Resul bayram 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Arkadaslar arac 1.8 clx lpg benzin fark etmiyor sabit bir gazda arabada giderken kesilmeler oluyor sanki arabanin gazina hafif hafif basip cekme tekleme gibi sorun ne olabilir...bu arada yakiti cig yakiyo benzin hemen bitiyo koku oluyo..buji yeni degistim. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 benimde 1.8 de clx de başıma gelmişti yanlız sadece yağmurlu havada araba silkeleme yapıyordu bobin kablo buji değiştirdim satana kadar bir daha yapmadı.. Yorum bağlantısı
Resul bayram 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Rolantide calisirken bobin ustundeki 4 adet buji kablo soketini soktum dordude cit cit ates cakiyo buji kablosunun uzerinde usa yaziyor tek tek takip ettim catlak patlak yok. Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Eğer aracın Enjeksiyonlu model ise; Önce gaz regülatöründen basla. Aracın benzin pompası zayıf cekiyorsa sabahları zaten gaza gecene kadar silkeme yapacaktır. Gaza gectikten sonrada motor ısınana kadar tekleme ve silkeleme yapıyorsa gaz regülatörü buzlanmışmı sıcak su geliyormu onu kontrol et. EĞER buzlanma var ise sorunun sistemde hava var. Ama gaz regülatörün yeterince sıcak ise demekki sıcak su reglatöre ulasıyor. Bundan daha sonra bir lpg ciye git ve aracın lpg beyninine baktır orada sorun var ise aracın kendi beynide şaşırır çünkü lpp beyni arac ecusuna bağlıdır. Bunda da sorun yok ise arkadasların dediği gibi önce bujiden baslayarak aracın atesleme parçalarını değiştirmeye baslabilirsin. Ben uzuz yoldan deneme yanılma ile baslamanı tercih ederim . 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Değirman 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Servis kompresör testi yaptı 2. Silindirde düşük dedi başka bi ustaya gösterdim o da ölctu o da düşük dedi . 46000 de tüpsüz arabanın subap sıkıntısı vermesi de enteresan geldi . İlk ölçen usta yüzünden neler çektik bakalım neler olacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 şimdi endoskipi ile bakılıp kurum temizliği kurtarıyor mu diye bakılmalı lakin bunu ustaya izah ederken orada olmak istemezdim Yorum bağlantısı
Yusuf Değirman 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Usta foto attı az önce subap yanmış Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu 11 Eylül 2022 Paylaş 11 Eylül 2022 Yusuf Değirman yazdı: Usta foto attı az önce subap yanmış fiyat ne tuttu arabada tekleme geçti mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts