coax ile bağladın mı mukemmel ses alabılıyosun arkadaşımın polo vardı ona taktık dediğin gibi çok verimsiz oldu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...