İçeriğe Yönlendir

76 Model Merso

Hakan Gülsoy

Recommended Posts

Hakan Gülsoy

Abilerim amcalarım iyi günler bugünlerde daha çok uno tarzı araçlara bakıyorum genelde asağıdaki linkte mersedes var bakmaya değermi baya bi yakınızmızda açıklaması tatminkar geldi...
Sizin görüşlerinizi almak isterim...teşekkürler
İlan numarası:251936529
Mobilden olduğum için link atamıyorum çeviriseniz[emoji4]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

SAnıyorum aracın altında çürük var. Sürücü tarafı taban sacı değişmiş zaten, bu iyi ama, marşpiye sanki hala çürük gibi.

Onun haricinde klasik araç sonuçta, her türlü soruna hazırlıklı olmakta fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abilerim amcalarım iyi günler bugünlerde daha çok uno tarzı araçlara bakıyorum genelde asağıdaki linkte mersedes var bakmaya değermi baya bi yakınızmızda açıklaması tatminkar geldi...

Sizin görüşlerinizi almak isterim...teşekkürler

İlan numarası:251936529

Mobilden olduğum için link atamıyorum çeviriseniz[emoji4]

Bu araçlar genelde bu araçları bilen ve zevk için binmek isteyenler tarafından alınıyor.

Alınmaz mı alınır ama, şahsi fikrim Uno senin için daha mantıklı görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur
(düzenlendi)

Eğer klima, model yılı, km yüksekliği ve yakıt tüketimi konularında beklentileriniz yüksek değilse kesinlikle mercedese karşı bir uno tavsiye etmem. Bende de şu an 74 model 230.4 var, direksiyonu şu an kullandığım Focus 3 den daha yumuşak, yoldaki konforu çok çok daha yumuşak. Yakıt olarak 24 litre gaz ile (50 lira ile) yaklaşık 120-130 km yapıyor, 2000 motora göre ve enjeksiyondur şudur budur bir sürü teknolojik eksikliğe rağmen bence gayet iyi bir değer. Bakımları düzgün yapılan, her yeriyle oynanmamış bir araç ise alacağınız araç kesinlikle tavsiye ederim. En azından uno kadar ufacık tefecik değil, sığma problemi ve havasızlık yaşamazsınız :D

Hatta İzmir'de olsanız bir tur atardınız benim araçla, sonra fikirleriniz kesin değişirdi. Kullanımı da çok keyifli :)

tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

SAnıyorum aracın altında çürük var. Sürücü tarafı taban sacı değişmiş zaten, bu iyi ama, marşpiye sanki hala çürük gibi.

Onun haricinde klasik araç sonuçta, her türlü soruna hazırlıklı olmakta fayda var.

Fiyat cazip geldi aslında tek tek yazılanları görünce aklımı çelmedi değil[emoji4] bakalım...

Bu araçlar genelde bu araçları bilen ve zevk için binmek isteyenler tarafından alınıyor.

Alınmaz mı alınır ama, şahsi fikrim Uno senin için daha mantıklı görünüyor.

Kesinlikle bilen birisi alır dediğiniz gibi yıldızı görünce dayanamadım size sormak istedim[emoji4]

Bundan önce uno vardı cazip bi teklif gelince satıldı gitti sonradan pişman oldum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Eğer klima, model yılı, km yüksekliği ve yakıt tüketimi konularında beklentileriniz yüksek değilse kesinlikle mercedese karşı bir uno tavsiye etmem. Bende de şu an 74 model 230.4 var, direksiyonu şu an kullandığım Focus 3 den daha yumuşak, yoldaki konforu çok çok daha yumuşak. Yakıt olarak 24 litre gaz ile (50 lira ile) yaklaşık 120-130 km yapıyor, 2000 motora göre ve enjeksiyondur şudur budur bir sürü teknolojik eksikliğe rağmen bence gayet iyi bir değer. Bakımları düzgün yapılan, her yeriyle oynanmamış bir araç ise alacağınız araç kesinlikle tavsiye ederim. En azından uno kadar ufacık tefecik değil, sığma problemi ve havasızlık yaşamazsınız :D

Hatta İzmir'de olsanız bir tur atardınız benim araçla, sonra fikirleriniz kesin değişirdi. Kullanımı da çok keyifli :)

Alıcağımız arabadan beklentim yok dediğiniz donanımlarla ilgili[emoji4] sadece masrafı az olsun az da gitsin yeter bundan önceki uno hiç bişey yoktu[emoji5] daha binmek nasip oldu böyle klasiğe olursa bakalım hayırlısı[emoji4]
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Sahine dogana unoya falan binmektense inan bana suna curuyup dokulene kadar binmek cok cok daha iyi..

f5353f33dc6ef7b4164cd3f4543073f3.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

+1 

Sahine dogana unoya falan binmektense inan bana suna curuyup dokulene kadar binmek cok cok daha iyi..

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Kaporta harici -motor masrafsız ise- diğer değişecek parçaların çok tutacağını sanmıyorum. Arıza verse bile ufak meblalara yaptırılabilir. Çok iyi bir usta bulup iyice baktırmak gerekli. Muhtemel bu aracın baya çürüğü var ki kaporta işi kalmış demiş satıcı. 88 model 300SEL vardı daha önce, fakat park sorunu sebebiyle satmıştık  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Off ne kadar güzel...[emoji4]

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Şahin Doğandan çok daha keyifli oldu kesin ama parça konusunda sıkıntı yaşatır (Kuş serisine oranla)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Mercedes kötü bir araba değil ama ilandaki araba öyle günlük binilecek mukavemetini yitirmiş türden bir Mercedes. ikinci bir arabam var nasıl olsa benden önceki sahibi kendince bir şeyler yaptırmış zaten, ben de komple kaporta boya işlerini hallederim ufak ufak diyorsan ve ustalarla uğraşacak kadar sağlam bir sinir sistemin, şu an aklına gelmeyen ama ilave olarak çıkması sence muhtemel ama bence kesin olan masraflara katlanacak bir cüzdanın varsa ilandaki arabayı al. saydıklarım yok ise uno mu alırsın brodvey mi alırsın bilmem ama bu tavsiyeme kulak vermez isen o Mercedes sana bunun bedelini ödetir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Yıldızın yeri tabiki ayrıdır,fakat günümüz şartlarına bakacak olursak ben sizin yerinizde olsam Uno'yu tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Şahin Doğandan çok daha keyifli oldu kesin ama parça konusunda sıkıntı yaşatır (Kuş serisine oranla)

Kesinlikle oyle. Dolayisiyla bu sevdaya tutulduysa fazla kurcalanmamis birsey bulmasi lazim arkadasin. Diger turlu soylenildigi gibi sanayilerde gezdirecek bir arac, markasi ne olursa olsun sinir stres yaptirir..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy
(düzenlendi)

Mercedes kötü bir araba değil ama ilandaki araba öyle günlük binilecek mukavemetini yitirmiş türden bir Mercedes. ikinci bir arabam var nasıl olsa benden önceki sahibi kendince bir şeyler yaptırmış zaten, ben de komple kaporta boya işlerini hallederim ufak ufak diyorsan ve ustalarla uğraşacak kadar sağlam bir sinir sistemin, şu an aklına gelmeyen ama ilave olarak çıkması sence muhtemel ama bence kesin olan masraflara katlanacak bir cüzdanın varsa ilandaki arabayı al. saydıklarım yok ise uno mu alırsın brodvey mi alırsın bilmem ama bu tavsiyeme kulak vermez isen o Mercedes sana bunun bedelini ödetir.

Değerli bilgilerin için teşekkür ederim abi bakmamdaki en büyük sebep fiyatıdır içimden uno yerine bu olsa üff... Dedim bi an... kaportaya konusu gelirsek pek önemsemiyorum anormal bi durum olmadığı sürece fakat mekanik Problemler dediğiniz gibi başımı çok ağrıtır gibi geliyo araç baya bi yakınımızda dayım bakarız yeğen derse gidip bakıcaz... Hayırlısı:-) tarihinde Hakan Gülsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Değerli bilgilerin için teşekkür ederim abi bakmamdaki en büyük sebep fiyatıdır içimden uno yerine bu olsa üff... Dedim bi an... kaportaya konusu gelirsek pek önemsemiyorum anormal bi durum olmadığı sürece fakat mekanik Problemler dediğiniz gibi başımı çok ağrıtır gibi geliyo araç baya bi yakınımızda dayım bakarız yeğen derse gidip bakıcaz... Hayırlısı:-)

aksine bu kasaların motoru iki tane kupa eskitir. baktığın ilanda asıl sıkıntı kaporta ile ilgili. maalesef sanayide işler arabanın modeline ve yaşına göre gitmez. hatta çok bilindik eski model araçlar haricinde eski model arabaların işçiliği vs. daha pahalıdır çoğu zaman. yanı sıra ustaların işi baştan savarak yapmaları durumu eski model araçlarda daha yaygındır. çünkü boyayı veya kaportanın her hangi bir yerini kazıyınca alttan ne çıkacağını bilemezsin çoğunlukla.

Yorum bağlantısı

Yıldız candır lakin hangi araca olursa olsun çürük girdimi problem yani bu araç benim filrim uno tarzı tasarruflu günlük binilmez halk arabası değil tabiri caizse eğer ben bu tarz işleri seviyorum sağlam ustalarım var parada sorun değil diyorsanız verdiği hazzı 2015 c serisi veremez bir abimin w124 vardı sanırım bunun aynı farı yatay olanı kasa koduna emin değilim 4 ileri sanzımandı araç yıllarca çalışmamış o araca bir kaç gün bindiğim oldu gidip birtane almayı kafaya koydum bende 2011 c 180 var o bile eski mersedesin tadını vermiyor beşik gibi mübarek almayı çok istedim ben sanayi esnafı olmama ragmen tüm arkadaşlarımın tamirci kaportacı boyacı olmasına rağmen cesaret edemedim varın siz düşünün çok sabır çok para gerek eğer fedakarlık yaparsanız değil uno doğan şahin günümüz avrupa araçlarına bile taş çıkarır [emoji3] bir laf vardır mersedes eş gibidir bakmassan idare eder bakarsan ihya eder

Yorum bağlantısı
Ali Herdem

Mekanik olarak sanayi de biraz Can'ınız yanabilir çok pahalı gerçekten parçaları arkadaşımın 98 model e200 vardı ayna kapanmıyor diye gittik 400 tl çıkma motor taktılar park sensörlerine 250 tl ödedi arkadaki plastik Mercedes Amblemi 100tl kömürü bitmişti 300tl yan sanayi dediler onu aldık [emoji23] biraz canınızı sıkabilir bu konuda bende eski mercedesleri seviyordum tali bunu öğrenene kadar [emoji23]

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

aksine bu kasaların motoru iki tane kupa eskitir. baktığın ilanda asıl sıkıntı kaporta ile ilgili. maalesef sanayide işler arabanın modeline ve yaşına göre gitmez. hatta çok bilindik eski model araçlar haricinde eski model arabaların işçiliği vs. daha pahalıdır çoğu zaman. yanı sıra ustaların işi baştan savarak yapmaları durumu eski model araçlarda daha yaygındır. çünkü boyayı veya kaportanın her hangi bir yerini kazıyınca alttan ne çıkacağını bilemezsin çoğunlukla.

Bundan önce uno vardı kapılarda çürüme başlangıçları vardı ustalara götürdüğümde kolayca yapabiliyolardı bi an onla karıştırdım basit bişey zannettim dediğiniz maalesef ustalar özellikle istanbulda kaporta-boyacı tanıdığım yok gibi bilgilerinizi bana detaylı şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim bu kadar ayrıntı düşünememiştim...
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Yıldız candır lakin hangi araca olursa olsun çürük girdimi problem yani bu araç benim filrim uno tarzı tasarruflu günlük binilmez halk arabası değil tabiri caizse eğer ben bu tarz işleri seviyorum sağlam ustalarım var parada sorun değil diyorsanız verdiği hazzı 2015 c serisi veremez bir abimin w124 vardı sanırım bunun aynı farı yatay olanı kasa koduna emin değilim 4 ileri sanzımandı araç yıllarca çalışmamış o araca bir kaç gün bindiğim oldu gidip birtane almayı kafaya koydum bende 2011 c 180 var o bile eski mersedesin tadını vermiyor beşik gibi mübarek almayı çok istedim ben sanayi esnafı olmama ragmen tüm arkadaşlarımın tamirci kaportacı boyacı olmasına rağmen cesaret edemedim varın siz düşünün çok sabır çok para gerek eğer fedakarlık yaparsanız değil uno doğan şahin günümüz avrupa araçlarına bile taş çıkarır [emoji3] bir laf vardır mersedes eş gibidir bakmassan idare eder bakarsan ihya eder

Kesinlikle mersedes candır bu tadı almak istedim fakat boyumu fazlasıyla aşıcağını düşünüyorum vaktim varda diyemiyorum uğraşma derseniz zevkle uğraşırımda sanayi bana çok yabancı şuan için bakalım hayırlısı olsun[emoji4]
Yorum bağlantısı

Kesinlikle mersedes candır bu tadı almak istedim fakat boyumu fazlasıyla aşıcağını düşünüyorum vaktim varda diyemiyorum uğraşma derseniz zevkle uğraşırımda sanayi bana çok yabancı şuan için bakalım hayırlısı olsun[emoji4]

Ciddi düşünüyorsanız eğer çok daha uygunları bulunabilir bundanda temiz yardımcı olabilirim ama sanayiye yabancıysanız hiç bulaşmayın [emoji3] yada ustalarla kanka olurum bir tanışmak lazım derseniz alın [emoji3]
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Ciddi düşünüyorsanız eğer çok daha uygunları bulunabilir bundanda temiz yardımcı olabilirim ama sanayiye yabancıysanız hiç bulaşmayın [emoji3] yada ustalarla kanka olurum bir tanışmak lazım derseniz alın [emoji3]

Şuan için yabancıyım yardımın için teşekkür ederim[emoji6] unolara bakmaya devam[emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...