Münir Nurettin Taşova 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Aracın teybini açık unutmuşum yaklaşık 36 saat öyle kaldı, şimdi farkettim akü marş basmıyor. Sesi çok kısık bir biçimde öylece unutmuşum, bu durum normal midir? Yoksa akü ömrünü tamamlamak üzere mi. Normalde iyi marş basıyor ama genede sormak istedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Teyp ile alakası yoktur. Teyp orjinal ise bir saat sonra kendini kapatır. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Soğuk havalarda sabah marş sağlam basıyorsa sorun yoktur. İçinin rahat etmesini istiyorsan aküyü bir elektrikçiye ölçtür. Yorum bağlantısı
Halil Dündar2 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Aracın teybini açık unutmuşum yaklaşık 36 saat öyle kaldı, şimdi farkettim akü marş basmıyor. Sesi çok kısık bir biçimde öylece unutmuşum, bu durum normal midir? Yoksa akü ömrünü tamamlamak üzere mi. Normalde iyi marş basıyor ama genede sormak istedim. aküyü bitirmiş olabilir..farlar yanıyormu bir deneyin. başka araçla takviye yapıp akünün şarj olmasını sağlayın derim ben yalan yanlış bilgilerimle.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Sorun şu.. Teyp neden bir saat sonra kapanmadı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Sorun şu.. Teyp neden bir saat sonra kapanmadı? herhalde orjinal değil emmi.orjinallerde de isteğe bağlı kapanmama ayarı da var sanırım ,kardeşimin dacia'da teyp menüsünden ayarlanıyor.bildiğin reno teybi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 ford ka eğer collection değilse RDS 5000 yoktur. o zaman da genellikle yapılan DIN teyp ile (tek din) bunu değiştirmek olur. Orada da uyuma doğru bağlı değilse elektrik alınan yer saçma sapansa kapanmamış olabilir. YA da akü soğuktan öldü. arkadaş teybi sorumlu tutuyor psikolojik olarak. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Teyip sonradan takılma ise muhtemelen elektrik kontak yerine başka yerden alındı ve siz teybi açık unuttuğunuz için aküyü yedi ya da akünüz en az 2 yıllık ve ömrü bitmek üzere.Aracınızı takviye ile çalıştırıp akü ölçümü yaptırın.Akü ömrü bitti ise aracınızı durdurduktan sonra bile çalıştıramayabilirsiniz.Başıma geldi. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Aralık 2015 Yazar Paylaş 11 Aralık 2015 Yanıtlar için teşekkür ederim. Bugün bir araçla takviye yaptım biraz dolaştım sonra defalarca marş yapıp istop ettim tıkır tıkır çalışıyor. Teyp orijinal lakin montajını acemi biri yaptı büyük ihtimal dediğiniz doğru, teybin ayarlarında kapanma zamanı ayarlaması yok, demek ki araçtan inerken dikkat etmem gerekiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts