İçeriğe Yönlendir

Focus III - 3,5 Bagaj Havuzu Ve 3D Paspas Önerisi Hk.

Furkan YAYVAN

Recommended Posts

Furkan YAYVAN

merhaba arkadaşlar

Kısmet olursa ocak ayında aracımızı teslim alacağım. Aracı almadan paspas ve bagaj havuzunu temin etmek istedim. aşağıda linkte yer alan ürünleri almayı düşünüyorum sizce bunlar araç için uyumlu olur mu.

BAGAJ HAVUZU( İNCE STEPNE İÇİN OLAN MODEL)

http://www.kliksa.com/urun/bylizard-3d-bagaj-havuzu-ford-focus-iii-sedan-ince-stepne-sedan2011-2015/902579555

Bagaj havuzu makyajlı kasa için uyumlu olur mu sizce? Bildiğim kadarıyla 2015 focuslarda ince stepne bulunuyor

3D HAVUZLU PASPAS

http://www.kliksa.com/urun/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-/902091574

Paspas için focus 3 için uyumlu yazılmış 2015 makyajlı kasalar içinde birebir uyumlu olur mu sizce?

Konuyla ilgili olarak yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Semih Güney

Bagajda ve paspas bölümlerinde yapısal değişiklikler yok bildiğim kadarıyla Focus 3 ve 3.5 arasında. Bu yüzden olma ihtimalini %99 görüyorum ben ancak bagaj havuzunda temsili v.s şeklinde değilde birebir araç içerisinde fotoğrafı olandan almakta fayda var ne olur ne olmaz. 

Paspaslara gelirsek linkteki ürünün aynısını kullanıyorum ve kullanan pek çok araç sahibi var. Gerçekten kaliteli ve güzel bir ürün,özellikle kışın yaklaştığı şu dönemde araç tabanının her yerini kaplayarak kir,su v.s şeylerden koruması gayet güzel. Bunlarında tek sıkıntısı sanırım ilk partilerde tam ölçülü bir kesim yapılmadığı için aracın içindeki çıtçıtlarla paspastaki delikler denk gelmiyordu, çoğu kullanıcı paspasa cırtcırt yapıştırıp bunuda taban halısına geçirerek bir çözüm üretti. Benim gibi sonraki partilerden bir ürün denk gelirse bu sorun olmayacaktır,bendeki paspas delikleri yerlerine tam denk geliyor ve sıkıntısız şekilde sabitleniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Bagaj havuzunu yps'den alın derim telefonla ulaşıp fark olup olmadığını sorabilirsiniz. Şu ana kadar 4 adet aldım farklı araçlara, bire bir uymayan görmedim.

Llocker paspas güzeldir tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan
(düzenlendi)

Ben kendi aracıma aynı firmanın ürünlerini aldım. Hem 3d paspas hem de bagaj havuzu sorunsuz ve birebir şekilde oturdu zemine. Ama en önemlisi hiç koku olmaması ürünlerde. Bu tarz ürünlerin en büyük problemi koku oluyor ve kokuları araca işlerse bir türlü çıkmıyor. Babam aracını BİM'den aldığı paspaslar ile kullanmıştı bir süre ve paspas değişimine rağmen o koku hafif şekilde hep araçta.

tarihinde Tayfun Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan YAYVAN

arkadaşlar şipariş verdim bakalım umarım ürünler güzel olur aracımızı teslim almadan ürünleri teslim almış olacağım araç içine yerleştirip deneme sansım olmayacak ama büyük ihtimalle uyum sağlayacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

paspaslar biraz ince olduğu için bende kenarlarında kıvrılma yaptı içe doğru. belki arkasına cırt yapıştırıp taban halısına tutmasını sağlamak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan YAYVAN

paspaslar biraz ince olduğu için bende kenarlarında kıvrılma yaptı içe doğru. belki arkasına cırt yapıştırıp taban halısına tutmasını sağlamak lazım.

Mehmet bey, bende aynı durumu yaşamaktan korkuyorum. fakat bir internet sitesinde yazılanlara göre kaliteli olan ürünler elastik ve hafif oluyormuş. muhtemelen sizin paspaslar bu ürünlerdendir. internetten alışveriş yaptığım için ürüne dokunma şansım olmadı ama benim tercihim sert ve ağır olan ekonomik sınıf ürünlerden yana. Umarım aldığım ürün bu şekilde çıkar :)  :)  :)

Yorum bağlantısı
Furkan YAYVAN

Halen beklemekte olduğum aracım için sipariş vermiş olduğum ürünler elime ulaştı sonunda

1- Focus 3 ince stepne bagaj havuzu

G2rYV7.jpg

2-Focus 3 havuzlu paspas (L.Locker)

0N5kqL.jpg

3- Focus 3 silikon sustalı anahtar kabı

yoOl57.jpg

4- Aracımızda flash belleğin çok fazla yer kaplayıp kötü görüntü oluşturmasını istemediğim için mini ölçülerde olan cruzer fit usb bellek

7XGb15.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Ben de aracımı 4 Ocak'ta teslim alacağım. Sanırım Sedan almışsınız, üründen memnun kaldınız mı? Elinizle dokunduğunuzda kalite hissettiyseniz ben de HB için sipariş vermeyi düşünüyorum. İyi günlerde kullanınız.

Yorum bağlantısı
Çağlar Dünal

Bagaj havuzunun kalitesi nasıl.sert köpük mu plastik mi bende siparis vereyim

Yorum bağlantısı
Furkan YAYVAN

Ben de aracımı 4 Ocak'ta teslim alacağım. Sanırım Sedan almışsınız, üründen memnun kaldınız mı? Elinizle dokunduğunuzda kalite hissettiyseniz ben de HB için sipariş vermeyi düşünüyorum. İyi günlerde kullanınız.

Haluk bey aracı teslim alamadığım için ürünü kullanma şansım olmadı. Ürünün dokusuna gelince tekzen vb mağazalarda satılan bagaj havuzları vardır onlar gibi yumuşak köpük malzemeden üretilmemiş. Sert plastik, kauçuk karışımı bir ürün gibi. Ben açıkçası araç içi paspası gibi bir ürün bekliyordum ama ona göre daha sert plastik vari bir ürün geldi.

Bagaj havuzunun kalitesi nasıl.sert köpük mu plastik mi bende siparis vereyim

çağlar bey köpük gibi değilde sert plastik, kauçuk karışımı esnek bir malzeme gibi.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
Hasan Iver

Dün s dizayna gidip 4d paspas baktım araca taktılar fakat soför sol ayak dayama yerini kapatamadı soför tarafı pimlerdr geçme sorun cıkardı bu yuzden almadım fakat malzemesi çok güzel ve dayanıklı ağır duruyor. Sanırım 3d l lockerlara yönelicem

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hasan Iver

Meehabalar arkadaşlar abiler bugün bursa s dizayna focus 3 3d paspas gelmesi üzerine gittim taktırdım malzemesi gerçekten güzel pimlerde hiç bir sorun cikmadi kayma koku vs hic bir problem ve sikayetim yok gerçekten beğendim ilgi alaka hepsi çok başarılı

Bu arada fiyat olarak 145 tl idi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...