Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 (düzenlendi) Ara sokakda park ettim. Yarım saat sonra karşılaştığım manzara aşağıda. Bunu nasıl çıkartabilirim yada nerede nasıl bir işlem yaptırmalıyım? Kaliteli boya korumanın bu durumda faydası olurmuydu? Yardımlar için şimdiden teşekkürler. 6 Aralık 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Sprey boya mı o ? Galiba sprey boya. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Cila ve sıcak bezi denedinmi abi? Şimdilik bir şey yapmadım. Önce foruma danışmak istedim. Sonra ne yapılacağına karar vereceğim. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Abi Bu konuda senin fikrin nedir Üstad. . Abi senin fikrin nedir? Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 geçmiş olsun. bunu yapana da Allah akıl fikir versin. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 geçmiş olsun. bunu yapana da Allah akıl fikir versin.Yapana söylenecek çok şey var ama neyse kalsın. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Tam kurumamışsa tinerle çıkar ama aracın kendi boyasına zarar verir mi bilmem. Geçmiş olsun burası türkiye olur böyle şeyler. Biraz medeniyet olsa fene olmaz hani? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Tam kurumamışsa tinerle çıkar ama aracın kendi boyasına zarar verir mi bilmem. Geçmiş olsun burası türkiye olur böyle şeyler. Biraz medeniyet olsa fene olmaz hani?Teşekkürler, malasef kontrol ettiğimde kurumuştu. Nasıl bir vicdansızlık bende anlamadım. Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Benin eski arabayı da çocuklar boyamıştı, üzerine deodorant sıkarak çıkartmıştım 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Benzer birşeyi benim arabayada yapmışlardı nano silgi diye satılan bi ürün var sünger gibi onla silmiştim lekeyi çıkarmıştı ama biraz matlık oluşmuştu o bölgede. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Benin eski arabayı da çocuklar boyamıştı, üzerine deodorant sıkarak çıkartmıştım Değişik bir çözüm. Deneyebilirim. Benzer birşeyi benim arabayada yapmışlardı nano silgi diye satılan bi ürün var sünger gibi onla silmiştim lekeyi çıkarmıştı ama biraz matlık oluşmuştu o bölgede. Çıkarsın, matlık problemini pasta cila ile hallederiz inşallah. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Tam emin değilim ama oda spreyi de çıkartıyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Tam emin değilim ama oda spreyi de çıkartıyor.Teşekkürler, küçük bir bölgede deneyeceğim inşallah. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Hocam benim pek bilgim yok bu konuda, direk soluğu sonax ziebart da falan almıştım Allah korusun. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Araç boyaları selülözik bazlı olduğu için, selülözik tiner asla olmaz. Nalburlarda satılan sentetik tinerle çok kolayca çıkacaktır. Küçük bir pamuk parçasına dökerek bölgeyi ıslat tinerle. 1 dakika kadar bekle. Tekrar tinerli pamukla silince hiç bir şey kalmaz. Ancak unutma sentetik tiner olacak... 3 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Pasta cila yapilan bir yere gidin. Orda ne yapacaklarini biliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Hocam benim pek bilgim yok bu konuda, direk soluğu sonax ziebart da falan almıştım Allah korusun.Bir ümit işte, yinede tesekkürler.Araç boyaları selülözik bazlı olduğu için, selülözik tiner asla olmaz. Nalburlarda satılan sentetik tinerle çok kolayca çıkacaktır. Küçük bir pamuk parçasına dökerek bölgeyi ıslat tinerle. 1 dakika kadar bekle. Tekrar tinerli pamukla silince hiç bir şey kalmaz. Ancak unutma sentetik tiner olacak...Hocam teşekkürler. İlk deneyeceğim yöntem bu olacak inşallah.Pasta cila yapilan bir yere gidin. Orda ne yapacaklarini biliyorlar.Eğer tiner çözüm olmaz ise dediginizi yapacağim. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Kil çözüm olmaz mı? Aslında Sorunun cevabı üstad Köksal da . 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Kil çözüm olmaz mı? Aslında Sorunun cevabı üstad Köksal da . Teşekkürler. Elimde kil var. Köksalin tavsiyesini bekliyorum. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Boya takintisi olan bir ulkede risk almaya deger mi? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Boya takintisi olan bir ulkede risk almaya deger mi?Haklısınız. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Geçmiş olsun Serkan. Neyse ki yazılanlara göre çok problem etmeye değmeyecek gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts